- 11 Kasım 2019
- 622
- 877
- 18
- 40
Sen bence cuma yine yaptir bak cunku bazen sonradan yukselebiliyor deger okudugum kadariyla ama dusmeye devam ederse artmazsa malesef kimyasal olabilirAynı yerde vermedim bide Kızlar ama en kadar farkederki
okuduğum formlarda gormstm kiminde böyle olup hastane arasnda farktan kaynaklanmış fln inş sizinkideoyle dir rabbim hayırlısını versinAynı yerde vermedim bide Kızlar ama en kadar farkederki
Daha önce iki kere yaşadım kimyasal artamamıştı ilk 48 çıktı geçtigimşz Cuma Pazartesi 118 bugün 189 beklemiyodım ya kötü oldumSen bence cuma yine yaptir bak cunku bazen sonradan yukselebiliyor deger okudugum kadariyla ama dusmeye devam ederse artmazsa malesef kimyasal olabilir
Modunu dusurme hemen canim vucutda etkileniyo stresten bebeginde etkileniyo ben kimi yerde okudum yuksek cikip daha sonra dusup tekrar yukseldigini okudum insallah seninde ole olur canimDaha önce iki kere yaşadım kimyasal artamamıştı ilk 48 çıktı geçtigimşz Cuma Pazartesi 118 bugün 189 beklemiyodım ya kötü oldum
Nasip ya rabbşm büyük ne yapalım kaderModunu dusurme hemen canim vucutda etkileniyo stresten bebeginde etkileniyo ben kimi yerde okudum yuksek cikip daha sonra dusup tekrar yukseldigini okudum insallah seninde ole olur canim
Mrb canim ben 2 gun gecikmeyle 2200 cikyi beta ya gore ikiz olup olmadigi belli degil kesin sonuc ultrasyonlaCok sukuretrafimda 4gun gecikmeye 2110 hcg fazla ikiz gelebilir diyen de cok nasip bakalim nolcak
Maşallah canimKizlar bugun kese icin doktor cagirmisti gorunmez diyodum ama gorundu sukur bugun 4+4 henuz Rabbime binlerce kez sukurler olsundoktor degerlerin iyi artmis dedi 5 subatda cagirdi gel hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinletcem dedi ultrosondan anlayan arkadaslar varsa bilgi verebilirmi acaba Eki Görüntüle 2579782
Canim seni uzmek istemem ama sanki değerlerin duşuk gibi geldiBen Pazartesi kan verdim 118 çıktı bugün Dr ver dedi verdim 189 çıktıanıtın artamdı Dr ulaşamadım
Valla bende ole diyodum ama gorundu sukur insallah kalp atisinida duymak nasip olur sende gidip bi gorun istersenMaşallah canim
Bende bugun randevu aldim ama iptal ettim
Benimde 4+4 deyim kese gozukmez dedim
Erken dir diye gitmiyorumValla bende ole diyodum ama gorundu sukur insallah kalp atisinida duymak nasip olur sende gidip bi gorun istersen
Ya çok sevindim MasallahKizlar bugun kese icin doktor cagirmisti gorunmez diyodum ama gorundu sukur bugun 4+4 henuz Rabbime binlerce kez sukurler olsundoktor degerlerin iyi artmis dedi 5 subatda cagirdi gel hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinletcem dedi ultrosondan anlayan arkadaslar varsa bilgi verebilirmi acaba Eki Görüntüle 2579782
Üzülme kuzum yinede artış olmuşBen Pazartesi kan verdim 118 çıktı bugün Dr ver dedi verdim 189 çıktıanıtın artamdı Dr ulaşamadım
Elimde değil canım ya bıktım artık hep sıkıntı hepÜzülme kuzum yinede artış olmuş
Cuma günü tekrar ver bakalim
Kotu düşünme stres cok etkiliyo
Rabbim ferahlık versin kuzum sana..Elimde değil canım ya bıktım artık hep sıkıntı hep
YAptırdım testleri canım sıkıntı yok ama her ihtimale karşı pıtılaşma igneside vuruyorum Dr önerdi artık allahtan hayırlısıRabbim ferahlık versin kuzum sana..
Ama bence trombofoli ve genetik testlerini yaptir..
Pıhtılaşma ile de alakalı olabilir..
Yükseliş olmuş ama 2 kat olmamış..
Cuma günü tekrar kan ver o zaman belli olur artık..
Rabbim.kimseye tasiyamayacagi yükü vermez..hepimiz zorlu süreçlerden geçtik..sabrettik sabredicez..
Elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi cnm..insallah herşey güzel olucakYAptırdım testleri canım sıkıntı yok ama her ihtimale karşı pıtılaşma igneside vuruyorum Dr önerdi artık allahtan hayırlısı
Cok tesekkur ederim canim sag salim kucaklarimiza alitiz insallahYa çok sevindim Masallah
Gözün aydın olsun cnm
Cok sevindim canim hadj gozunaydinBende keseyi gördüm bugün masallah..
Icinde yolc sac ve yaninda minnak bişey vardi ekranda..hafta perşembe tekrar gidicem kalp atışı için umarım herşey güzel ilerler..
D vitamini ve pıhtılaşma için igne yazdı rapor yarin cikicak iğneleri o zaman alicam..
Sağlık ocağı aradi kaydimizi açtı..
Rabbim sen herkese bu mutluluğu yaşat yarabbim..kucaklarini doldur evlat sevgisinden mahrum bırakma.. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?