Bizde kayinvalde adayiyiz artık gamzelimAhhh bu kv ler
Biz bide aynı apartmandayız sen düşün artık
Allah yardımcın olsun takma diyemiyorum bende bazen cok takıyorum sesini bile duyasım gelmiyo
Çok şükür ki ben mesafeliyim en baştan beri.
Bide yüzgöz olsaymışım neler yaşarmışım düşünemiyorum
Oğluşları bitanedir ve oğluşlarına nazlanmaya bayılırlar
Biz böyle yapmayalım bacım hiç bişeye karışmayalımBizde kayinvalde adayiyiz artık gamzelim
Kv cok uyanik senin canim ikili oynuyor belli esine gelince cok ayip etmis gercekden icimden farkli akil vermek gelio ama yapmiyayimKızlar ailelere yakın olmak hakikaten aramızı bozdu. Eşime acayip gıcık oldum bugün tabi annesine de. Oğluna bir Naz bir niyaz derler ya. Kendini sağa sola götürttürüyor. Yengesini hastaneye götürdü sabahta annesini akşam 5te geldiler. Akşama kadar oğlanla uğraştım.ben onu akşama kadar tutsam bana illaki laf söylerdi. Bir yere davet edildik kv. Biz gelmeyiz siz gidin dedi. Kaç kere sordum.Sonra oğluna geliriz demiş. Güya ayağına basmayacak dinlenecekti geri kalmıyor birşeyden. Eşim istersem kızıp istifa ederim Konya’ya annemin yanına dönerim demez mi. Bende istediğin yere gidebilirsin dedim. Sinirlerim tepemde anlayacağınız. özelimi baya döktüm kusura bakmayın. Anneme anlatsam bana kızıyor damatçı kadın.
Benimde 1 haftadır var canım özellikle geceleri başlıyor tam rahmin aşağısında baskı gibi ağrı oluyor kemik ağrısı gibi küt bir ağrı hattakızlar slm sizlerinde alt tarafta agrınız varmı benm cok fena
bulanti gecti ama bugün full kasılmalarım var. Halen de olmakta, karnim aşırı kasiliyor, kasiklarda bisey yok Alllah tan. Ama inanilmaz rahatsiz olmaktayim, otur is yapma denir genelde bu durumlarda ama benim oyle bi luxum yok habire hareket halindeydim koca gun. Cok yoruluyorum haliyle.Estafurullah
Bulantı geçti dimi
Ne zamandir oturarak kiliyorsun canim,Ben oturarak kılıyorum Canım zorlanıyorum çünkü erken belki ama Rabbim kabul etsin inşallah
Esinin soyledigi sey gercekten sinir bozucu olmus ama bebisin icin sakin kalmaya calis canim bilemedim ne diyecegimi
He he deseydin ona . Of ne anneci oluyorlar evlenince eskiden yüzüne bakmıyormuştur eminim. İki gün Yanyana dursun kaçacak yer arar sevgili kocan o yüzden boş konuşuyor ama sen sakın kötüleme birşey deme yoksa çok değerlenir
Hepsi aynı görünce huy değiştiriyorlar sırf evlendi değişti eşinin sözünden çıkmıyor denmesin diye ama ben böyle olunca hep sakinligimi koruyorum sabrediyorum çünkü zaten iki üç güne onlar birbirine giriyorhaklı olan değerli olan ben oluyorum.ev üstüne ev olmuyor tatil bile olsa olmuyor hiç sessiz geçirip gitmek lazım.Benimki bide yalvartiyor gel diye ben hiç ses etmiyorum ozaman kendi kendine bakıyorum giyinmiş düşmüş yola bizden önce hiç geri kalmazlar hiiic Allah'ım bizim annelerimizede böyle derler mi acaba
Ahhh bu kv ler
Biz bide aynı apartmandayız sen düşün artık
Allah yardımcın olsun takma diyemiyorum bende bazen cok takıyorum sesini bile duyasım gelmiyo
Çok şükür ki ben mesafeliyim en baştan beri.
