2020 Ramazan Diyetim

Sabah tartildim 60,2 geldim. 300gr gitmis. Su 59 cok inatci cikti birtürlü göremiyorum en sonunda bitarafimi kesecem görmek icin
Sabah yine yulaf, süt, muz, tarcin ile basladim. Öglen dünden kalan patates salatasini yiyecem. Aksama ne yerim bilmiyorum daha... yatmadan yazarim.

Bence 2 gün kaldı gorceksiniz :)

Öglen patates salatasi yedim kücük bir tabak
Ara olarak az cilek ve findik
Aksamda mercimek corbasi, coban salata ve bir dilim ekmek
Bugün kizimla 2 saat yürüdüm yine.

Bu sabah +100gram yani 60.3 kilo geldim.
Gece adet olmusum... onun icin bu gelecek günler tartida pek bir beklentim yok ama dikkat etmeye devam edecem.
Biraz moralim bozuk hepmi 59a gelmeden geri cikar bu rakam..

Ben de dün adet oldum hem de yoğun şekilde başım falan döndü küçük bi parça çikolata ve 4 tane küçük gofret yedim aksam yemegi 1 kase corba ictim uyumaya yakın portakal ve elma yedim.
Dün rejimimi bozdugum için bu gun sadece su icerek kendimi cezalandırdım aksam yemeginde de sadece corba icecegim

14. Gün tüm gün bol bol su içtim fakat sadece su yapamadim öğlen bir kase domates çorba aksam üzeri marul salata ve Akşam yemeginde 1 kase corba ve cacık yedim.
Yarım saat leslie yaptım

Gayet güzel beslenmissin bugün.
bende kahvaltida herzamanki gibi muzlu tarcinli yulaf yedim.
Öglen 100gram ince bulgurdan kisir yaptim yedim cok canim cekiyordu. 1 büyük kase cikti güzel doyurdu.
Aksamda yemek yapamadim coban salata, iki haslanmis yumurta, iki zeytin, bir kalin dilim peynir yedim.
1 bucuk saat tempolu yürüyüs yaptim. 2,5 litre su ictim.
Sabahki kilomu merak ediyorum

Ben sabah kahvaltida sütlü sade kahve domates salatalik
Oglen corba salata yedim

Bugün
Kahvalti: yulaf (herzamanki gibi)
Öglen: 1 tabak kisir (tamamen yagsiz hazirladim)
Ara: 1 kase cacik (tuzsuz, bol pul biberli)
Aksamada minestrone corbasi yapacam ve tabiki coban salata yanindada 1 dilim ekmek yerim.

Bugün
Kahvalti: yulaf (herzamanki gibi)
Öglen: 1 tabak kisir (tamamen yagsiz hazirladim)
Ara: 1 kase cacik (tuzsuz, bol pul biberli)
Aksamada minestrone corbasi yapacam ve tabiki coban salata yanindada 1 dilim ekmek yerim.
Internetten baktim lezzetli bir çorba

Bugün:
Sabah: muzlu tarcinli yulaf lapasi
Öglen: bir büyük kase minestrone corba
Ara: 1 bucuk dilim ekmek, beyaz peynir, maydonoz
Aksam: iki kase tavuk corbasi, coban salata

Bu sabah yine 60.0 kilo geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…