ya bana hıc boyle cıktı vermedı gördüm ekranda yuzunu gostermeyınce cıktıda vermedıkızlar sizinde ölçümlerde böyle fark oluyormu ? bazısı 27 hafta bazısı 30 hafta gibi ?
selozy @KARABATAK_ Drkdrk YEKTA61
fl uyluk kemiği boyu x7 yapınca bebeğin boyu çıkıyo :)ya bana hıc boyle cıktı vermedı gördüm ekranda yuzunu gostermeyınce cıktıda vermedıbnm hepsı 29+3 du sdce 1 tanesı sanırım fl 28.5 di emın degilim ama boyunu sormayı unuttum cok uzundum bacak boyumu oluyo fl sorun ıcınde soru oldu ama :)
ama fl yı hıc hatrlamıyorum cnm ya 32 hafta olunca kontrol artk ozman gdıcem hem calısabılır raporu alıcamfl uyluk kemiği boyu x7 yapınca bebeğin boyu çıkıyo :)
Doktorun kim nerde çalışıyor. İhtiyaç olursa giderim.canim konya merkezdeysen eger benin doktorum cok iyidir tavsiye ederim
Bosver canim o kendince dalgasini gecedursun sen sıkma canini sende onunla dalga gecer gibi konus gerektigi yerde ben geneldr sakayla karişik lafimi sokanlardanimne fenayim
ya bnde donmesını cok ıstıyodum sıpa donmus ama doguma kdr daha sekıl degstrrmıs oyuzden kursagımda kaaldı svıncım .:)Benimde Perşembe kontrolüm bundan sonra 15 günde bir dedi doktorum artık rahat olurum diyordum ama yok yine rahat değilim niyeyse insan korkuyorbir olumsuzluk varmı diye hiç boyle bir insan değildim çok sabırlı ve rahat akışına bırakırdım normalde arkadaşlarım bile diyor hiç boyle yapacağın aklimiza gelmezdi diye.Simdide kendime pozisyonu dert edindim umarım döner eskiden anlıyordum nerede olduğunu şimdi heryerden vuruyor hiç bilemiyorum
valla bende gebeliğin başında cok rahattım.Benimde Perşembe kontrolüm bundan sonra 15 günde bir dedi doktorum artık rahat olurum diyordum ama yok yine rahat değilim niyeyse insan korkuyorbir olumsuzluk varmı diye hiç boyle bir insan değildim çok sabırlı ve rahat akışına bırakırdım normalde arkadaşlarım bile diyor hiç boyle yapacağın aklimiza gelmezdi diye.Simdide kendime pozisyonu dert edindim umarım döner eskiden anlıyordum nerede olduğunu şimdi heryerden vuruyor hiç bilemiyorum
Eski usg lerin resmine bakmam gerek ama cok asiri fark olmadigi surece 3 asagi 5 yukari normal diye hatirliyorum bu olcum farkliliklarinin. Zaten dr olasi büyük farklarda mutlaka soyluyor canim emin ol.kızlar sizinde ölçümlerde böyle fark oluyormu ? bazısı 27 hafta bazısı 30 hafta gibi ?
Allah im inşallah canim benim.@KARABATAK_ Bizim senle randevu günlerimiz hep aynı :)
benim de randevum 3 aralıkta. bakalım neler olacak inşallah güzel haberlerle geliriz yine.
Benim ensonki usg bu cnm ama ben anlamadığım için dikkat etmiyorumkızlar sizinde ölçümlerde böyle fark oluyormu ? bazısı 27 hafta bazısı 30 hafta gibi ?
