Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan memnunum.gaz sorunumz azaldi birazSma bizi kabiz yapti similacta kakayi yesil yapiyor
R refikaaydin çok sevindim, bu hikayenin sonu mutlu bitecek ben inanıyorumTeşekkür ederim arkadaşlar. Bugün güzel haberlerim var.
Alanında en iyi doktorlardan birine gittik. Haber vermişler Çapa’dan kalkıp gelmiş değişik vaka diye. Sonuçlara baktı, hemşireye dedi ki bana bunu mu kakaladınızo an yaşadığım mutluluğu anlatamam. İlk teşhis doğru dedi, kim demiş avm diye hemanjiom bu dedi. Göz damarında ben gibi bir kitle varmış. Bizi hiç ciddiye almadı. Ciddiye alınmadıkça sevindim. 1 yaşına kadar büyür ve sonra azalmaya başlarmış. Göze zarar verme ihtimali yüzde 40, şaşılık yapabilir. o noktaya gelirse ameliyat ederim dedi. İlaç tedavisi yapılsın dedi. şok olduk biraz saçmaladık:) saçma saçma konuşmayın dedi. Adam bizi ciddiye almadıkça sevindik.Cumartesi günü onkolog bakacak.ilaç tedavisi başlanacak herhalde. 3-4 gün hastanede gözlem altında kalabiliriz. İlaç biraz ağırmış. O kadar mutluyum ki.
İlk çocuğumda bu durumu ben de çok yaşadım. Şimdi iki çocukla hala zaman zaman bu hissiyatı yaşıyorum ama geriye dönüp baktığımda en mutlu olacağım günleri zor günler olarak hatırlıyorum ve diyorum ki keşke kendime o kadar yüklenmeseydim. O yüzden çocuk onda durmuyor bile olsa kısa kısa da olsa yardım istemek gerekiyor. Hatta çocuk yine sende dursa eşin de başka işle uğraşmak yerine senin yanında otursa sohbet etseniz bile seni mutlu eder. Sen o kadar bunalımdayken babanın hiç bir şeyinden geri kalmaması insanı üzüyor. Birilerinin yanında olduğunu, destek olduğunu görmek istiyor insan. Çok bunaldığını, eşinin desteğine ihtiyacın olduğunu söyle eşine. Ben kendi kendime içime atar kendimi sıkıntıya sokardım. Sonra senin gibi zaten onda durmuyor, emziremez ya gibi düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışırdım ama bunun çok zararını gördüm. Hem zamanında ifade edilmemiş duygular sonra çok fena patlıyor. Şimdi abiyle genelde babası ilgileniyor. Benim abiye ilgilendiğim zamanlarda da bebek uyumuyorsa babaya veriyorum. Ya da çok yorulduysam çağırıyorum çok yoruldum diye. Emzirip veriyorum bebeği o gezdiriyor.Dertleşebileceğim bi siz varsınız. Çünkü hepimiz aynı durumdayız. Herkese güçlü gözükmeye çalışıyorum. Çünkü burda doğum yapıp çocuğumu yalnız büyütmek kendi tercihimdi.Biliyorum bugünler geçecek ama şuanki halimi hafifletmiyor maalesef. Oğlum sürekli bana yapışık ayrılmıyor, beşiğinde bile yatmıyor. Uyuduğunda bi yere koyduğumda 10 dk sonra uyanıyor. Eşim güya yardım ediyor ama sürekli kaçma derdinde. Kendi hayatından hiç ödün vermiyor. Her akşam sporunu yapıyor, gitarını çalıyor, kitabını okuyor. Gerçi oğlum onda da durmuyor. Ama onun hayatının hiç etkilenmemiş gibi gözükmesi bana batıyor. Ben tuvalete bile koşa koşa gidip geliyorum. Kimsem yok, çocuğa bakın da ben bi nefes alayım diyebileceğim. Anıra anıra ağlamak istiyorum, oğlum kucağımda ağlayamıyorum. Bu günlerin bir an önce hepimiz için geçmesini diliyorum☹
ay benımkıde 6 saat uyusa bende kalkıp sağmam kendime kastım mı varDisarida gezinirken sagamiyorum tabi. Emzirme odasi olursa emziriyorum. Bide benim bebegimin gece 6 saat uyudugu oluyor. Hic uykumu bolupte sagamam.zaten nadiren oluyor.
Sma kabız yaptı Benim bebeyi de, hipp’in tadını sevmedi. Aptamil conformil’de bulduk mutluluğu. Ona da zor alıştı. Sadece migros’ta Bulabiliyorum. Depolarda yokmuş, dün tüm mahalleyi dolaştım, marketler, eczaneler... zor buldum.Sma bizi kabiz yapti similacta kakayi yesil yapiyor
Aptamili ben hic almadim glikoz var icinde diyeSma kabız yaptı Benim bebeyi de, hipp’in tadını sevmedi. Aptamil conformil’de bulduk mutluluğu. Ona da zor alıştı. Sadece migros’ta Bulabiliyorum. Depolarda yokmuş, dün tüm mahalleyi dolaştım, marketler, eczaneler... zor buldum.
