2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Bende 5 haftalık hamileyim dün öğrendim direk karından baktı ultrasonda keseyi gördü beta hcg bakmadı hiç 2 hafta sonra kalp atışına cagirdi

Bende 5 haftalık hamileyim dün öğrendim direk karından baktı ultrasonda keseyi gördü beta hcg bakmadı hiç 2 hafta sonra kalp atışına cagirdi
Tebrik ederim canim cok sevindim sat neydi senin acaba

Çarşambaya değerin 5000 i gecer ve karından görünür.

Kızlar bein de son adet 18 aralıktı.
15 ocak 72
17 ocak 136
20 ocak 681 çıktı beta hcg.
Sizin değerler maaşallah çok hızlı artmış. Belki benim de bundan sonra öyle artar inşallah. Buarada hcg en az 2 katı artması gerekiyor. 3-4 kata kadar artışlarınız normal. Tabi ikiz gebelik de olabilir ama olmayadabilir

Evet en az 2 kat artması gerekmiş değerin..
Sağlıkla buyusunlerde yeterki
Rabbim nasip etsin sonunu görmeyi

Kızlar ağrıları olan var mı kasıkta ağrım var vajinamın ağız kısmında da sanki böyle çekiliyormuş gibi sızlıyor bazen

Kızlar ağrıları olan var mı kasıkta ağrım var vajinamın ağız kısmında da sanki böyle çekiliyormuş gibi sızlıyor bazen
Belim genelde agriyo arada da kasigim..
Bide sanki midem bulaniyo gibi..
Bişey yiyemedim desem yeridir kötü icim

Rahim büyüdüğü için normalmiş o ağrılar kanka olmamiz lazim galiba

Belim genelde agriyo arada da kasigim..
Bide sanki midem bulaniyo gibi..
Bişey yiyemedim desem yeridir kötü icim

Rahim büyüdüğü için normalmiş o ağrılar kanka olmamiz lazim galiba
Mide bulantısı hiç söylememe bile gerek yok ben 7+1 deyim ve yemek bile görmeye tahammül edemiyorum kesinlikle bişey yiyemiyorum bunuda doktora danışıcam

Yani 4 günde 843den hesaplarsak 3.300 kusurlu bisey olmasi gerek deilmiydi ki..
Resmen hesapları alt üst etti bizim bebiş
Ay ikiz mi bu emoji gibi olurum heralde
Benimde beynim yandi biri hesaplayabilirmi bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…