Zofer diye Bi ilaç var ben onla duruyordum Baska da grissini ye leblebi ye mide suyunu alır ama ben doguma kadar kustum yani bünyeden bünyeye farklıdır6 haftalık yeni gebeyim mide bulantısından uyuyamıyorum yardım edin nolur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zofer diye Bi ilaç var ben onla duruyordum Baska da grissini ye leblebi ye mide suyunu alır ama ben doguma kadar kustum yani bünyeden bünyeye farklıdır6 haftalık yeni gebeyim mide bulantısından uyuyamıyorum yardım edin nolur![]()
Hicbir sey olmaz merak etme icin rahat olsunSabahı bekliyemedim zaten emzirdim biraz once sabahtan beri pompayla sagiyorum gogusun sag tarafi cok yumusak sol tarafı hiç bir şekilde yumusamiyordu gerçekten de bebegimde cok huzursuz oldu huyu değişti bir gunde çocuğun emdikten sonra baya bir rahatladi göğüsüm bi sıkıntı cikmaz inşallah ama ya içimde cok huzursuz
Of of malesef cok da yapacak bi sey yok cekeceksin6 haftalık yeni gebeyim mide bulantısından uyuyamıyorum yardım edin nolur![]()
kızlar iyi geceler. Çarşamba günü kırkımız çıkıyor inşallah. Akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var bi de tam kan rengi akıntım geldi. Doğumdan kaç gün sonra adet olunuyor, bi de ilk adet yogun oluyormuş. Çok korkuyorum
kemerını takmıyor musun puset içinde kiBetondu ama yüksekten düşmedi kaydı indi yuvarlandı battaniyenin içinde. Herhangi bir morarma fln yok biryerinde. Çok korktum ya dikkat edin siz de . Portbebe aldım ben de .
Benimki de ağrılı geçer normalde canım. Bebek olunca tedirgin oluyorum biraz. Emiyor sürekli kucagımda ya. Bekliyorum bakalım olacak mıyım diyeBenimde oyle kirkimdan sonra ama tam olamadim lekelenme gibi kaldi. Simdi ara ara agrisi geliyir kendisi yok. Gerci ben agrisi gelince parol iciyorum hemen cunku dogumdan onceki gibi olursa yerimden kalkamam
Hiçbir zorluk sonsuza kadar sürmüyor. Çok zor ama geçecek. Çevrendeki insanların, doktorunun şunu dene bunu deme demesiyle onları tek tek denemekle geçiyor bitiyor günler. Şahsım adına Zafer-ki en etkili ilaçtır- dahil serumla almama rağmen hiçbir işe yaramıyordu. Eğer su içemiyorsan muhakkak serum desteğiyle vücuduna su girmesini sağlamalısın bir evrede. Tansiyonun da düşecektir çünkü su alamadıkça. Daha da güçsüzleştirir. Neyi yiyip neyi giyemediğini kendin bulacaksın zaten. İyi gelen bir şey yok, yiyebildiklerin ve yiyemediklerin var. Umarım çabuk biter. Benimki 12. Haftadan sonra yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. 20de biraz hassasiyet dışında bir şey kalmamıştı. Geçmeyecekmiş gibine geliyor ama günler de bulantılar da geçiyor.6 haftalık yeni gebeyim mide bulantısından uyuyamıyorum yardım edin nolur![]()
Eşime yalvardım telefonla, ne olur söyle yarın gelsinler perişanım diye. Kabul etmedi gerildik. Benim annem on çocuk doğurdu her işini de yaptı dedi. Annen gibi kadın alsaydın o zaman dedim. Ben ne bileyim kaderime razı oldum Allah a isyan etmedim dedi. Ben de isyan et belki ben ölürüm daha iyisini verir sana dedim yüzüne kapattım. Taratorla patates salatasını yetiştirebildim. Onları verip misafirin yanına çıkmayacaktım. Eve gelice beni utandırma falan dedi. Ben de çok ağlıyorum "inşaallah da ben ölürüm" modundayım. Altı çocuk iki kadın geldi şiş gözlerle çıktım kadınların yanına. Allah a şükür kadınlar nasıl tatlı, nasıl kompleksiz kadınlar.. Çay bile koydurmadılar, servisi onlar yaptı, çocuğu sallayıp uyuttular. Evleri de yakınmış bize gel dinlenirsin dediler. Kaç çocuk büyütmüşler halden anlıyorlar. Çocuğuma tonla kıyafet almışlar. Biri hamile, doğacak çocuğuna ördüğü battaniyeyi getirmiş. Bakım seti falan almış, süslemiş bir de.
