Kızınızın kilosunu gözden kaçırmışım masallah Allah bağışlasın yaklaşık 1 yaşında vardır bu kiloyla o zaman gayet güzel bir rejiminiz varsimdiye kadar yediklerim:
Sabah: bir kase yulaf. Süt, tarcin ve bir tane dilimlenmis muz ekledim icine.
Ara: bir avucuma sigacak kadar findik+badem+hurma
öglen: yumurta salatasi: 2 tane yumurta, yarim avokado, beyaz peynir, domates, taze sogan, kirmizi biber, tuz, karabiber, zeytinyagi. Ve bir dilim kepek ekmek
4 tane büyük bardak su ictim, dahada icecem.
Aksamda büyük bir kase tavuk corbasi, ve coban salata yiycem. Yaninada 1-2 dilim kepek ekmeyi.
Buarada bugün kizimi karnima bagladim 2 saatlik yürüyüs yaptim disarda. Kizim 8 kilo buarada:)
Bugün işe gittiğim için diyet falan aklıma gelmedi oruçlu olmama rağmenRaportor35 sizin gününüz nasıl gecti?
Iki gundur rahatsizim duzenli bisey yapamadim sizinde motivasyonunuzu bozmamak adına yazmadim. 1 2 güne geri döneceğim insallahHumpty dumpty hic yazmıyorsunuz? Bıraktıysanız bile tekrar başlayın lutfen pes etmeyin
kilomuz sizinle ayni:) sabah ac karinla oldugunuz kilo gercek kilonuzdur zaten:)Ama akşam üstü açken tartıldım
O zaman kilo veriyorum:)kilomuz sizinle ayni:) sabah ac karinla oldugunuz kilo gercek kilonuzdur zaten:)
Siz bu azimle bayrama kesin 58 falan olursunuz benceEvet haklisiniz dün biraz az yemis olabilirim. Aksamki corbami iki katina cikartim yani iki büyük kase ictim. Aksam yatmadanda 5-10 kadar findik yedim.
Bugün biraz daha fazla yemeye calisacam. Emziriyorum ama kizim ek gidaya basladi coktan. Allaha sükür sütüm var.
Bu sabah tartildim 60.5 kiloyu gördüm. 59u görmeyeli 4 sene oldu artik sabirsizlaniyorum görmek icin. Her seferinde 60da takilip kaliyorum ama busefer pes etmicem:)
Bu sabah yine bir kase yulaf, süt, tarcin ve muzla baslicam. Genelde sabah kahvaltim hep busekilde olur.
şuan kaç kilosunuztesekkürler umarim 58i görürüm acayip hirs yaptim
kahvaltidan sonra tekrar yumurta salatasi yaptim yedim ama busefer 4 tane yumurta hasladimve sebzeleride cogalttim baya yemis oldum hatta sonunu zorla yedim umarim cok kacirmamisimdir... ama domates salatalik kirmizi biber sogandan bisey olmaz sanirim....
Aksama domates corbasi ve patates salatasi (patates, yesillik, sogan, havuc) var, ama sanirim sadece corba icecem. Yumurta salatasi fazla geldi.
bu sabah 60,5 kilo geldim. Istedigim kilo 55-56şuan kaç kilosunuz
Öğlen iki erik ve yarım muz yedim
Akşam menüm
3 tane ızgara kanat
Salata
Bir kase cacık
Turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?