Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hala el ense çekiyoruzKızlar şimdi size mahrem bir soru soruyorum, ilişkide kan gelen, acıyan oluyor mu ben çok zorlanıyorum sanki çok normal bi durum değil. İlki tamam ama ikincisinde hiç beceremedik bile ona rağmen zorlamayla kan geldi...
Yorumlar nasıl ona göre karar ver kullanmadım onu bilemedimArkadaslar yamunada beden yok baska barka yine celik balenli korse buldum trendyolda alsam mi. 166 tl yamunanin premiumu ile ayni
Bizimki de öyle hatta o kadar fazla ki uyuduğunda yanını yastıkla besliyorum biri varmış gibi hissetsin.Bizimki beni sarın sarmalayın sıkı sıkı tutun modunda bugün yazacaktım bende ve en çok ta altını açıyorum ayaklarını serbest bırakıyorum ya uçacak sanki irkilme hali ben tutana kadar sıkıca öyle üzülüyorum bezi hızlıca bağlayıp kucağıma alıyorumArkadaslar sizin bebeğiniz de uyurken sıcrıyor mu elleri kollari
Ay alemsinBu gece uzun olacak kızlar felaket gergin mızmız Kaynanam ve eski esimin yengesi konusma ya geliyor![]()
Biz hala el ense çekiyoruzfırsat bulamadık o işe
kardeş kardeş oturuyoruz
![]()
Kızlar o bahsettiğiniz tek başına bebek bakmak işine +1 beni de ekleyin.Kimsem yok burada annemler 1 ay kaldı gitti.Kayinvalidem gil burada ama faydaları yok hatta şimdi kayınvalidem eşimi aradı ağlayarak ben çok hastayım diye kayınvalidemin yanında da kayınbabam ve kaynım var ama eşime dedi illa sen de gel ben kötüyüm beni acile götürürsünüz hazır evdeki heriften de oldum bu akşamSabah annemi aramıştım dedim yoruldum acaba gelsem mi o tarafa diye annem de havalar soğuk çocuğu hasta etme hava değişimi iyi gelmez belki dedi o da zoruma gitti sanki gel desin diye bekledim ama o da haklı olarak bebeği düşündüğünden söyledi havalar biraz ısınsın gel dedi.Velhasıl başbaşayız burda kızlar birlikte büyüteceğiz bebişleri 1 yaş günlerinde de burda oluruz inşallah
![]()
Bu gece uzun olacak kızlar felaket gergin mızmız Kaynanam ve eski esimin yengesi konusma ya geliyor![]()
Geçen gün hazır hissetmediğimi söylememe rağmen kaçamadımKızlar şimdi size mahrem bir soru soruyorum, ilişkide kan gelen, acıyan oluyor mu ben çok zorlanıyorum sanki çok normal bi durum değil. İlki tamam ama ikincisinde hiç beceremedik bile ona rağmen zorlamayla kan geldi...
Ojeyi sürerken şu an uyansa nasıl kucağıma alırım filan diye planlar yaptım ama uyanmadan hallettim. Ağdayı ben kendim beceremiyorum pek ama bundan sonraki hedefim kuaföre gidebilmekHahhaha bende niyetleniyorum hep. Ama korkuyorum kurumazsa diye.
Gecen gun agda yaptim ve mutluluktab uctum![]()
Açıkçası bende öyle düşündüm açık kırmızı kan geldi hatta otururken felanda zorlandım. Bitmeyen kahvetengi akıntı kafamı karıştırıyor acaba diyorum içeride mi bi yer zedelendiGeçen gün hazır hissetmediğimi söylememe rağmen kaçamadımbenden de kan gelmişti. Ama rahimden değil dikişlerden gelmiştir diye düşünmüştüm ben
Bu gece uzun olacak kızlar felaket gergin mızmız Kaynanam ve eski esimin yengesi konusma ya geliyor![]()
Ben 40inci gun oldum benmde kan gelmio ama aci oluyo 2 kez denedik zorlaniyorm nedense gerci birwz gerginim 2inci hamilelk olurmu die col korkuyorm vala ya ☹Açıkçası bende öyle düşündüm açık kırmızı kan geldi hatta otururken felanda zorlandım. Bitmeyen kahvetengi akıntı kafamı karıştırıyor acaba diyorum içeride mi bi yer zedelendiartık pet takmaktan fenalık geçiricem. Adet olucskmışım gibi bir ağrıda var belimde
Doğumdan sonra adet olan var mı?
evolviaKizlar hangi mamayi kullaniyosunuz
Al benden de o kadar. Bende çok korkuyorum. Daha yeni çıktık bu serüvenden... Ne fiziksel ne ruhsal olarak iyileşemedik... Onun korkusuylada çok geriliyor olabiliriz...Ben 40inci gun oldum benmde kan gelmio ama aci oluyo 2 kez denedik zorlaniyorm nedense gerci birwz gerginim 2inci hamilelk olurmu die col korkuyorm vala ya ☹![]()
Cocuk kucagimda diye sesli gülemedim ya la.çok gerginim kızgınım kime acaba bilintabıkı eşime yemin ediyorm evde yokken misafir hazırlığı yapsam daha rahatm
yarın misafirim var dedim adam evde iki işe yarasın akşamdan yapılacakları halledeyim yarım saatte bir bu cocuk ac bu cocuk ağlıyor bu cocuk nıye susmuyor resmen gerim geriim gerildim yapacağım bir poğaça bir ıspanaklı kek bana zehir etti kaç saat olmuş çıkamamışm mutfaktan malesef o hamurlar kendı olup tepsiye dzilmiyor cıkan bulaşıklar makineye atlamıyor
en son dedim git uyut uyumuyormuş ne istiyormuş çocuk açmış ben emzirmiyormuşum
her ağlamasını aç sanıyor herhalde sadece kucağında turarak susmaz ki cocugu uyut dedm yatırmış yanına yastığa herhalde sanıyor ki uyuyacak nerdee kendi uyumuş cocuk ağlıyor o yuzden kimseden birşey beklemiceksn ay hatunlar
![]()
Rabbim isteyene versin insallah ama o korkuda zor valla hep aklimdaAl benden de o kadar. Bende çok korkuyorum. Daha yeni çıktık bu serüvenden... Ne fiziksel ne ruhsal olarak iyileşemedik... Onun korkusuylada çok geriliyor olabiliriz...