Eşimle de ayrı yatacaktım, ona çok kızgınım ama bu gece çocuğa bakması lazım çok yorgunum. Göz teması kurmuyorum laf sokup duruyorum ama küsemiyorum maalesef.
Empati yapabilmeleri mümkün değil bizim durumumuzla "aynısı başına gelsin de gör diyemiyorsun. Ne bileyim Allah merhamet vicdan versin hepsine ya
P pelinsamet06 gözleri zamanla toparlıyor bizimki de çok büyüktam olarak böyle görünüyor
ilk güne göre toparladı bile.Bende doğumdan sonra çok yoruldum eve desteğe gelen kişi bir kişi olmalı güçlü kuvvetli olmalı ki insan dinlensin annem babam küçük kardeşim ilk on gün Kv beş gün eşimin kardeşi ev ahır gibiydi şuan büyük kardeşim geldi azalıyoruz bir daha çoğalıyoruz dolayısıyla annem heryere yetmiyor bende yatamıyorum vücudumda tükenmek üzere göğüslerim çok ağrıyor sütüm yok her emzirmeden sonra içi sızlıyor.Omurgam ağrıyor,kürek kemiklerim ayrılıyor sanki,ameliyat yerim zaten saldı o da normal dönemden daha çok yoruluyorum
tek olsam daha çok dinlenirdim Ilgaz uyuyunca uyurdum şimdi onu topla bunu kaldır oluyor.Kırktan sonra gidecekler ama ev o kadar berbat oldu ki bir hafta evi toparlarım anca halılar koltuklar
çok yazdım ne kadar çok sıkıntım varsa
Gazlı bebiş anneleri ben bugun süt ve süt ürünleri kestim baya sakin geçti bide 8. Haftaya girdik azalma ondan mı bilemedim yamuna korsemde geldi içine girmek için insanüstü çaba gösterdim girerken bile zayıfladım
Aynen cnm balon gibi oldumLohusalık yeni bebek stresi filan bazen durumları abartabiliyiruz. Ben dün gece bebeyle koltukta uyuyakaldım. Esim gelmiş 1de çocuğu aldı diye nasıl sinirlendim. Yatağına koyacakmış. Uyanacak dedim dinlemedi nitekim uyandı. Sabaha kadar boğasim geldi. Neuse sabah dedim o kadar da abartacak bir sey yok.
Seninki de en başında dışarıdan almak istemis aslında. bir kolaylık düşünmüş. Biz her seyi eskisi gibi devam ettirmek istiyoruz ama olmuyor. Neyse ki atlatmissin. Hadi geçmiş olsun
Canım o sızlama süt indiği için oluyor.
Valla ben de çok mutluyum artık kendi kendine kaka yapabiliyor. Tabi arasira yine bir destek istiyor gaz çıkarmak için ama eskiye oranla gayet ıyiyiz. Darısı hepinizin başına.
Ya benim korse belimin şeklini alınca alt karin kismi balon gibi durmaya basladi ondan bi sogudum. Sormam lazim normal mi diye. Giyesim gelmiyor çünkü böyle olunca
Çarşamba apseli dişimi çektiricem diş hekimim kuzenim aynı zamanda, hafif bir antibiyotik verdi amoklavin 625 ona rağmen antibiyotikten 2 saat sonra sağ dök dedi, diğer zamanlar emziriyorum ama, günde bir kez gece mama veriyorduk bu sırada gündüz de verdim 1-2 kez.Bide kızlar dün benim sağ göğsüm şişti sertleşti sagdim süt gelmiyor bugun gittim doktora antibiyotik verdi tam çıkarken kapidan tıkalı göğsünü sağ lavobaya dök diğer göğüsle besle dedi ama tek göğsüm yetmiyo daha önce böyle antibiyotik tedavisi goren var mi varsa doktorunuz sizede mi sağ dök dedi
Ben agumentin 1000 kullandım diş çektirdim sağmadımÇarşamba apseli dişimi çektiricem diş hekimim kuzenim aynı zamanda, hafif bir antibiyotik verdi amoklavin 625 ona rağmen antibiyotikten 2 saat sonra sağ dök dedi, diğer zamanlar emziriyorum ama, günde bir kez gece mama veriyorduk bu sırada gündüz de verdim 1-2 kez.
