2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Hadi gözünaydın. Çok sevindim. Darısı başıma inşallah. Senin beta hcg çok güzel artmıştı ama. Ben bugün takvime göre 5 haftalık oldum ama benim yumurtlama 17. Günde olduğu için 2-3 gün geriden geliyor olabilirim. Doktora da belki kalp atışını da aynı zamanda duyarım diye 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Dayanabilirsem tabi.

Ben Pazartesi kan verdim 118 çıktı bugün Dr ver dedi verdim 189 çıktı anıtın artamdı Dr ulaşamadım
Saatler de önemli. Mesela ben pazartesi 3 buçukta verdim 72 çıktı. Çarşamba sabah 8 de verdim 136 çıktı. Tam 2 ye katlamamıştı çünkü saate göre tam 2 gün olmuyordu. Ama 3 gün sonra 618 çıktı.

Kızlar geçen hafta çarşamba günü doktora gittim minik kesemizi görmüştük 1 hafta 10 gün sonra gel demişti aynı bende sizin gibi zaman nasıl geçicek diyip duruyordum zaman geldi çattı yarın doktora gidiyorum bana dua edin lütfen kalp atışını da duyayım iyi haberler ile geleyim inşAllah

İnşallah duyarsın. Güzel haberlerini verirsin.

Vala Dr ne demişti artışına 72 136 olana

Insallah duyarsın bize guzel haberler verirsin cnm

Ben dr a hrnğz hiç gitmedim ama tam gün olmayınca 2 kat artıl olmaması da normal oluyor. Mesela ilk tahlili saat kaçta verdin. 2. Yi kaçta verdin.
Cıma olanı akşam 9:45 verdim pazartesi sabah 9:00 bugünkü sabah 10:53 te verdim canım

Cıma olanı akşam 9:45 verdim pazartesi sabah 9:00 bugünkü sabah 10:53 te verdim canım
Pazartesi ve bugün arasında çok zaman farkı da yokmuş. Sanırım cumayı beklemeden netleşmeyecek. Biri size yazmış bazılarının sonra birden artabiliyor diye. İnşallah öyle olur. Hayırlı haberler verirsiniz.

İnşallah hayırlısı olur canım

Saol canim benim bende iptal edicektim dedim cikmaz ama dayanamadim gideyim ne kaybederim ki dedim daha ufak dedi doktorum 2 hafta sonra kalp atisi ile birlikte bebeginide gostercem dedi cok heyecanli hepimiz sag salim alalim insallah kucaklarimiza

Aynen dedigin gibi canim bana simdi 2 hafta cok uzun gelio yarin bebeginin kalbinin sesini duycan nasipse ne guzel duygudur hersey guzel olucak canim dualarim seninle

Neler yapıyosunuz hamişler nasıl geçiyo ilk ay? Benim de son adetim 21 Aralık ve bu benim 6 yıl sonra gelen ilkim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı Nasib etsin
Seninle ayni sat tarihi Rabbim kucagimiza almsyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…