2020 Şubat Anneleri

Bi ince dilim yiyebilirdin bana gore, ben olsam yerdim yani.
Senin seker o kadar sıkıntılı degil sonucta, arada şekerinin düşük oldugu saatler ara ogun niyetine kacamak yaptiginda hic sanmiyorum sorun olacagini.
Yok canım doktorum kalan 2 2.5 ay diyetine tam uy dedi.
zaten sabahları açlığım yüksek çıkıyor
101-107 gibi
doktor 95 lerde tutalım açlıığı dedi. toklukta 130-132 olabilir dedi
benim tokluklar cok iyi 120-130 arası ama açlık niye yüksek anlamadımm

senin genelde kaç civarı açlık ?
bende kendime söz verdim doğuma kadar tatlı çikolata falan yok.

benim 25+2 idi sanırım 713 gramdı biraz minik gibiydi. 2 2.5 hafta sonra 1200 çıktı.
alır kg allahın izniyle üzmeyin kendinizi.
biraz et balık muz falan yüklenin olmazsa :)

Bende eksik listemi çıkardım kızlar artık doğuma kadar ne kadarını halledebilirsem bunlar haricinde demirbaş olarak birde dolap var onuda önümüzdeki 2 hafta içinde alıcaz inşallah

Listen güzelmiş canım. Korbell cop kovasi ve torbasini ben de alacağım e bebek şubat indiriminden. Çok elzem olmadığını düşünüyorum ama alanların memnun kaldığını okuyorum. Alırsam anca indirimle. O da Allah nasip ederse bebek doğduktan sonraya gelecek şubat indirimden dolayı şuan 70 tl civarı. Şubat indirimi yüzde 28 yaparlarsa her üründe 50 civarı olur. Bekleyelim.

bnmde aynı canım ya karacıger yaglanmasından kaynaklı dedı bnmde sabahlaı yuksek kalanı normal hep bebek Allahtan etkilenmemıs sanslısın dedı dıyet etkılı bnce de dıkkat etmek gerek

bnmde aynı canım ya karacıger yaglanmasından kaynaklı dedı bnmde sabahlaı yuksek kalanı normal hep bebek Allahtan etkilenmemıs sanslısın dedı dıyet etkılı bnce de dıkkat etmek gerek
sizin kaç çıkıyor açlık ?
bide bebek etkilenmemiş derken neyi kasetti iri olması vs. onumu :)

Muz kaşar bulgur pilavı ye canım üzme kendini

YOKYA onu ben her çıktığım dr soruyor, dahiliye üroloji bende her ay bunlara gitmek durumunda kalıyorum bazı sebeplerden dolayı ve hepsi hep sordu kaçıncı diye normal bence üzülme sorun olsa dr lar o konuda oldukça acımasız tak diye söyler

E bebek sorunu yaşıyorum 20 gündür resmen bez indirimi varken siparş verdim ve güncellemeden dolayı iptal etmişler siparişimi,
Sonra tekrar aldım alıcağımı ama başka kartımı kullandım,
Ama iptal edilen siparişin ödemesini yapmadılar 20 gün oldu e bebek diyo iade yaptık banka diyo görünmüyo itiraz edin dedi ettim banka bana bugün 180 gün sürebiliyo dedi çıldırdım nerdeyse e bebeği aradım siz iade ettiniz ama sizin hesabınızdan çıkmadığı için banka bunu iade etmiyo sizden çıksa bu tutar banka hesaba geçirir falan dedim ilgilenicez diyolar ama resmen oyalıyolar bankanında bi suçu yok gibi çünkü başka bişey iptal olunca 2. Günde hesabıma yattı hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar ama e bebek sorun çıkardı 250 tlik alışveriş yapmıştım Umarım çözerler hemen bide benlik bi durumda değil kendileri iptal ettiler çok saçma ve sinir oldum

sağol cnm pudrayı başka listede görüp yazmıştım listemde de zaten sonlarda bende almadn araştıracaktım zaten ne kadar kulanılıyor ve içerik olarak bebekler için nasıl diye

bende ilk çocuğumda almıştım ama hiç kullanmadım, çok az pişik oldu önceden kaynatılmış soğumuş su pamuk ile sildim, z.yağ sürmüştüm sonra panetan kullanmıştım dönem dönem

Benimki sormamıştı bu zamana kadar her şey normaldi çok korkuyorum inşallah normal kilosuna ulaşır da yavrumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım

hem haftasından iri olması yanı karın geniş olurmus etkilenince bizim suan haftasıyla uyumlu ve şeker suyu fazlalastırırmıs bnmde 101 105 108 falan
benimde hep tam haftasıyla uyumlu çıkıyordu.
dün 4-5 gün büyük çıktı doktor sorun yok normal o kadar dedi.
suyuuda iyiydi.
bizimkide etkilenmiş gibi gözükmüyor şimdilik çok şükür.
bundan sonra ki haftalar daha tehlikeliymiş şeker için.

o yüzden kaçamak yapma lüksüm yokk :) nolcak canım 8-10 hafta tatlı yemeyiveririz :)
inşllah sağ salim kucagımıza alırız hepimiz

Canim benim aclik sekerim alt sinirin az altinda cikiyor cogunlukta (70)
Toklukta sikintim var benim sen ve demosana nispeten sanirim en yuksek benim oluyor ama benin dr yedikten sonra 2.saat 140 ve alti okey dedigi icin acikcasi artik ac yasamiyorum ve bu sayede 60 ile basladigim hamileligimde 62.5 oldum cok şükür:))) asiri derecede kasmistim ve tribe girmistim simdilerde daha rahatim diyebilirim.

Çok teşekkür ederim
Rahmi besleyen damarlar ve göbek kordonundaki damarlar yeniden incelendi mi?
Ocak grubunda birinin sonradan direnç gelişti, ayrıntılıda sorun yokmuş. Damarlara bakıp mı kan sulandırıcı verdi yoksa öylesine mi?
Sebepsiz geri kalmışsa toparlar inşallah.
Peki karın çevresi mi geri tüm ölçümler mi?

öyle böyle çoğu gitti azı kaldı süper ya 2.5 kg almışsın sadece :)
bende diyete uycagım için kalan 10 haftada çok almam diye düşünüyorum.
açlık şekerimde bi kaç hafta daha dikkat edince düşer diye düşünüyorum

Valla süpersin 2buçuk kilo mükemmel ötesi maşallah az örnek versen beslenme düzeninden, bende çok yemiyorum ama gayet güzel kilo alıyorum bari 29dan sonra iyice dikkat edeyim sonra kilo vermeye kasmayayım dedim

aynen bnde dıyet yapıyorum tatlı yememek lazım gercekten yuzduk kuyruguna geldık ıns sorunsuz gelir sıpalarımız sennle tarihimiz aynı bebelerımız bakalım nekdr yakın dogcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…