- 11 Kasım 2019
- 622
- 877
- 18
- 40
Kafam cok karisti napicagimi bildmedimÇarşambaya değerin 5000 i gecer ve karından görünür.
Seninde iyi artmis bence canim masallah insallah daha da iyi artar saglikli eli ayagi duzgun olsun daKızlar bein de son adet 18 aralıktı.
15 ocak 72
17 ocak 136
20 ocak 681 çıktı beta hcg.
Sizin değerler maaşallah çok hızlı artmış. Belki benim de bundan sonra öyle artar inşallah. Buarada hcg en az 2 katı artması gerekiyor. 3-4 kata kadar artışlarınız normal. Tabi ikiz gebelik de olabilir ama olmayadabilir
Benim daha 4+3 yeni bilemiyorum ki cnm agrim filan yok benim hic bi belirtimdr yokKızlar ağrıları olan var mı kasıkta ağrım var vajinamın ağız kısmında da sanki böyle çekiliyormuş gibi sızlıyor bazen
Senin ne kadarlik cnm hic baktinmi beta hcgBen kimbilir ne zaman görürüm
2 gundur hafif vardi bugün bayagi etkiledi beni..danışmak lazım bende sorarım yarinMide bulantısı hiç söylememe bile gerek yok ben 7+1 deyim ve yemek bile görmeye tahammül edemiyorum kesinlikle bişey yiyemiyorum bunuda doktora danışıcam
Yani merak ediyo insan gören yazar umarimBenimde beynim yandi biri hesaplayabilirmi bende merak ettim
Anladım kuzumBenim daha 4+3 yeni bilemiyorum ki cnm agrim filan yok benim hic bi belirtimdr yok
Doğru 3000 lerde olması lazım ama baya yüksek çıkmış heran herşey olabilirBenimde beynim yandi biri hesaplayabilirmi bende merak ettim
Doğru 3000 lerde olması lazım ama baya yüksek çıkmış heran herşey olabilir
Aynen öyleah bu yeni nesil bebeler
Yemek yiyemiyosan ondan olabilir cnm..Aynen öyle2 gündür tansiyonum düşük ya neden acaba
Aynen öyle yaptım bakalım canımYemek yiyemiyosan ondan olabilir cnm..
Biraz tuzlu ayran yapıp iç iyi gelir..
Aramizda iki gun canim ne guzelSon adetim 15 aralık..
Son adete gore 5hafta 2gunluk..
Dün verdim kanı 10 gun gecikmeyle bu değer cikti
Beraber ilerleriz insallah cnmAramizda iki gun canim ne guzel
bebisinide gördün müBende 5 +2 yim keseyi gördüm yarin genel kan testlerini vericem
Bebek oluşmaya başlamış dedi :)Be
bebisinide gördün mü
Betaya bakmadı direk karından baktı keseyi bakar bakmaz gördük zaten canım kan testlerini yarin vericem bi sürü test istedi kontrol amaclı yarin develere gidip yaptrcamBeta kaçtı canım
Cok sevindim canim hadi hayirlisi olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimizaBetaya bakmadı direk karından baktı keseyi bakar bakmaz gördük zaten canım kan testlerini yarin vericem bi sürü test istedi kontrol amaclı yarin develere gidip yaptrcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?