2020 Şubat Anneleri

Kızlar mustela setini hepsiburada dan tek tek yaptım 228 tl ye gedi 21 den önce indirime giren ürünler var belki daha da düşer belkide artar ama ben riske atmak istemedim uyguna gelmişken aldım

Tüh, buraya bakmadan az önce hepsiburadadan 257e aldım artık daha düşmez diyerek birde bebek kamerası aklıma takılıyordu hep, eşimin işinden de izleyebileceği bir kamera olsun istedik wifili, düşünen varsa alttaki kamera 400 e düşmüş 600 civarıydı geçen baktığımızda

Aa evet Barış vardi senin listende birde.
Barış
Batu
Mete

Seninde 3 isim var o halde aklında.
bu üçü dışında Mert, Uraz, Atakan, Tuna da var listede. bunları eşime sunucam bakalım :))

Göğüs kalkanı da beni düşündürenlerden, herkesin ihtiyacı oluyor mu buna? kesin yara oluyor mu emince ilk başlarda?

kesin değil canım ya, benim olmamıştı. sadece lansinoh krem kullandım kızımda şükür hiç yara olmamıştı. bu bir bilinmez durum ne yazıkki.

Ayy barış çok güzel ebru yaa

K karabatak kesinlikle deniz derim şekerim benimde aklıma direk erkek gelıyor , hem eşinde onay vermiş ne güzel işte

Bunların hepsini direk söylüyorum ben valla karşındaki yapıyorsa ne güzel ama yapmıyorsa da uyarıyorum yani , hastaysan gelme diye veya ellerını yıka diye vs
ya insan lohusayken bin kaplan gücünde bişeye dönüşüyor ya
ben asla evime gelen insana bu tip şeyler ima bile edemem yani çekinirim evime geldiği için, aslında ayıp veya kötü bişey olduğundan değil ama yapım öyle değildir. ama diyordum yani ellerinizi bi yıkasanız daha çok küçük ve savunmasız, öpmesek iyi olur ben bile öpmüyorum vs. bunları yine tabii rica minnet kırmadan söylerdim. bu kadar söyleyebilmiş olmama bile şaşırıyorum

Ayy barış çok güzel ebru yaa

K karabatak kesinlikle deniz derim şekerim benimde aklıma direk erkek gelıyor , hem eşinde onay vermiş ne güzel işte

di mi ya isimde sevilmeyecek hiç bi taraf yok, hayattaki en güzel en önemli şey Barış, mutluluk, sevgi çok naif bir isim.

Barış ismi cok guzel benim için.
Eşim elediydi, Atakan i da ayni sekilde.
Barış ve Atakan benim sahsi listemde vardilar en başta. Sen ne zaman doneceksin evine canim?
Sizin isim kesin bizden once belli olacak :)

Barış ismi cok guzel benim için.
Eşim elediydi, Atakan i da ayni sekilde.
Barış ve Atakan benim sahsi listemde vardilar en başta. Sen ne zaman doneceksin evine canim?
Sizin isim kesin bizden once belli olacak :)
perşembe dönücem canım bir haftam kaldı. vallahi kızım gibi olursa son 10 gün kala da koyabiliriz ismi :)

isim bulmak aslında kolay da ortak noktada buluşmak zor.

Sözkonusu çocuklar olunca dişi aslan kesiliyoruz doğada da böyleymiş bütün hayvanların dişileri daha saldırgan olurmuş annelik içgüdüsüyle
Batu ve barış benım favorim valla canım ikiside cok güZel

Göğüs kalkanı da beni düşündürenlerden, herkesin ihtiyacı oluyor mu buna? kesin yara oluyor mu emince ilk başlarda?
Ben lansinoh krem kullanmıştım ama yine de yara olmuştu. Çok uzun sürmedi ama o yüzden kalkan almıcam.
Kızlar 26. haftada 750 gr çıktı sizin bebişlerin kilosu nasıl ?
24. Haftada 725 gr dı canım.

İlla yara olacak diye birşey yok canım benim ki 1 yaşındayken oldu yara o da oyun olsun diye ucunu emiyordu yara yaptı öyle

evet aynen öyle, o annelik içgüdüsü çok başka bir şey

benim de favorilerim onlar, bakalım ortak karar ne olacak :)

Ben cok gicigim bu konularda, millet kesin bana buldumcuk diyordur ama yapacak bisey yok, herkes dikkat etmek zorunda, aksi halde susmam.
evet aynen öyle, o annelik içgüdüsü çok başka bir şey

benim de favorilerim onlar, bakalım ortak karar ne olacak :)
Barış olacak sizin oğlanin ismi diye geçiyor içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…