2020 Şubat Anneleri

Valla süpersin 2buçuk kilo mükemmel ötesi maşallah az örnek versen beslenme düzeninden, bende çok yemiyorum ama gayet güzel kilo alıyorum bari 29dan sonra iyice dikkat edeyim sonra kilo vermeye kasmayayım dedim
Sabah
Kaşar,beyaz ve ezine karışık peynir
Haslanmis yumurta
Teyeyag
Salatalik domates
2 dilim tam bugday ekmek
1 bardak cay

Ara
Meyve yarim elma ya da yarim armut
Azcik kaju,ceviz,fistik

Oglen
Çorba

Aksam
Ana yemek,
Yardimci yemek Pilav,bulgur,makarna yapmissam az da ondan yiyorum.

Gece 10 gibi de esimle tv izlemece esliginde cekirdek yaninda 2,3 hoş-beş bitterli, ya da 2,3 parca bitter antepli ya da bazen ayva. Degisiyor.

(Oglen-aksam arasi ara ogun genelde yapmiyorum, yaparsam da sirf acligi bastirsin diye bisey ativeriyorum agzima.)

Yazinca cok az yedigimi farkediyorum.
Korkuyorum acikcasi damar celtik vs aklima geliyor ayh şu kontrol gunu gelsin de biran once ogreneyim beybi ne alemlerde

Kızlar trendyol indiriminde molfix 240 tanesi 101 tl almayı düşünüyorum da fikirlerinizi sorayim
Ayrıca lierac 400ml 140tl
Otribebe 10lu yedeğiyle 30tl
Ana kucağı yağmurluğu 10tl ki bence mutlaka alın kış için çok iyi oluyor

Sonradan direnc gelismesini nasil ogrenmis, bebek mi gerilemis yoksa tamamen dr un mu gormesi ile?
Benim detayli sonrasi bakilmadi son kontrolde, ben de soramadım cok yogundu cok asiri beklemistim vs aklimdan ucmustu, simdiki kontrolde soracagim görebiliyor mu kendisi, goremiyorsa kesin gidecem detayliyi yapan dr a. Boyle diken ustunde gibiyim.

Normal aylık kontrolüne gitti, bebek 2 hafta geri kalmış. Hemen damarlarına tekrar bakılıyor ve çok ciddi direnç geliştiği farkediliyor. Ciğer geliştirici vurup etki etmesini beklediler ve sezaryenle doğumu gerçekleştirdiler. Bebek iyi çok şükür.

Bende tam tersi senin ara öğün yapmadığın zaman okuldan eve geliyorum aç şekilde saldırıyorum, yoksa akşam yemeğim çok hafif ve yemekten sonra sadece su içiyorum yatana kadar, artık hormonlardan kilo aldığımı düşünmeye başladım beslenme düzenin gayet güzel sadece süt yoğurt onları artırabilirsin bence kalsiyum baya önemli çünkü

Kacinci haftasında dogum oldu ve kacinci haftada 2 hafta gerilik cikti hatirliyor musun?
Süt hic tuketemem, ama yogurt cok tuketiyorum. Az kaldi cok kilo almazsin o kadar saldirmayla bence :)

kızlar bebiş sabahtan beri durmaksızın hareketli midem biraz rahatsız bugün birde antiiyotik ve ilaç kullanıyorum acaba ondanmı böyle oldu huzursuzmu acaba?

inşallah hiç sorun olmaz canım kardeş kardeş büyür giderler

evet emzirirken ve hamileyken süper de sonrasında havası kaçmış balon gibi oldular benim de

ya cidden ikincide daha da kötü olacaklar muhtemelen, gerçekten çok rahatsız edecek boyutta olursa bende düşünürüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…