Yok canım doktorum kalan 2 2.5 ay diyetine tam uy dedi.Bi ince dilim yiyebilirdin bana gore, ben olsam yerdim yani.
Senin seker o kadar sıkıntılı degil sonucta, arada şekerinin düşük oldugu saatler ara ogun niyetine kacamak yaptiginda hic sanmiyorum sorun olacagini.
benim 25+2 idi sanırım 713 gramdı biraz minik gibiydi. 2 2.5 hafta sonra 1200 çıktı.Hastaneden geliyorum bebeğin kilosu 805 gr çıktı beklenenden bir buçuk iki hafta geride, moralim çok bozukdoktor tuzlu şekerli şeyler yemiceksin dedi coraspin yazdı nolcak böyle doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum
Bende eksik listemi çıkardım kızlar artık doğuma kadar ne kadarını halledebilirsem bunlar haricinde demirbaş olarak birde dolap var onuda önümüzdeki 2 hafta içinde alıcaz inşallah
bnmde aynı canım ya karacıger yaglanmasından kaynaklı dedı bnmde sabahlaı yuksek kalanı normal hep bebek Allahtan etkilenmemıs sanslısın dedı dıyet etkılı bnce de dıkkat etmek gerekYok canım doktorum kalan 2 2.5 ay diyetine tam uy dedi.
zaten sabahları açlığım yüksek çıkıyor
101-107 gibi
doktor 95 lerde tutalım açlıığı dedi. toklukta 130-132 olabilir dedi
benim tokluklar cok iyi 120-130 arası ama açlık niye yüksek anlamadımm
senin genelde kaç civarı açlık ?
bende kendime söz verdim doğuma kadar tatlı çikolata falan yok.
sizin kaç çıkıyor açlık ?bnmde aynı canım ya karacıger yaglanmasından kaynaklı dedı bnmde sabahlaı yuksek kalanı normal hep bebek Allahtan etkilenmemıs sanslısın dedı dıyet etkılı bnce de dıkkat etmek gerek
Muz kaşar bulgur pilavı ye canım üzme kendiniHastaneden geliyorum bebeğin kilosu 805 gr çıktı beklenenden bir buçuk iki hafta geride, moralim çok bozukdoktor tuzlu şekerli şeyler yemiceksin dedi coraspin yazdı nolcak böyle doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum
YOKYA onu ben her çıktığım dr soruyor, dahiliye üroloji bende her ay bunlara gitmek durumunda kalıyorum bazı sebeplerden dolayı ve hepsi hep sordu kaçıncı diye normal bence üzülme sorun olsa dr lar o konuda oldukça acımasız tak diye söylerNerdeyse her gün muz süt tüketiyorum yatmadan önce mutlaka bi bardak süt içiyorum et çok yiyemedim son haftalarda acaba ondan mı oldubebeğim de çok hareketli sağlıklıdır diye düşünüyodum bi hafta ileri attı şimdi beklenen doğum tarihi doktor ultrasonda ilk gebelikti di mi diye sorularda sordu sanki kötü bişey olucakmış gibi offf
sağol cnm pudrayı başka listede görüp yazmıştım listemde de zaten sonlarda bende almadn araştıracaktım zaten ne kadar kulanılıyor ve içerik olarak bebekler için nasıl diye
Allahım inşallah düzelir benimkidebenim 25+2 idi sanırım 713 gramdı biraz minik gibiydi. 2 2.5 hafta sonra 1200 çıktı.
alır kg allahın izniyle üzmeyin kendinizi.
biraz et balık muz falan yüklenin olmazsa :)
Benimki sormamıştı bu zamana kadar her şey normaldi çok korkuyorum inşallah normal kilosuna ulaşır da yavrumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alırımYOKYA onu ben her çıktığım dr soruyor, dahiliye üroloji bende her ay bunlara gitmek durumunda kalıyorum bazı sebeplerden dolayı ve hepsi hep sordu kaçıncı diye normal bence üzülme sorun olsa dr lar o konuda oldukça acımasız tak diye söyler
Çok teşekkür ederimMuz kaşar bulgur pilavı ye canım üzme kendini
hem haftasından iri olması yanı karın geniş olurmus etkilenince bizim suan haftasıyla uyumlu ve şeker suyu fazlalastırırmıs bnmde 101 105 108 falansizin kaç çıkıyor açlık ?
bide bebek etkilenmemiş derken neyi kasetti iri olması vs. onumu :)
alırsın alırsın cnm nol bol proteın yogurt sut muz ceviz bal besle kendini içini ferah tut ve duaBenimki sormamıştı bu zamana kadar her şey normaldi çok korkuyorum inşallah normal kilosuna ulaşır da yavrumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım
benimde hep tam haftasıyla uyumlu çıkıyordu.hem haftasından iri olması yanı karın geniş olurmus etkilenince bizim suan haftasıyla uyumlu ve şeker suyu fazlalastırırmıs bnmde 101 105 108 falan
Canim benim aclik sekerim alt sinirin az altinda cikiyor cogunlukta (70)Yok canım doktorum kalan 2 2.5 ay diyetine tam uy dedi.
zaten sabahları açlığım yüksek çıkıyor
101-107 gibi
doktor 95 lerde tutalım açlıığı dedi. toklukta 130-132 olabilir dedi
benim tokluklar cok iyi 120-130 arası ama açlık niye yüksek anlamadımm
senin genelde kaç civarı açlık ?
bende kendime söz verdim doğuma kadar tatlı çikolata falan yok.
Rahmi besleyen damarlar ve göbek kordonundaki damarlar yeniden incelendi mi?Çok teşekkür ederim
öyle böyle çoğu gitti azı kaldı süper ya 2.5 kg almışsın sadece :)Canim benim aclik sekerim alt sinirin az altinda cikiyor cogunlukta (70)
Toklukta sikintim var benim sen ve demosana nispeten sanirim en yuksek benim oluyor ama benin dr yedikten sonra 2.saat 140 ve alti okey dedigi icin acikcasi artik ac yasamiyorum ve bu sayede 60 ile basladigim hamileligimde 62.5 oldum cok şükür:))) asiri derecede kasmistim ve tribe girmistim simdilerde daha rahatim diyebilirim.
Valla süpersin 2buçuk kilo mükemmel ötesi maşallahCanim benim aclik sekerim alt sinirin az altinda cikiyor cogunlukta (70)
Toklukta sikintim var benim sen ve demosana nispeten sanirim en yuksek benim oluyor ama benin dr yedikten sonra 2.saat 140 ve alti okey dedigi icin acikcasi artik ac yasamiyorum ve bu sayede 60 ile basladigim hamileligimde 62.5 oldum cok şükür:))) asiri derecede kasmistim ve tribe girmistim simdilerde daha rahatim diyebilirim.
aynen bnde dıyet yapıyorum tatlı yememek lazım gercekten yuzduk kuyruguna geldık ıns sorunsuz gelir sıpalarımız sennle tarihimiz aynı bebelerımız bakalım nekdr yakın dogcak:)benimde hep tam haftasıyla uyumlu çıkıyordu.
dün 4-5 gün büyük çıktı doktor sorun yok normal o kadar dedi.
suyuuda iyiydi.
bizimkide etkilenmiş gibi gözükmüyor şimdilik çok şükür.
bundan sonra ki haftalar daha tehlikeliymiş şeker için.
o yüzden kaçamak yapma lüksüm yokk :) nolcak canım 8-10 hafta tatlı yemeyiveririz :)
inşllah sağ salim kucagımıza alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?