- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Ben geçen hafta doktora gittim 3300 le karından keseyi gördü yani 3000 ne çıkarsa belki seninkini de görür doktor,Merhabalar bende yeni hamile oldugumu ogrendim
12 inde 53.77 ile ogrendim
13 unda 88.70 ti
15 inde tekrar baktigimizda 300 du
20 si yani dun verdim sonuc 2346 cikmis gecen hafta pazartesi yani ayin 13 unde gittigimde doktor haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi ama bu degerlerde karindan bakildiginda kese gorunurmu sizce bi fikriniz varmi ?bu arada sat 21 aralik ti.. Rabbim hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah
Sonucunuz ne acabaİnşallah. Benim 15 ocak çarşamba 72. 17 ocak cuma 136 çıkmıştı. Bugün verdim bir de. Ankaraya gelmiştim. Burada sağlık ocağında verilen tahliller maalesef ertesi gün çıkıyormuş.siteden kontrol ediyorum ama maalesef çıkmadı.
Cok sukurÇok güzel cnm demek ki bebisin sana sımsıkı tutundu
Hayırlı olsunAyyy çıktı sonuç 7888 allahim şükürler olsun
Yarin insallah kesin görünür iptal etmeme gerek kalmadi randevumu
Kaçıncı haftadasınız acaba kaç gün gecikti adetinizAyyy çıktı sonuç 7888 allahim şükürler olsun
Bizde akışına bırakmakla olmadiAmin insallah. Yaa ne bekletme hem debenim hiç hamile kalmışlıgğım olmadı 6 yıl için de. En son eşime dedim unut çocuk işini yaa bizde o yetenek yok galiba. O ay akışına bıraktım, ovulasyo filan takib etmedim. O ay hamile kalmışım
Yok cnm henüz görmedim yarin kontrolüm var görürüz insallahHoşbuldum siz keseyi falan gördünüz mü veya en son değeriniz kaçtı
Olur mu olur belli mi olur bi taşla 2 kuşCok sukuretrafimda 4gun gecikmeye 2110 hcg fazla ikiz gelebilir diyen de cok nasip bakalim nolcak
Son adetim 15 aralık..Kaçıncı haftadasınız acaba kaç gün gecikti adetiniz
Gözün aydın cabım maşallah ne güzel artmış kaç kes kan verdin kaç gün araylaAyyy çıktı sonuç 7888 allahim şükürler olsun
Saol cnm benimGözün aydın cabım maşallah ne güzel artmış kaç kes kan verdin kaç gün arayla
Maşallah iyi artmış inşallah benimde sağlıkla artarSaol cnm benim
Geçtiğimiz persembe gunu verdim 843tu
Pazartesi yani dün 7888 verdim
4 gun arayla vermiş oldum
Toplam 4 kez verdim
Güzel çıkmış maşAllahSon adetim 15 aralık..
Son adete gore 5hafta 2gunluk..
Dün verdim kanı 10 gun gecikmeyle bu değer cikti
Insallah cnm articaktirMaşallah iyi artmış inşallah benimde sağlıkla artar
Sende benim gibi bende hic vajinal baktirmak istemiyom biraz daha bekleyim karindan baktiririm diyom senin ciktimi sonuclar cnmSıkıntılı bi durum yoksa evet persembe yada cuma git cnm..
Karından bakılsın..
Tabiki haber veririm insallah Kan sonucuna gore bende erteleyebilirim randevumu çünkü vajinal baktırmak istemiyorum
Cok saol cnm ya rabbim kucagimiza almayi nasip eder insallah..Güzel çıkmış maşAllah
Evet cnm ya çok zorda kalmadıkça baktırmak istemiyorum..Sende benim gibi bende hic vajinal baktirmak istemiyom biraz daha bekleyim karindan baktiririm diyom senin ciktimi sonuclar cnm
Vaauuww harikasin cnm masallah cok sevibdim senin gorunur galiba karindanEvet cnm ya çok zorda kalmadıkça baktırmak istemiyorum..
Evet cıkmış cnm 7888 olmuş deger
Kizzz senin ikiz olmasin sanki masallah guzel artmis 4 gunde benmi yalnis hesapliyom kiSaol cnm benim
Geçtiğimiz persembe gunu verdim 843tu
Pazartesi yani dün 7888 verdim
4 gun arayla vermiş oldum
Toplam 4 kez verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?