Ben de 1 şubatta gidersem hem kese görürüm hem de kalp atışı duyarım belki diyordum. Ama sizi o kadar gec çağırdıysa ben de duyamam sanırım.Canım kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı 6 şubatta gel dedi banada :)
Ama sen 7. Haftada olcan nasipse senin olur ben daha 5. Haftadayim ole dusunBen de 1 şubatta gidersem hem kese görürüm hem de kalp atışı duyarım belki diyordum. Ama sizi o kadar gec çağırdıysa ben de duyamam sanırım.
Naptin cnm gittinmi doktora duyabildinmi kalp atislariniKızlar geçen hafta çarşamba günü doktora gittim minik kesemizi görmüştük 1 hafta 10 gün sonra gel demişti aynı bende sizin gibi zaman nasıl geçicek diyip duruyordum zaman geldi çattı yarın doktora gidiyorum bana dua edin lütfen kalp atışını da duyayım iyi haberler ile geleyim inşAllah
Engel mi yedi acaba yaa hesap pasif diyoNaptin cnm gittinmi doktora duyabildinmi kalp atislarini
Benide kalp atışı için haftaya perşembe çağırdı dr..Canım kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı 6 şubatta gel dedi banada :)
Arkadaşım 6+2de kalp atışı duydu. İkiz onunkiBenide kalp atışı için haftaya perşembe çağırdı dr..
6hafta4 gun olucak duyulur mu kalp atışı..
Dün kesede yolc sac göründü
Bilemedim ki bende gordumEngel mi yedi acaba yaa hesap pasif diyo
Duyulur diye dudunuyom cnm ama duyulmasada 8.haftaya kadar zamani var okudugum forumlardaBenide kalp atışı için haftaya perşembe çağırdı dr..
6hafta4 gun olucak duyulur mu kalp atışı..
Dün kesede yolc sac göründü
Ayy ya heyecanlandım şimdi..masallah ikizlereArkadaşım 6+2de kalp atışı duydu. İkiz onunki
Insallah cnm ya duyarızDuyulur diye dudunuyom cnm ama duyulmasada 8.haftaya kadar zamani var okudugum forumlarda
Çok şükür kuzumKızlar şükürler olsun değerim arttı benim ya
Aynen canım şükürler olsun ya beklemiyordum hiçÇok şükür kuzum
Kötüyü düşünmek kötüyü çağırır..Aynen canım şükürler olsun ya beklemiyordum hiç
Cok sevindim canim benim hadi gozunaydin kac olmus degerinKızlar şükürler olsun değerim arttı benim ya
Canim naptin merak ettim seni biside yazmadin iyimisinKızlar geçen hafta çarşamba günü doktora gittim minik kesemizi görmüştük 1 hafta 10 gün sonra gel demişti aynı bende sizin gibi zaman nasıl geçicek diyip duruyordum zaman geldi çattı yarın doktora gidiyorum bana dua edin lütfen kalp atışını da duyayım iyi haberler ile geleyim inşAllah
Dün gittim kuzum herşey normal çok şükürCanim naptin merak ettim seni biside yazmadin iyimisin
Cok sevindim canim hadi gozunaydin darisi basimiza insallahDün gittim kuzum herşey normal çok şükür
Sağol canım allah razı olsun 430 çıktıCok sevindim canim benim hadi gozunaydin kac olmus degerin
Amin kuzum inşAllahCok sevindim canim hadi gozunaydin darisi basimiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?