2020 Şubat Anneleri

Ben bunlari aldim simdilik. Pisik kremi 22 tl idi mesela

Eklentiler

• 32EF8F17-E8D3-4440-BF30-99065C26D633.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 67
Canm ben 3unu ayri ayri soyluyorum suan 168 tutuyor
Tek tek fiyatlarına baktınmı canım , sankı tek alınca fıyatı daha uygun gibi geldi

evet tek tek daha ucuz. ve dün gece biraz araştırdım indirim falan yok kızlar boşuna vaktinizi harcamayın. belirli şeylerde evet yapmışlar ama çoğunda indirim varmış gibi yapmışlar. geçen hafta trendyol da aynısını yapmıştı. milleti keriz yerine koyuyorlar yahu.

kötü rüya gördü herhalde annesi oyy nasıl korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. bebiş de hissetmiş gerildiğini baksana. gece böyle aniden bağırdıklarında ağladıklarında insan inanılmaz panik yapıyor.

Ben 1 hafta öncesinden yeni taşındığım için bir sepet oluşturdum
Belli zamandır takip ettiğim ürünlerden
Lamba pijama vs 1680 idi sepet tutarı
Saat 21 e kadar 1102 liraya indi sonrasında aldım
Sizin dediğini gibi olmasaydı almayacaktım
Göğüs kalkanı ne zamandır takip ediyordum 260 civarı idi
150 ye indi
Dediğin gibi iyice takip ederek almak lazım

Bende baktım indirimde olanları ekledim eve de bılaşık detarjanı aldım
Bebegede oyun halısı,
Gögüs kremi gögüs pedi
Burun aspiratörü
Küvet seti
Ateş ölçer
Nevresim takımı
Oyuncak
Islak mendil
800 doğru gitti sepet bakınıyorum hala

bunun ismi ilk sıvı gayet normaldir. Ama sıkmayın sıkınca erken doğum riski oluyor.

Korkma canım ama sıkma göğsünü fazla elleşme Daha çok gelmesin

Nevresim takımına bakabilir miyim Benim de almam lazım bir takım

benim de eşimin oluşturduğu sepet indirim günü daha da artmış fiyatı :)
bazı ürünlerde yapmışlar evet ama fiyatları şişirmişler, ben aynı ürünleri aynı fiyata hatta daha düşük fiyata başka sitelerde gördüm.
ama sanırım ıslak mendil ve bezde indirim yapmışlar.
iyice araştırıp almak gerek.

Bende dün baya alışveriş yaptım ama çok zamandır takip ettiğim ve farklı sitelerde fiyatlarını kaşılaştırarak oluşturduğum listem vardı ordan fiyatları indirime girenleri aldım.

Mesela sepetimde daha önce indirimli olan ürünler vardı 21 den önce 21 civarı fiyatları artanlar sonrasında daha da artanlar oldu tuzağa düşmemek lazım

prima aqua pure 9lu ıslak mendi 70 tl şuan ben buayki limitimi doldurduğum için alamıyorum bidaki aya artık uygun bulursam alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…