Bu değerler her muayenede farklı çıkabilir. Bi sonrakinde aradaki fark muhtemelen kapanır. Sürekli fl kısa çıkarsa genetik olarak bacak boyunun kısa olduğu anlamı çıkabilir. Ya da hc hep haftasından büyük olursa yine kafasının büyük olduğu anlamı çıkabilir.kızlar sizinde ölçümlerde böyle fark oluyormu ? bazısı 27 hafta bazısı 30 hafta gibi ?
ay sağol canım ya arkadasımda dedi kafası hep 3 hafta büyük çıkıyomuş ama gayet normal doğmuş.Bu değerler her muayenede farklı çıkabilir. Bi sonrakinde aradaki fark muhtemelen kapanır. Sürekli fl kısa çıkarsa genetik olarak bacak boyunun kısa olduğu anlamı çıkabilir. Ya da hc hep haftasından büyük olursa yine kafasının büyük olduğu anlamı çıkabilir.
Son haftalarda bu ölçümler daha titiz yapılıyo çünkü kafa çapı ve annenin çatı muayenesine göre doğum şekline karar veriliyo.
Şuan sorun edilecek bişey yok, şimdi muayene olsan bambaşka değerler ölçülür :)
Farklı aletlerde de farklı çıkabilirmiş.ay sağol canım ya arkadasımda dedi kafası hep 3 hafta büyük çıkıyomuş ama gayet normal doğmuş.
ben arada öyle fark görünce baştan bi tırstım.
ay inşallah bacak boyuda kısa olmaz uzun olur erkek sonuçta bu
bi sonraki gidişimde daha dikkat edicem bakim kaç çıkcak
1 hafta kuzu eti yedim canım.Tereyağlı pilav yedim. Sabahları sütümü,yumurtamı,peynirimi hep yedim. Güzel güzel beslen beslenmene dikkat et herşey hallolur.Hiç üzme kendini bende çok üzülmüştüm ama üzülürsem daha kötü olacağını düşünüp bıraktım üzülmeyiNe kadar yediniz kuzu etini allahım inşallah benim de kapanır
Aminnn canımm benimÇok sevndm canım sorun olmamasına demek senn de mantardn dolayı oldu ilaçlarını kullanınca hepsi geçerAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Evet canım benim kuzu eti banada doktorum söylediKuzu iyi mi geliyormuş ilk kez duydum
Sabah
Kaşar,beyaz ve ezine karışık peynir
Haslanmis yumurta
Teyeyag
Salatalik domates
2 dilim tam bugday ekmek
1 bardak cay
Ara
Meyve yarim elma ya da yarim armut
Azcik kaju,ceviz,fistik
Oglen
Çorba
Aksam
Ana yemek,
Yardimci yemek Pilav,bulgur,makarna yapmissam az da ondan yiyorum.
Gece 10 gibi de esimle tv izlemece esliginde cekirdek yaninda 2,3 hoş-beş bitterli, ya da 2,3 parca bitter antepli ya da bazen ayva. Degisiyor.
(Oglen-aksam arasi ara ogun genelde yapmiyorum, yaparsam da sirf acligi bastirsin diye bisey ativeriyorum agzima.)
Yazinca cok az yedigimi farkediyorum.
Korkuyorum acikcasi damar celtik vs aklima geliyor ayh şu kontrol gunu gelsin de biran once ogreneyim beybi ne alemlerde
Tamam çokk teşekkür ederimm1 hafta kuzu eti yedim canım.Tereyağlı pilav yedim. Sabahları sütümü,yumurtamı,peynirimi hep yedim. Güzel güzel beslen beslenmene dikkat et herşey hallolur.Hiç üzme kendini bende çok üzülmüştüm ama üzülürsem daha kötü olacağını düşünüp bıraktım üzülmeyi
Tamam inşallah çok teşekkür ederimalırsın alırsın cnm nol bol proteın yogurt sut muz ceviz bal besle kendini içini ferah tut ve dua
Karın çevresi ve boyu geri, kafası normal, hayır damarlara filan bakmadan verdi coraspiniRahmi besleyen damarlar ve göbek kordonundaki damarlar yeniden incelendi mi?
Ocak grubunda birinin sonradan direnç gelişti, ayrıntılıda sorun yokmuş. Damarlara bakıp mı kan sulandırıcı verdi yoksa öylesine mi?
Sebepsiz geri kalmışsa toparlar inşallah.
Peki karın çevresi mi geri tüm ölçümler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?