Bide yüzgöz olsaymışım neler yaşarmışım düşünemiyorum
Oğluşları bitanedir ve oğluşlarına nazlanmaya bayılırlar
Kızlar eşimi baya paraladım konuşmadım. Sanıyor ki ben annesini yada ailesini bir yere götürmesinden yada gezdirmesinden rahatsızım. Ailesine çok hassas laf söyleyince hemen alınıyor yapıcı eleştiri de bile. Bir yere gideceksek cümbür cemaat gitmek istemiyorum ama eşim bir şekilde götürüyor onları iki görümceme davetliyiz kesin onlarda gelecek. Tam ataerkil bir aile ben hiç uymuyorum bu yapıya. Eşimin takdir ettiğim çok yönü olmasına rağmen Geleneklerine aşırı ve gereksiz bağlıKv cok uyanik senin canim ikili oynuyor belli esine gelince cok ayip etmis gercekden icimden farkli akil vermek gelio ama yapmiyayimallahtan benimki ole deil anasinin gercek yüzünü az cok bildigi icin susuo seninkine allah akil versin senin yerinde olsam hic konusmam karismam etmem ben ole yapiom o yuzden hep mesafemi koruyorum
Canım ben en sondaki kiremit rengi deseni olanı beğendim ama tabii karar seninKizlar bu cantalardan hangisi ya ben duz siyahi almistim arkadasim digerleri daha guzel degistir diyor degistirebilirim hala sizce en guzeli hangisiii
Bnce 2. Fotodaki bnde onu begenmistm biraz pahali ya inmiyoda fiyati 199.90 dimi halaKizlar bu cantalardan hangisi ya ben duz siyahi almistim arkadasim digerleri daha guzel degistir diyor degistirebilirim hala sizce en guzeli hangisiii
İyi gunlerde kulln cnmCanım ben en sondaki kiremit rengi deseni olanı beğendim ama tabii karar seninbende az önce bunu aldım gerçekten en zoru renkte karar vermek hem kız hem erkek bide yaz kış olur diye kırmızı tercih ettim ben
Valla yaklaşık 2 haftadır canım benimde sinmiyor ama işte ne yapalım kabul etsin inşallah Rabbim deyip kokuyorum sonuçta keyfimizden değilli canımbulanti gecti ama bugün full kasılmalarım var. Halen de olmakta, karnim aşırı kasiliyor, kasiklarda bisey yok Alllah tan. Ama inanilmaz rahatsiz olmaktayim, otur is yapma denir genelde bu durumlarda ama benim oyle bi luxum yok habire hareket halindeydim koca gun. Cok yoruluyorum haliyle.
Ne zamandir oturarak kiliyorsun canim,
Bugun yine ayakta kildim, yatsıyı acikcasi oturarak kilayim dedim ama icime sinmedi.
Buyuk ihtimal bende yarin oturarak kilarim artik :)
Trendyoldan aldım canım normalde 169 ama indirim var biliyosun 135 e düşmüş kaçırmak istemedimİyi gunlerde kulln cnmnekadarave nerden aldin
Nasıl yani kalktın mı şimdi uyumucak mısın yani bi daha sabaha kadarErken yatınca erkenden kalkıyorum. Zaman geçmek bilmiyor. Gözümü kapatsam açsam söyle görsek 38 leri ne güzel olur. Hayalî bile güzel
Evet canim. Sade olmasindansa desenli daha mi hos? Ben sadesini o fiyata aldim. Ama altin sarisindansa pudrayi daha cok seviyorum o pudra olanla degistiricem o haldeBnce 2. Fotodaki bnde onu begenmistm biraz pahali ya inmiyoda fiyati 199.90 dimi hala
Sanirim onu seccem kuzum duz siyahi almistim gidip degistiricemmCanım ben en sondaki kiremit rengi deseni olanı beğendim ama tabii karar seninbende az önce bunu aldım gerçekten en zoru renkte karar vermek hem kız hem erkek bide yaz kış olur diye kırmızı tercih ettim ben
Nasıl yani kalktın mı şimdi uyumucak mısın yani bi daha sabaha kadar
Yaa inanamıyorum bende genelde 2.30 3.00 gibi anca uyuyup ertesi günde 12 ye kadar uyanamıyorumInşallah uyuyabilirim tekrar. Ben bu aralar akşamları erkenden uyumaya başladım. Bu saatler uyanıyorum sonra da yeni uykuya dalmış eşimi uyandırıyorum can sıkıntısından
Yaa inanamıyorum bende genelde 2.30 3.00 gibi anca uyuyup ertesi günde 12 ye kadar uyanamıyorumbebiş doğunca ne yapıcam merak ediyorum seninki mi iyi benimki mi bilemedim
Aynen düzensizliğe alışmış bir vücutla karşılıycaz onlarıSanırım bebek doğunca ikimizin de iyi olmayacak. Pek uyku olmayacağı için.Olsun razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?