• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler. Nuna ev tipi ana kucagi kullanan var mi aranizda? Ben zorlanmaya basladm sanki. Alsam diyorum. Buyuk kizima da daha fazla zaman ayiririm eger durursa ana kucsgnda. Ama fiyati yuksek oldugu icin ya durmazsa da elimde patlarsa diye tereddut ediyorum. Kullanan veya duyan varsa paylasabilir mi yorumlarini.

Selam anneler. Nuna ev tipi ana kucagi kullanan var mi aranizda? Ben zorlanmaya basladm sanki. Alsam diyorum. Buyuk kizima da daha fazla zaman ayiririm eger durursa ana kucsgnda. Ama fiyati yuksek oldugu icin ya durmazsa da elimde patlarsa diye tereddut ediyorum. Kullanan veya duyan varsa paylasabilir mi yorumlarini.

Nunayi bilmiyorum ama fisher price kullaniyorum ben duruyor fena degil.

arkadaslar oglum bugun 12 gunluk oldu. geceleri 1.5 2 saatte uyaniyor agliyor meme veriyorum uykuya dalıyor. bir iki cekip birakiyor sutum sızlayıp geliyor bosa akiyor. bu dongu boyle devam ediyo uyandiramiyorum. meme diye aglayan cocuk kucagima gelince uyuyor.:(

Kızlar kalça çıkıķlıgı ve göz muayenesine ne zaman götürmeniz gerekiyor sağlık ocağı ve hastane farklı zamanlar söyledi kafam karıştı.

Sütümün çoğalması için aktardan milk tea aldım sanki işe yaradı dün içtim bugün uyandığımda göğüslerimin daha dolgundu.Sütümün kalitesini arttırmak için kuru incir,hurma badem fındık yiyorum.

arkadaslar oglum bugun 12 gunluk oldu. geceleri 1.5 2 saatte uyaniyor agliyor meme veriyorum uykuya dalıyor. bir iki cekip birakiyor sutum sızlayıp geliyor bosa akiyor. bu dongu boyle devam ediyo uyandiramiyorum. meme diye aglayan cocuk kucagima gelince uyuyor.:KK43:
Bizde de durum aynı. Uyanınca emzirebilmek için herseyi yapıyorum ama kucagımda 2 dk bile ememeden uyuyor. Altını açıp tekrar uyandırmaya çalışıyorum ama yeterli besleyebiliyor muyum emin değilim. Ama her uyku sonrası altını açtığımda çiş kaka oluyor.

Ben kullanıyorum, fena değil duruyor üstünde şimdilik ama huysuzluğu varken durmuyor. Ben 2. El aldım sende onlara bak istersen

Bizde de durum aynı. Uyanınca emzirebilmek için herseyi yapıyorum ama kucagımda 2 dk bile ememeden uyuyor. Altını açıp tekrar uyandırmaya çalışıyorum ama yeterli besleyebiliyor muyum emin değilim. Ama her uyku sonrası altını açtığımda çiş kaka oluyor.
bende ondan emin olamiyorum . yeterli besleniyor mu diye. ilk oglum uyurken cok guzel emerdi. bu kesinlikle cekmiyor. yada cekince sadece ön sütü alıyor. altini açıyorum sonrasi bazen guzel emiyo ama cogunlukla uykulu oluyo:(

Kızlar kalça çıkıķlıgı ve göz muayenesine ne zaman götürmeniz gerekiyor sağlık ocağı ve hastane farklı zamanlar söyledi kafam karıştı.

Sütümün çoğalması için aktardan milk tea aldım sanki işe yaradı dün içtim bugün uyandığımda göğüslerimin daha dolgundu.Sütümün kalitesini arttırmak için kuru incir,hurma badem fındık yiyorum.

Boz aynı gün doğurduk dimi? Aile hekimliği göz muayenesini 3 aya kadar yaptırın dedi. Kalça usgsi de birinci ayda istenir hep başka hangi tarihi verdiler ki?

Ben aşısını ölçümünü aile hekimliğine yaptırdım ama hastaneye götürmedim aylık kontrolüne. Çok salgın var diye sokmak istemedim hastaneye. Kalça 8cin randevu alicam bu hafta yaptırırım.

Ya kızlar ben bebegimin mide gazını cikartamiyorum. Her emzirmedeen sonra gazını alın diyorlar ne yaparsam yapayım çıkmıyor . Ne önerirsiniz bana

Ya kızlar ben bebegimin mide gazını cikartamiyorum. Her emzirmedeen sonra gazını alın diyorlar ne yaparsam yapayım çıkmıyor . Ne önerirsiniz bana
Bende bazen çıkaramıyorum ya ama omuzfs gezdirmek felan işe yarıyor sırtını sıvazlayıp pırtlaması için de karnına masaj saat yönünde bacakları ileri geri felan işe yarıyor internette de var

Bende bazen çıkaramıyorum ya ama omuzfs gezdirmek felan işe yarıyor sırtını sıvazlayıp pırtlaması için de karnına masaj saat yönünde bacakları ileri geri felan işe yarıyor internette de var
Popodan çıkıyor gaz ama gegirtemiyorum hiç . Her emzirmeden sonra çıkarın gazını diyorlar ama maalesef çıkmıyor

Bende denemeyi düşünüyorum. Sütüm var ama yetiyor mu bilemiyorum 5. Gün muayenesinde henüz artıya geçmemişti o beni panikletti biraz. Aslında sağlık ocağında ilk on günde bekleriz doğum kilosuna ulaşmasını dedi hemşire. Yüzümüz ve gözlerimizin içi sarı onu atlatmak için sürekli emziriyorum kaka da günde 3.4 kez yapıyor.
Sarılığın kaçıncı günü. Bizim azaldı ama geçmedi hala. İki üç hafta sürebilir diye okudum ama endişeliyim

Kızlar benim bebek emerken ya da bazen nefes alırken burnundan hırıltı geliyor. Bugün serum fizyolojik damlatıp burun aspiratorü ile çektim ama işe yaradı mı emin değilim. Burnundan böyle ses gelmesi normal mi yoksa hasta mı ettim çocuğu? Bir de sizin göbek bağı ne zaman düştü? Bugün kızım 12 günlük oldu hala düşmedi. Oğlumdayken doktor bi fısfıs vermişti onu sıkıyorduk. Sanki daha çabuk düşmüştü. Bu sefer doktor hiç bişey yapmayacaksın kendi düşer dedi henüz düşmedi..
15. Gün düştü 😊

benimde ayni canim zor emiyor memeyi almiyor alsada bikac dk emiyor.hatta kilo bile kaybettik.ama ben almadigi zaman kendi sutumden sagik kasikla verip memeyi verdim yada once emzirip sonra kendi sutumu sagip biberonla verdim.sukur azda olsa 1 hafta sonunda kilo aldi. cok uzulup cok agladim zor gercektentende

benimde ayni canim zor emiyor memeyi almiyor alsada bikac dk emiyor.hatta kilo bile kaybettik.ama ben almadigi zaman kendi sutumden sagik kasikla verip memeyi verdim yada once emzirip sonra kendi sutumu sagip biberonla verdim.sukur azda olsa 1 hafta sonunda kilo aldi. cok uzulup cok agladim zor gercektentende emmeyen bebek

Back
X