2020 Şubat Anneleri

Bizde kayinvalde adayiyiz artık gamzelim

Kv cok uyanik senin canim ikili oynuyor belli esine gelince cok ayip etmis gercekden icimden farkli akil vermek gelio ama yapmiyayim allahtan benimki ole deil anasinin gercek yüzünü az cok bildigi icin susuo seninkine allah akil versin senin yerinde olsam hic konusmam karismam etmem ben ole yapiom o yuzden hep mesafemi koruyorum

kızlar slm sizlerinde alt tarafta agrınız varmı benm cok fena
Benimde 1 haftadır var canım özellikle geceleri başlıyor tam rahmin aşağısında baskı gibi ağrı oluyor kemik ağrısı gibi küt bir ağrı hatta
Dr normal bu aylarda artık dedi hatta günde 3-4 kere yalancı kasılmalarda gelebilir korkma dedi

Estafurullah
Bulantı geçti dimi
bulanti gecti ama bugün full kasılmalarım var. Halen de olmakta, karnim aşırı kasiliyor, kasiklarda bisey yok Alllah tan. Ama inanilmaz rahatsiz olmaktayim, otur is yapma denir genelde bu durumlarda ama benim oyle bi luxum yok habire hareket halindeydim koca gun. Cok yoruluyorum haliyle.
Ben oturarak kılıyorum Canım zorlanıyorum çünkü erken belki ama Rabbim kabul etsin inşallah
Ne zamandir oturarak kiliyorsun canim,
Bugun yine ayakta kildim, yatsıyı acikcasi oturarak kilayim dedim ama icime sinmedi.
Buyuk ihtimal bende yarin oturarak kilarim artik :)

Kizlar bu cantalardan hangisi ya ben duz siyahi almistim arkadasim digerleri daha guzel degistir diyor degistirebilirim hala sizce en guzeli hangisiii

Eklentiler

• EDBD34C0-FE03-4D04-A835-FC4C3ACEA144.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 47758276-199B-4E2D-B153-FAC87B6A2448.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 57
  • DF6F2813-9A73-4106-A2EF-D4EBA280EA7F.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 72
Esinin soyledigi sey gercekten sinir bozucu olmus ama bebisin icin sakin kalmaya calis canim bilemedim ne diyecegimi
Kızlar eşimi baya paraladım konuşmadım. Sanıyor ki ben annesini yada ailesini bir yere götürmesinden yada gezdirmesinden rahatsızım. Ailesine çok hassas laf söyleyince hemen alınıyor yapıcı eleştiri de bile. Bir yere gideceksek cümbür cemaat gitmek istemiyorum ama eşim bir şekilde götürüyor onları iki görümceme davetliyiz kesin onlarda gelecek. Tam ataerkil bir aile ben hiç uymuyorum bu yapıya. Eşimin takdir ettiğim çok yönü olmasına rağmen Geleneklerine aşırı ve gereksiz bağlı artık karışmama ve susma kararı aldım.

Kizlar bu cantalardan hangisi ya ben duz siyahi almistim arkadasim digerleri daha guzel degistir diyor degistirebilirim hala sizce en guzeli hangisiii
Canım ben en sondaki kiremit rengi deseni olanı beğendim ama tabii karar senin bende az önce bunu aldım gerçekten en zoru renkte karar vermek hem kız hem erkek bide yaz kış olur diye kırmızı tercih ettim ben

Eklentiler

• DB98FA40-2BF2-4E66-9785-95236E4CEB55.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
Valla yaklaşık 2 haftadır canım benimde sinmiyor ama işte ne yapalım kabul etsin inşallah Rabbim deyip kokuyorum sonuçta keyfimizden değilli canım sende öyle yap zor çünkü

Inşallah uyuyabilirim tekrar. Ben bu aralar akşamları erkenden uyumaya başladım. Bu saatler uyanıyorum sonra da yeni uykuya dalmış eşimi uyandırıyorum can sıkıntısından
Yaa inanamıyorum bende genelde 2.30 3.00 gibi anca uyuyup ertesi günde 12 ye kadar uyanamıyorum bebiş doğunca ne yapıcam merak ediyorum seninki mi iyi benimki mi bilemedim

Sanırım bebek doğunca ikimizin de iyi olmayacak. Pek uyku olmayacağı için. Olsun razıyız
Aynen düzensizliğe alışmış bir vücutla karşılıycaz onları ama ben sabhları erken kalkıcaksam pskolojim bozuluyor gece erken uyumasın hiç önemli değil ama nolur ertesi gün de 7 de uyanmasın çok çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…