2020 Ramazan Diyetim

Kızınızın kilosunu gözden kaçırmışım masallah Allah bağışlasın yaklaşık 1 yaşında vardır bu kiloyla o zaman gayet güzel bir rejiminiz var

Evet haklisiniz dün biraz az yemis olabilirim. Aksamki corbami iki katina cikartim yani iki büyük kase ictim. Aksam yatmadanda 5-10 kadar findik yedim.

Bugün biraz daha fazla yemeye calisacam. Emziriyorum ama kizim ek gidaya basladi coktan. Allaha sükür sütüm var.

Bu sabah tartildim 60.5 kiloyu gördüm. 59u görmeyeli 4 sene oldu artik sabirsizlaniyorum görmek icin. Her seferinde 60da takilip kaliyorum ama busefer pes etmicem:)

Bu sabah yine bir kase yulaf, süt, tarcin ve muzla baslicam. Genelde sabah kahvaltim hep busekilde olur.

13. Gün Sahur yarım kase ezogelincorba bir kase tarçınlı yogurt ve 1 tane muz

Siz bu azimle bayrama kesin 58 falan olursunuz bence

tesekkürler umarim 58i görürüm acayip hirs yaptim

kahvaltidan sonra tekrar yumurta salatasi yaptim yedim ama busefer 4 tane yumurta hasladim ve sebzeleride cogalttim baya yemis oldum hatta sonunu zorla yedim umarim cok kacirmamisimdir... ama domates salatalik kirmizi biber sogandan bisey olmaz sanirim....
Aksama domates corbasi ve patates salatasi (patates, yesillik, sogan, havuc) var, ama sanirim sadece corba icecem. Yumurta salatasi fazla geldi.

şuan kaç kilosunuz

Öğlen iki erik ve yarım muz yedim
Akşam menüm
3 tane ızgara kanat
Salata
Bir kase cacık
Turşu

13. Gun iftar: 1 kase ezogelin 1 kase cacık ve kendi uydurmasyon yemeğim (Rondodan gecirilmis karnıbahar kıyma ve 2 yumuryayı tuz ve baharatlarla köfte gibi yogurup fırına verdim. Kalorisi baya az olduğu için büyük bir tabak yedim. Sıcakken guzeldi ama bir daha yapılacak gibi degil tadı )
Bu gün spor yapmadım
Iftar sonrası 3 küçük portakal ve 2 kuru kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…