Amin canım insallahCok sevindim canim hadi hayirlisi olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza
Ayyy bende 5+2yim..Bende 5 +2 yim keseyi gördüm yarin genel kan testlerini vericem
Haha aynen bende 5+3 olcam yarin ben gördüm darisi sana cok güzel bi duygu:)Ayyy bende 5+2yim..
Yarin 5+3 olucam yani keseyi insallah gorucem allahin izniyle
Masallah diyelim rabbim korusun büyüsün guzel guzel
Yaa ayniyiz inşallah insallah ❤Haha aynen bende 5+3 olcam yarin ben gördüm darisi sana cok güzel bi duygu:)
Sanada büyük ihtimal 2 hafta sonra kalp atışı çağırır 10 _15 gun geçsin gel dedi bakalım şu an ki heyecanım kalp atışını bi an önce duymak:)Yaa ayniyiz inşallah insallah ❤
Büyük bi ihtimal oyle dicektir..günler cabuk geçerse biran önce duyarız insallahSanada büyük ihtimal 2 hafta sonra kalp atışı çağırır 10 _15 gun geçsin gel dedi bakalım şu an ki heyecanım kalp atışını bi an önce duymak:)
Inşallah cnm hayırlısı ileDarisi bize♥
Hayırlı olsun maşallah beta hcg niz kaçtı doktora gittignzdeKizlar bugun kese icin doktor cagirmisti gorunmez diyodum ama gorundu sukur bugun 4+4 henuz Rabbime binlerce kez sukurler olsundoktor degerlerin iyi artmis dedi 5 subatda cagirdi gel hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinletcem dedi ultrosondan anlayan arkadaslar varsa bilgi verebilirmi acaba Eki Görüntüle 2579782
Tesekkur ederim 2 gun once 2346 idi 2 ye katladiysa eger 4600 kusurlerde sanirimHayırlı olsun maşallah beta hcg niz kaçtı doktora gittignzde
Ne oldu canimKızlar desteğe ihtiyacım var
Noldu canımKızlar desteğe ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?