Benim ilk randevum 4 şubat ondada kese görünür heralde günler geçmiyor kiNasil gidiyo hamisler biz 6.haftamiza dogru gidiyoruz surekli acikiyorum uyku hali henuz yok bulantida cok sukur
Yalniz bogazim iltihaplanmasa iyiydi
Sizde durumlar nasil
Valla bendede gogus agrisi bide uyku hali var bende 5.haftadayim 5 subati bekliyorum heyecanlaNasil gidiyo hamisler biz 6.haftamiza dogru gidiyoruz surekli acikiyorum uyku hali henuz yok bulantida cok sukur
Yalniz bogazim iltihaplanmasa iyiydi
Sizde durumlar nasil
Hayirlisi olsun canim gozunaydin sag salim kucagina almayi nasip etsin RabbimSelam kızlar ben de 6+5 im.keseyi gördüm 4 gün sonra kalp atışı ıcin gidicem.:)
Bende o kadar sık sık cikma yok simdilikSürekli WC’ye çıkıyorum ben Kızlar sizde de varmı bu durum
Yalniz degilsin bende de artis var gece yarisina kadar 6 8kez kalkiyorumBen niye Çıkıyorum sürekli
Ne sekizi ne dokuzu bide ekstra su içmeye çalıyorum pek alışkanlıgım yok suya daYalniz degilsin bende de artis var gece yarisina kadar 6 8kez kalkiyorum
Yarindan sonra kalp atışı icin cagırdı.bugün tam 7 haftalik oldum insallah duyulur.Bu ilk randevu gelmek bilmiyor ya siz nasıl geçirdiniz günleri
Bende 6+4 iken gidicem duyulur insallahYarindan sonra kalp atışı icin cagırdı.bugün tam 7 haftalik oldum insallah duyulur.
İnşallah duyulur canım beni çok ğeç çağırdı dr ya kese görünmesi içinYarindan sonra kalp atışı icin cagırdı.bugün tam 7 haftalik oldum insallah duyulur.
Insallah çok telaşlıyimBende 6+4 iken gidicem duyulur insallah
Duyulması icin erken gibi geldi ama bakıcaz
Sizde insallah duyarsınız haber verin
Kamdan öğrendikten sonra ne xaman gittiniz ilkBende 6+4 iken gidicem duyulur insallah
Duyulması icin erken gibi geldi ama bakıcaz
Sizde insallah duyarsınız haber verin
Günler sanki hızlı geciyo gibi..ilk muayne cok heycanli geciyoBu ilk randevu gelmek bilmiyor ya siz nasıl geçirdiniz günleri
Daha iyi hepsini görürsün :)İnşallah duyulur canım beni çok ğeç çağırdı dr ya kese görünmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?