2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah geliyo gibi az da olsa simdi birden hiç gelmeyince panikledim ama en güzeli rahat olmak bugun aşıya gidince biraz avm ugradık havam değişti kafamı dagıtınca daha iyi olcak umarım
Olacak kesinlikle. Gezmekte çok iyi geliyor iyi yapmışsın. Ben de fırsat buldukça dışarı atıyorum kendimi.

2 2kedi_1deli annemlerdeyim hiç haber yok cocuk huysuzdu sütten geçti sanırım babasına sövüyor gibi mızırdandı yarın avukat a gideceğim kartımdan harcama sını da ödememiş onların dekontlarını falan istedi maddi manevi tazminat açıcam. Alkollü dün sabaha karsı geldi yürüyemedi aynı apartmanda annemde. Eve cıkarken gördüm

Annenler yakinmis allahtan ne diyim. Evden atarsan eve gelmeye yuzu olmaz..

Eki Görüntüle 2592109
bebesini alan çıksın dışarı😀

Ben de niyetlendim de bizim burası tepe aşırı esiyo ve farkettim ki bizim rüzgârligimiz yok. Okul onune parkedip markete girdik bir de abiyle ablasini bekledik o kadar. Ozledim yuruyus yapmayi.

Uzun sure bos bos emince bi hormon salgilaniyormus bu da tokluk hissi olusturuyormus diye okudum bi yerde
O hormon bende oluşacaksa iki mememi birden sokabilirim ağzına 😆

Ben delirmek üzereyim ya çocuk sabahın köründen beri uyumadı. Eşim akşama önemli misafirlerimiz var deyip karşıya geçti. Ev ne zamandır temizlenmiyor ne yemek var ne birşey. Çocuk kendi kendine dururken kedilerin kumunu temizleyebildim sadece. Şaka gibi ya 45 günlük çocukla tek başıma alışverişe çıkıp evi temizleyip yemek mi yapacağım? Ben de mesaj attım ya bir iki saat sonra gel bana yardım et, ya da misafirlerine söyle başka zaman gelsinler, ben çocuğuma bakmak zorundayım diye. Alınırsa alınsın. Tanımadığım insanlarla ne konuşacağım onu da bilmiyorum. İş için geldiklerinden fazla çemkiremiyorum da, adam çocuğunun rızkının derdinde sonuçta. Çok canım sıkıldı. Neyse ben çocuğu sallarken biraz daha ağlayayım

Ayy böyle yazıyosunuz ya clark kent gibi pelerinimi giyip yanınıza uçasim geliyor.

aa yüzüksüz asla dıyormuşum😀😂😂doğumda bir cıkardm 3 ay oldu bugün çantamn köşesinde biryerde bulunca dedim parmağıma gecıreyım kayboldu sandım o derece unutmuşum 😀

Ben de bugün çantamı değişirken doğumda çıkardığım küpelerim cıktı çantamdan 😂

Screenshot_20200217_202608.webp
İnternette şöyle bir bilgi var çene kasları geliştiği için artık tek seferde daha çok süt emiyorlarmış bu yüzdende emme sıklığı azalıyormuş. Emzikle alakası yok heralde. Acıkınca gayet güzel emiyor. Sizinkiler de artık daha az emmeye başladılar mı? Bizimki tam bir buçuk aylık.

Ben simdilik bi sekilde cocukla kanguru falan hallediyorum evin isini. Haftada 1 temizlik icin biri geliyor oda buyuk isleri yapiyor. Yemek falan oluyor bisekilde yapiyorum..

Bebek arabasiyla disari cikiyorum sık sık henuz toplu tasimaya binmedim ama taksiye atlayip gidiyorum bi yere dolasiyorum sonra esimle bulusuyorum her seferinde bebek arabasini arabaya koyarken soyleniyor. Malum pusetle ķatlanmiyor bide aparatlar var. Ee ben onlari taksiye inip binerken tek basima hallediyorum.
Bebel odasi olmayan yerlerde klozetin kapagini kapatip anakucagini koyup alt bile degistirdim..

P pelinsamet06 çarşamba doktoruma soracağım bakalım ne diyecek alttan bakar diye gitmek istemiyordum ama kaçamayacağım kırkımda zaten bakacak😭 yaaaaaa Pelin profil resmin 🤗🤗🤗🤗
Kocaman gözleri var simdilik 🥰 inşallah sıkıntısız kapanır benim 54 günlük hala hafif sızıntı var kenarlara estetik diye sanırım bazıları kenarlara normal dikiş atıyormuş bide ben malesef hiç dinlenmedim 4.gğn görümce aptalı ve 3 cocuguna kahvaltı hazırladım ondan da zorladım cok

Hadi benim de gözüm aydın 5 dakika da olsa emzik emen kız emziği almıyor artık dili ile ittiriyor memeyi emzik olarak kullanıyor.Aldık madem boşa gitmesin ben de emeyim emziği.

Dışarıya çıkmaya ben de niyetlendim cumartesi eşimle sabah kalabalık olmadan avm ye gidelim dedik.Benimki sabah 5te uyuduğu için öğlen 1e kadar uyuduk kahvaltı filan derken gün bitti çıkamadık.Henüz dışarıda gezme deneyimim olmadı.

Bide kızlar dün benim sağ göğsüm şişti sertleşti sagdim süt gelmiyor bugun gittim doktora antibiyotik verdi tam çıkarken kapidan tıkalı göğsünü sağ lavobaya dök diğer göğüsle besle dedi ama tek göğsüm yetmiyo daha önce böyle antibiyotik tedavisi goren var mi varsa doktorunuz sizede mi sağ dök dedi

Bide kızlar dün benim sağ göğsüm şişti sertleşti sagdim süt gelmiyor bugun gittim doktora antibiyotik verdi tam çıkarken kapidan tıkalı göğsünü sağ lavobaya dök diğer göğüsle besle dedi ama tek göğsüm yetmiyo daha önce böyle antibiyotik tedavisi goren var mi varsa doktorunuz sizede mi sağ dök dedi
Ben de cumartesinden beri aynı sebeple antibiyotik kullanıyorum. Doktor hiç sağ dök demedi. Geçmiş olsun.

O gogustende besliyebiliyomusunuz yani neden ole dediki benim doktor nerde okuduysam icirmeyin sütü demiyor ondan burdan da bi fikir alıyım dedim suan biraz acildi 150cc sağdım döktüm bebegimde diger göğüsten süt çıkarmaya çalışıyor aç içim acıdı ya

Yaa ben karar verip de alamadım ki. Çok güzel renkler. Siyah bordo vizon bi de bu vardi aklımda. Sorun su ki benimki emzik almıyor. Alsa renk renk alicam bibslerden

Bu arada çok tatlı maşallah. Adi neydi?
Teşekkür ederiz ☺️ benimde kaynım Almanya'ya gidicek diye bi tek bu rengini aldim burda 60tl orda 3.5euro 1yasina kadar emiceklerini ordan sipariş verdim 🤭 minnakimin da adı Uraz

Back
X