inşallahh yaa :)aynen bnde dıyet yapıyorum tatlı yememek lazım gercekten yuzduk kuyruguna geldık ıns sorunsuz gelir sıpalarımız sennle tarihimiz aynı bebelerımız bakalım nekdr yakın dogcak:)
SabahValla süpersin 2buçuk kilo mükemmel ötesi maşallahaz örnek versen beslenme düzeninden, bende çok yemiyorum ama gayet güzel kilo alıyorum bari 29dan sonra iyice dikkat edeyim sonra kilo vermeye kasmayayım dedim
Sonradan direnc gelismesini nasil ogrenmis, bebek mi gerilemis yoksa tamamen dr un mu gormesi ile?Rahmi besleyen damarlar ve göbek kordonundaki damarlar yeniden incelendi mi?
Ocak grubunda birinin sonradan direnç gelişti, ayrıntılıda sorun yokmuş. Damarlara bakıp mı kan sulandırıcı verdi yoksa öylesine mi?
Sebepsiz geri kalmışsa toparlar inşallah.
Peki karın çevresi mi geri tüm ölçümler mi?
evet cnm ilk :) kızım olcak adı alya olcak teyzesı :) bugunde kapı susu geldı atiim bakalım begencekmısınz:)inşallahh yaa :)
sizinde ilk bebekmi
Normal aylık kontrolüne gitti, bebek 2 hafta geri kalmış. Hemen damarlarına tekrar bakılıyor ve çok ciddi direnç geliştiği farkediliyor. Ciğer geliştirici vurup etki etmesini beklediler ve sezaryenle doğumu gerçekleştirdiler. Bebek iyi çok şükür.Sonradan direnc gelismesini nasil ogrenmis, bebek mi gerilemis yoksa tamamen dr un mu gormesi ile?
Benim detayli sonrasi bakilmadi son kontrolde, ben de soramadım cok yogundu cok asiri beklemistim vs aklimdan ucmustu, simdiki kontrolde soracagim görebiliyor mu kendisi, goremiyorsa kesin gidecem detayliyi yapan dr a. Boyle diken ustunde gibiyim.
Bende tam tersi senin ara öğün yapmadığın zaman okuldan eve geliyorum aç şekilde saldırıyorum, yoksa akşam yemeğim çok hafif ve yemekten sonra sadece su içiyorum yatana kadar, artık hormonlardan kilo aldığımı düşünmeye başladımSabah
Kaşar,beyaz ve ezine karışık peynir
Haslanmis yumurta
Teyeyag
Salatalik domates
2 dilim tam bugday ekmek
1 bardak cay
Ara
Meyve yarim elma ya da yarim armut
Azcik kaju,ceviz,fistik
Oglen
Çorba
Aksam
Ana yemek,
Yardimci yemek Pilav,bulgur,makarna yapmissam az da ondan yiyorum.
Gece 10 gibi de esimle tv izlemece esliginde cekirdek yaninda 2,3 hoş-beş bitterli, ya da 2,3 parca bitter antepli ya da bazen ayva. Degisiyor.
(Oglen-aksam arasi ara ogun genelde yapmiyorum, yaparsam da sirf acligi bastirsin diye bisey ativeriyorum agzima.)
Yazinca cok az yedigimi farkediyorum.
Korkuyorum acikcasi damar celtik vs aklima geliyor ayh şu kontrol gunu gelsin de biran once ogreneyim beybi ne alemlerde
inşallahh yaa :)
sizinde ilk bebekmi
masallah benimde ilk :)evet cnm ilk :) kızım olcak adı alya olcak teyzesı :) bugunde kapı susu geldı atiim bakalım begencekmısınz:)
Kacinci haftasında dogum oldu ve kacinci haftada 2 hafta gerilik cikti hatirliyor musun?Normal aylık kontrolüne gitti, bebek 2 hafta geri kalmış. Hemen damarlarına tekrar bakılıyor ve çok ciddi direnç geliştiği farkediliyor. Ciğer geliştirici vurup etki etmesini beklediler ve sezaryenle doğumu gerçekleştirdiler. Bebek iyi çok şükür.
Süt hic tuketemem, ama yogurt cok tuketiyorum. Az kaldi cok kilo almazsin o kadar saldirmayla bence :)Bende tam tersi senin ara öğün yapmadığın zaman okuldan eve geliyorum aç şekilde saldırıyorum, yoksa akşam yemeğim çok hafif ve yemekten sonra sadece su içiyorum yatana kadar, artık hormonlardan kilo aldığımı düşünmeye başladımbeslenme düzenin gayet güzel sadece süt yoğurt onları artırabilirsin bence kalsiyum baya önemli çünkü
30. haftada 28haftaya uyumlu doğdu sanırım. 1kg kadardıKacinci haftasında dogum oldu ve kacinci haftada 2 hafta gerilik cikti hatirliyor musun?
Süt hic tuketemem, ama yogurt cok tuketiyorum. Az kaldi cok kilo almazsin o kadar saldirmayla bence :)
benimkide hep kıpır kıpr normaldirkızlar bebiş sabahtan beri durmaksızın hareketli midem biraz rahatsız bugün birde antiiyotik ve ilaç kullanıyorum acaba ondanmı böyle oldu huzursuzmu acaba?
benimkide hep kıpır kıpr normaldir
bende hep diyorum bu cocuk ne zaman uyuyo diyegün içinde genelde sakinlediği uyuduğu zmanlar oluyordu ama bugün hiç durmadı yani uykusudamı gelmedi anlamadım :s
inşallah hiç sorun olmaz canım kardeş kardeş büyür giderlerBahçeli evim olsa bahçeye çıkaramazdım kaçar diyeapartmana kaçtı bi gün aklım çıktı gidecek başına bişey gelecek diye
Ya tek problemi tuvaleti, o da yazın balkonda duruyo kışın banyoda ama her gün temizleyince koku da olmuyo çok şükür
Bizimki eve gelen misafir çocukları sevmek için baya peşinde koşuyolar, kuyruğunu çeken mi dersin sarılmaya çalışan mı, hiç birine bi kere pati atmamıştır, bana arada oyun için saldırır ama çocuklara hiç dokunmaz, tek ümidim o umarım bizim ufaklığa da aynı davranır
Evet taş gibi olur bilmezmıyımozaman bayılıyodum cok güzel gorunuyodu göguslerım ama süt çekilince hiç hoş olmadılar
Birde şimdi ikinci fasıl olucak bizim iyice pörsicekler , silikon taktırabılırım 2.den sonra valla
Yol aksine az bişey büyük tuvaletim gelse hemen gidiyorum , hiç tuvalet sıkıntım da yokbenimde daha önce olmuştu canım ama 2 gün tuvalete çıkamamıştım tuvalete çıktıktan sonra geçmişti seninde öyle bişey olabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?