2020 Şubat Anneleri

kızlar sizinde ölçümlerde böyle fark oluyormu ? bazısı 27 hafta bazısı 30 hafta gibi ?
selozy @KARABATAK_ Drkdrk YEKTA61
ya bana hıc boyle cıktı vermedı gördüm ekranda yuzunu gostermeyınce cıktıda vermedı bnm hepsı 29+3 du sdce 1 tanesı sanırım fl 28.5 di emın degilim ama boyunu sormayı unuttum cok uzundum bacak boyumu oluyo fl sorun ıcınde soru oldu ama :)

fl uyluk kemiği boyu x7 yapınca bebeğin boyu çıkıyo :)

Benimde Perşembe kontrolüm bundan sonra 15 günde bir dedi doktorum artık rahat olurum diyordum ama yok yine rahat değilim niyeyse insan korkuyor bir olumsuzluk varmı diye hiç boyle bir insan değildim çok sabırlı ve rahat akışına bırakırdım normalde arkadaşlarım bile diyor hiç boyle yapacağın aklimiza gelmezdi diye.Simdide kendime pozisyonu dert edindim umarım döner eskiden anlıyordum nerede olduğunu şimdi heryerden vuruyor hiç bilemiyorum

Doktorun kim nerde çalışıyor. İhtiyaç olursa giderim.

ya bnde donmesını cok ıstıyodum sıpa donmus ama doguma kdr daha sekıl degstrrmıs oyuzden kursagımda kaaldı svıncım .:)

valla bende gebeliğin başında cok rahattım.
kalp atışı ikili test vs. hepsinde rahattım.
nolduysa bir iki haftadır bende herşeyi kafaya takıyorum.
son 2 2.5 ayımız kaldı sağlıkla bi tamamlasaydıkk dicemde
böyle giderse ben doğuncada cok paniklicem

benimkide şuan makat pozisyonda kafası göbek deliğimin hizasındaydı

kızlar sizinde ölçümlerde böyle fark oluyormu ? bazısı 27 hafta bazısı 30 hafta gibi ?
Eski usg lerin resmine bakmam gerek ama cok asiri fark olmadigi surece 3 asagi 5 yukari normal diye hatirliyorum bu olcum farkliliklarinin. Zaten dr olasi büyük farklarda mutlaka soyluyor canim emin ol.
@KARABATAK_ Bizim senle randevu günlerimiz hep aynı :)
benim de randevum 3 aralıkta. bakalım neler olacak inşallah güzel haberlerle geliriz yine.
Allah im inşallah canim benim.
O kadar ama o kadar cok meraklardayim ki gelisimsel olarak. Az kaldi hadi bakalim :)))))

Eklentiler

• 99995AB2-7AD7-4FD5-B6F6-69941D071022.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu değerler her muayenede farklı çıkabilir. Bi sonrakinde aradaki fark muhtemelen kapanır. Sürekli fl kısa çıkarsa genetik olarak bacak boyunun kısa olduğu anlamı çıkabilir. Ya da hc hep haftasından büyük olursa yine kafasının büyük olduğu anlamı çıkabilir.
Son haftalarda bu ölçümler daha titiz yapılıyo çünkü kafa çapı ve annenin çatı muayenesine göre doğum şekline karar veriliyo.
Şuan sorun edilecek bişey yok, şimdi muayene olsan bambaşka değerler ölçülür :)

ay sağol canım ya arkadasımda dedi kafası hep 3 hafta büyük çıkıyomuş ama gayet normal doğmuş.
ben arada öyle fark görünce baştan bi tırstım.
ay inşallah bacak boyuda kısa olmaz uzun olur erkek sonuçta bu
bi sonraki gidişimde daha dikkat edicem bakim kaç çıkcak

Farklı aletlerde de farklı çıkabilirmiş.
Tabi arkadaşının çocuğunun da kafası normaldir, ama genele göre büyüktür. Zaten bunlar santimlik farklar. Kiminin kafası büyük olur kiminin ayağı kiminin burnu
Sorun değil ki. Sorun olacak boyutta olsa doktor söyler.

Ne kadar yediniz kuzu etini allahım inşallah benim de kapanır
1 hafta kuzu eti yedim canım.Tereyağlı pilav yedim. Sabahları sütümü,yumurtamı,peynirimi hep yedim. Güzel güzel beslen beslenmene dikkat et herşey hallolur.Hiç üzme kendini bende çok üzülmüştüm ama üzülürsem daha kötü olacağını düşünüp bıraktım üzülmeyi

Öğlen sadece çorba az değilmi sana benimki alttaki gibi ki yiyemiyorum bu kadar fazla geliyor

Tamam çokk teşekkür ederimm

Karın çevresi ve boyu geri, kafası normal, hayır damarlara filan bakmadan verdi coraspini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…