Hayirlisi insallahOlur mu olur belli mi olur bi taşla 2 kuş
Tebrik ederim canim cok sevindim sat neydi senin acabaBende 5 haftalık hamileyim dün öğrendim direk karından baktı ultrasonda keseyi gördü beta hcg bakmadı hiç 2 hafta sonra kalp atışına cagirdi
Teşekkürler canım 13 aralıkdi bebekte oluşmaya başlamış dedi:)Tebrik ederim canim cok sevindim sat neydi senin acaba
Ayyy cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldumTeşekkürler canım 13 aralıkdi bebekte oluşmaya başlamış dedi:)
Amin canım ikimizide Biraz daha geçsin daha net görünür yani benimki bile cok küçüktü:)Ayyy cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldumbenim sat 21 aralikti ozaman benim gozumez daha sanirim
Banada yüksek geldi biraz umarim soru yoktur..Insallah görünür ❤Vaauuww harikasin cnm masallah cok sevibdim senin gorunur galiba karindan
Yani 4 günde 843den hesaplarsak 3.300 kusurlu bisey olmasi gerek deilmiydi ki..Kizzz senin ikiz olmasin sanki masallah guzel artmis 4 gunde benmi yalnis hesapliyom ki
Çarşambaya değerin 5000 i gecer ve karından görünür.Merhabalar bende yeni hamile oldugumu ogrendim
12 inde 53.77 ile ogrendim
13 unda 88.70 ti
15 inde tekrar baktigimizda 300 du
20 si yani dun verdim sonuc 2346 cikmis gecen hafta pazartesi yani ayin 13 unde gittigimde doktor haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi ama bu degerlerde karindan bakildiginda kese gorunurmu sizce bi fikriniz varmi ?bu arada sat 21 aralik ti.. Rabbim hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah
Kese tabiki görünür bence bir ihtimal kalp atışını da duyabilirsinCok saol cnm ya rabbim kucagimiza almayi nasip eder insallah..
Bu değerle yarin kese gözükür dimi
Inşallah cnm Insallah bakalim yarin bi olsun daKese tabiki görünür bence bir ihtimal kalp atışını da duyabilirsin
Hızlı artacaktır insallah..guzel dusunelim ki guzel olsunBen kimbilir ne zaman görürüm
Evet en az 2 kat artması gerekmiş değerin..Kızlar bein de son adet 18 aralıktı.
15 ocak 72
17 ocak 136
20 ocak 681 çıktı beta hcg.
Sizin değerler maaşallah çok hızlı artmış. Belki benim de bundan sonra öyle artar inşallah. Buarada hcg en az 2 katı artması gerekiyor. 3-4 kata kadar artışlarınız normal. Tabi ikiz gebelik de olabilir ama olmayadabilir
Bende yarın gidiyorum banada dua edin inşAllahInşallah cnm Insallah bakalim yarin bi olsun da
Belim genelde agriyo arada da kasigim..Kızlar ağrıları olan var mı kasıkta ağrım var vajinamın ağız kısmında da sanki böyle çekiliyormuş gibi sızlıyor bazen
Mide bulantısı hiç söylememe bile gerek yok ben 7+1 deyim ve yemek bile görmeye tahammül edemiyorum kesinlikle bişey yiyemiyorum bunuda doktora danışıcamBelim genelde agriyo arada da kasigim..
Bide sanki midem bulaniyo gibi..
Bişey yiyemedim desem yeridir kötü icim
Rahim büyüdüğü için normalmiş o ağrılar kanka olmamiz lazim galiba
Benimde beynim yandi biri hesaplayabilirmi bende merak ettimYani 4 günde 843den hesaplarsak 3.300 kusurlu bisey olmasi gerek deilmiydi ki..
Resmen hesapları alt üst etti bizim bebiş
Ay ikiz mibu emoji gibi olurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?