Benimkinin renginde dokusunda bi değişiklik olmadı dun geceden beri 3posta emdi bezeler sislikler kalmadı gibi bişey masaj ıslak press pompa soğuk pres bile denedim hiç azalmamisti bile bi makalede mastit olunca sadece sütun tadı hafif tuzlu gibi olur bebek bu yüzden emmek istemeyebilir ama mutlaka emdirerek memeyi boşalttırın hiç bir pompanin bebek kadar kuvvetli çekiş gücü yoktur diye okuyunca kapadım gözü emzirdim inşallah pişman olmamCanım geçenlerde ben de mastit oldum. A ile başlayan bir antibiyotik verdi doktorum çok şükür geçti. Bi de sürekli masaj yaptım ve sağdım. Ben de sütün rengi farklı oldugu için döktüm![]()
Doktorun niye öyle dediğini anlamadım. Aksine sık sık o gögsü emzirin boşalsın derler ama sıkmayın canınızı belki doktorun bir bildiği vardır. Bir seferlik mi sağ dök dedi yoksa iyileşene kadar mı?O gogustende besliyebiliyomusunuz yani neden ole dediki benim doktor nerde okuduysam icirmeyin sütü demiyor ondan burdan da bi fikir alıyım dedim suan biraz acildi 150cc sağdım döktüm bebegimde diger göğüsten süt çıkarmaya çalışıyor aç içim acıdı ya
Verecegim antibiyotik bebeye hiç bi zararı yok rahat rahat emzirebilirsin dedi antibiyotik kaynakli sağ dök deseydi diger meme icinde biseler söylerdi gibi geliyor anlamadım ki çıkmadan keşke sorsaydim doktora ama insanın basireti bağlanıyor bazen o an diger meme yeter gibi mi düşündüm ne dusunduysem uykusuzluk işteÇarşamba apseli dişimi çektiricem diş hekimim kuzenim aynı zamanda, hafif bir antibiyotik verdi amoklavin 625 ona rağmen antibiyotikten 2 saat sonra sağ dök dedi, diğer zamanlar emziriyorum ama, günde bir kez gece mama veriyorduk bu sırada gündüz de verdim 1-2 kez.
Tam çıkıyordum kapidan diger memeden besle o memeyeyi sağ sağ ama bebeğe verme dök dedi o an heralde antibiyotik iltihabı sokucek sute karisicak bebeğe o zararlı diye düşündüm sormadım ne zamana kadar öle yapmalıyım neden öle yapıyoruz falan diye sormak gelmedi aklımaDoktorun niye öyle dediğini anlamadım. Aksine sık sık o gögsü emzirin boşalsın derler ama sıkmayın canınızı belki doktorun bir bildiği vardır. Bir seferlik mi sağ dök dedi yoksa iyileşene kadar mı?
Bence de antibiyotikle alakası olmaması lazım. Öyle olsa doğumdan sonra antibiyotik veriyolar o zaman da emzirmeyin derlerdi. İltihapla alakalı olabilir diye düşündüm ben de ama ben ilk çocuğumda da mastit olmuştum. İki kez mastit sebebiyle doktora gittim iki doktor da bol bol emzir demişti. Hatta internette de koltuk altı pozisyonunda emzirmenin rahatlatacağı yazıyordu. Denemiştim işe yaramıştı bende. Neyse zaten emzirmeye başlamışsın artık.Tam çıkıyordum kapidan diger memeden besle o memeyeyi sağ sağ ama bebeğe verme dök dedi o an heralde antibiyotik iltihabı sokucek sute karisicak bebeğe o zararlı diye düşündüm sormadım ne zamana kadar öle yapmalıyım neden öle yapıyoruz falan diye sormak gelmedi aklıma
2 2kedi_1deli
Yani bir de onun zamanında eltiler, görümceler herkes birbirine yardım ediyordur. Büyük şehirde bu çok zor oluyor. Aslında 15 çocuğu varmış 2-3 yaşlarında hastalıktan kaybetmiş çocuklarının beşini
Ben saçma sapan bir kanguru almışım. 6 aydan önce kullanması zor. İş yapmak için mecburen uyumasını beklemek zorunda kalıyorum.
Uzun keyifli bir banyoyu bir seneden önce görebileceğimizi zannetmiyorum beniki gün birini çağır bari yalnız kalma insan cinnet geçiriyor
O Otimoti sağolasın, birebir eskisi gibi olsun istemiyorum tabii ama yardım ve anlayış bekliyor insan. Bebek uyandığında yanında o an kim varsa ona saldırıyorum ben degeçecek diyorlar, bakalım...
Günde ne kadar veriyosunYa mamayi 900 gr alsam bitirebilir miyim acaba ya