2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Maşallah canım allahm sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Sanada büyük ihtimal 2 hafta sonra kalp atışı çağırır 10 _15 gun geçsin gel dedi bakalım şu an ki heyecanım kalp atışını bi an önce duymak:)
Büyük bi ihtimal oyle dicektir..günler cabuk geçerse biran önce duyarız insallah

Kizlar bugun kese icin doktor cagirmisti gorunmez diyodum ama gorundu sukur bugun 4+4 henuz Rabbime binlerce kez sukurler olsun doktor degerlerin iyi artmis dedi 5 subatda cagirdi gel hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinletcem dedi ultrosondan anlayan arkadaslar varsa bilgi verebilirmi acaba

Hayırlı olsun maşallah beta hcg niz kaçtı doktora gittignzde

Ben Pazartesi kan verdim 118 çıktı bugün Dr ver dedi verdim 189 çıktı anıtın artamdı Dr ulaşamadım

forumda okuduklarım kadarıyla böyle olunca muhtemel sağlıksız gebelik vücut kendi kendine sonlandırıyor adı kimyasal.duşuk oluyor. Ama yanılma payida olabilir aynı hastanede mi yaptırdin

Tamam 2 gun oluyo zaten canim pazartesi bende verdim bide bugun verdim benimde ole 2 gun sonra cuma gunu yine verirsin degerini kontrol edersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…