Yarar eminim bizimki Philips 0-2 aylık olanından. Emzirme pozisyonunda vermek işe yarıyor ya da çok acıktıysa ilk önce emziği ver 5 dakka emse yeter sonra memeni verirsin öylr öyle alışıyor. Olucak daha da iyi olucak...Kaplumbagalardaucar maalesef evde 4 emzik var birini bile tutturamıyorum. Şimdi Philips air sipariş ettim inş o işe yarar.
Eşimle ilgili de suç bende aslında hep ben yaparım ben ederim modundayım. Çocuk ağlıyor koşa koşa ben bakıyorum. Saf gibi tüm sorumluluğu ben alıyorum. Ama karar verdim yapmayacağım artık.
Bizimki de 44 günlük bugün gündüz ilk defa kesintisiz 2 saat uyudu ve yemek yaptım. Zaten geceleri de son 1 haftadır daha rahatım umarım daha iyi de olur![]()
Ben gittiğim her yere emzirme örtüsüyle gidiyorum her yerde emzirdim kafe de avm deDisarida gezinirken sagamiyorum tabi. Emzirme odasi olursa emziriyorum. Bide benim bebegimin gece 6 saat uyudugu oluyor. Hic uykumu bolupte sagamam.zaten nadiren oluyor.
Sorma bende de öyle oluyor hadi diyorum çıkıyım biraz ama tek başına sıkılıyor insan (bebişlee tabi çanta gibi hep yanımdaSuan kendimi evden disari atmakla atmamak arasinda kaldim. Cikip biraz dolassam mi evde mi otursam. Offff dusunuyorumda soyle gunduz gorusebilecegim bir arkadasim bile yok.![]()
Senin doğumla benimkinin arası 1 2gundu galiba bizimkide 2 saatte bi uyandırdı ilk defa 4 saat uyudu gece bizde çok şaşırdık 8hafta atağı geçiyorlar sanırımBu arada 11 den 4 e kadar uyudu ilk kez bu kdr uzun bende durup nefesini kontrol ettim şaşkınlıktan
24 Aralık bizim dogum atak sanırım gaz bizde hep var dün gece fenaydı simdi heryerini batırmışSenin doğumla benimkinin arası 1 2gundu galiba bizimkide 2 saatte bi uyandırdı ilk defa 4 saat uyudu gece bizde çok şaşırdık 8hafta atağı geçiyorlar sanırımbizimkinde gaz normalde cok olmuyo dun geceden beri gazı da var huysuz sizinkinde başka degisiklik var mi
26 Aralık bizimkide24 Aralık bizim dogum atak sanırım gaz bizde hep var dün gece fenaydı simdi heryerini batırmış![]()
yok ya nıye kafana takıyorsun en güzeli tek basına bırseyı basarmak bizim başarımız evlat yetiştirmek en en cok yardım eden eş zaten toplasan bölük pörçük 2 saat yardım ediyor kendin bakmak güzel sen sıkma canını inşallah bebişin uslu olur yardımcısı olmayanlarn bebişleri uslu olsn aminBen bugun oğlumu yıkadım tek başıma aşırı bişey başarmış hissediyorumTepesine kadar kaka olunca mecbur kaldım tabi de. Şu an eşim yanımda olsaydı eminim bütün bu şikayetlerde ben de bulunurdum ama yine de beraber büyütmek güzel bişeydir. Kafama bunu takıp takıp sütümğ azaltıyorum bravo bana☺
Daha güzel günler beraber geçiricez eşle dostla üzülme bol bol sütün olsun inşallahBen bugun oğlumu yıkadım tek başıma aşırı bişey başarmış hissediyorumTepesine kadar kaka olunca mecbur kaldım tabi de. Şu an eşim yanımda olsaydı eminim bütün bu şikayetlerde ben de bulunurdum ama yine de beraber büyütmek güzel bişeydir. Kafama bunu takıp takıp sütümğ azaltıyorum bravo bana☺
Ben gittiğim her yere emzirme örtüsüyle gidiyorum her yerde emzirdim kafe de avm dehavalar biraz düzelsede dışarıda da emzirsem
arada sütümü sağıp alıyorum yanıma bunda doprumu yapıyorum bilmiyorum soğuk süte bi şey olmuyor yanına termos alıp ısıtıyorum ılıklaşınca biberonla veriyorum.
Kızlar bugün doğumdan sonra ilk defa kendime bakım namına bişey yapıp, tırnaklarımı törpüleyip oje sürdümKendimi pek bir iyi hissettim.