2020 Şubat Anneleri

Kızlar hepsi burada da indirim başladı malum bu ateş ölçerlerden kullanan var mı aranızda bana fikir verin nolur

Eklentiler

• D30E49AB-B014-4447-9405-60C3AE8EEB88.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
Ben cok gicigim bu konularda, millet kesin bana buldumcuk diyordur ama yapacak bisey yok, herkes dikkat etmek zorunda, aksi halde susmam.

Barış olacak sizin oğlanin ismi diye geçiyor içimden.
benim de damarıma basılınca susamam da genel olarak ılımlı olmaya çalışıyorum ya, kırmak istemiyorum insanları ama tabiiki çocuklarımdan önemli değil.

yaa içinden öyle mi geçti gerçekten bakalım ne olacak ne karar vericez bende merak ediyorum.

İkisi de güzel. Ama Barış çok güzel

benim de en içime sinen isim o oldu, bakalım ne olacak

Kızlar hepsi burada da indirim başladı malum bu ateş ölçerlerden kullanan var mı aranızda bana fikir verin nolur
bunları kullanmadım ben canım, kulaktan ölçenlerden var bende. doktorumuz ve arkadaşlarımızın da doktoru kulaktan ölçenlerin daha iyi olduğunu söylemişti. ama tabii bunun kullanımı daha kolay.

bunları kullanmadım ben canım, kulaktan ölçenlerden var bende. doktorumuz ve arkadaşlarımızın da doktoru kulaktan ölçenlerin daha iyi olduğunu söylemişti. ama tabii bunun kullanımı daha kolay.
48620 olanı da bi arkadaşım kullanıyor memnun baya ama diğeriyle arasında pek fark yok gibi şimdi bi arkadaşıma sordum o da ben alayım ateş ölçerini dedi kaldım

Evet instagramda takip ettiğin cocuk doktoru da kulaktan ölçeri önermiş. Marka vermemiş. Ben braun un modelini aldım. Hepsiburadadan almıştım. Ablamda da aynı model var seneler önce almıştı. Çok memnundu. O yüzden ben de aynı modeli aldım.

Eklentiler

• 20191122_003851.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu set indirime girmiş ama diğer çantalı olan set daha pahalı 300 küsür, normalde 250 liraya görmüştüm onu. bu üçü yeterli zaten şampuan, nemlendirici losyon ve pişik kremi. ama alsam mı bilemedim ya bazen böyle indirimmiş gibi yapıyolar ayrı alsan daha mantıklı olabiliyo Canan_Ela

iyi yapmışsın canım, sonuçta tavsiye ediyorsa birileri güvenerek alıyorsun riske girmemiş oluyorsun.

Canm ben 3unu ayri ayri soyluyorum suan 168 tutuyor

Tek tek fiyatlarına baktınmı canım , sankı tek alınca fıyatı daha uygun gibi geldi

Benımkı soldakı temassız medicana olan ama memnun degılım neresınden ölçsen farklı cıkıyor , alnından farklı şakaktan farklı ,digeri kulaktan ölçüyor heralde o arastırılabılır , en garanti ölcüm kulaktan diye bılıyorum

Saat 04:00 te ela anne diye çıglık atıp uyandı sanırım rüya gördü , yataktan nasıl kalkıp odasına gittiğimi hatırlamıyorum kızlar okadar gerilmişimki karnımdaki 1 saattir durmuyor , 2 saat oldu hala göZüme uyku girmedi

Kızımda olmuştu o yüzden aldım ben
Ben lansinoh krem kullanmıştım ama yine de yara olmuştu. Çok uzun sürmedi ama o yüzden kalkan almıcam.

24. Haftada 725 gr dı canım.
İlla yara olacak diye birşey yok canım benim ki 1 yaşındayken oldu yara o da oyun olsun diye ucunu emiyordu yara yaptı öyle

İlk krem sipariş edeyim o halde bende, yara durumu olursa kocayı gönderirim artık almaya :)

Kızlar günaydın . Yorgunluktan ne mesaj okuyabildim nede yazabildim. Ankara çok yorucu geldi bana. Dün iş yerinde akşama kadar evrak bekledim gelmedi. Bugünde başka bir evrak bekliyorum. Ankara’da nasıl bir trafik var anlatamam. Allah’tan yolları bilen bir yakınımız bizi götürüp getiriyor eşim bu trafiğe girerse stres topu olup çıkar. Her yer soğuk geliyor evimizde tişörtle gezdiğimiz için burda boğazımız acıyor. Bir an önce Şubat ayının gelmesini diliyorum. O zaman evime dönmüş olacağım. Bebeğimde maşallah karnımı nasıl geriyor mide mesane karışık çalışıyor. tuvaletten çıkamıyorum.

Allah kolaylik versin canim ya hamile halinle ugrasiyorsunn birde

Kızlar günaydın dün sağ göğsümden sıvı bişey geldi tam süt gibi de değil BÖyle birkaç damla sıktıranca falan geliyordu dün ayıptır söylemesi
Başınıza geldi mi yaaa
İnternette normal diyor hamilelikle olabiliyOrmuş Doğumun son zamanları daha çok olur diyor daha 28. Haftama bugün girdim erken Doğumdan filan korktum Allah korusun

başka hamile bir arkadasımda da geldi erken doğum belirtisi değilmiş olabilirmiş öyle şeyler şuan kendisi 38 haftada hala gelmedi bebek korkmayın :)

Günaydın arkadaşlar,
Hepsi buradanın indiriminden yararlanıyım dedim sepet aldı başını gidiyo yalnız ama çoğu şeyimi halletmiş olucam o işin güzel yani siz neler aldınız indirmi kaçırdığım bişey varmı acaba ihtiyacım olanları arayıp buluyorum ama gözüme fazlada bişey çarpmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…