2020 Şubat Anneleri

Aynen canım karışma iyiyi bile kötü anlar huzurun bozulur

7 olsa iyi, 7 biraz iyimser olmadı mı?
Senin hayallerin baya yıkılacağa benziyo

Evrene olumlu mesaj gönderiyorum belki, belki uyur yani nolur uyusun lütfen uyusun
ah canim sen fazla hayallere kapilma bence gece 10 kere kalkicak belki hic uyumucak anlamsiz aglayacak
Yediyse süpermiş ya. Ben normalde 6 gibi kalkıyorum zaten
Sık uyanmalar beni zorlar. Onlar da sanırım ilk aylar oluyo? Öyle oluyo dimi?
Hep mi oluyodu?
Benim hayallerim de yıkılabilir
yani cnm uykuyu seven cocuga bağlı arkadasm sabaha kadar sallardi mesela benim oglum şükür ki cok uzmedi beni yani bu isin 6 si 7 si yok uzgunum 7 / 24 uykusuz geziosun kisaca zamanla da alisiyorsun

Eylulde dogum yapan arkadasimin bebegi masaAllah diyim kedi gibi hic bir sorun yasamadilar sadece cani cok sıkılırsa aglıyomus onun disinda annesini bi guzel emiyo sonra uyuyo aglayan mizmizlanan bi bebek degilmis hemde erkek bebek o anlattikca Allahim darisi basima diyorum

Yaaaa amaa bende bu uykusuzluktan çok korkuyorum ve hamileyken hep erken kalktım 7 de
Ama bende böyle 10 dk kestiriyim kendime geliyim gibi bi durum yok uykum ağır bi uyuyorum deliksiz yani sabaha karşı hafifliyo uykum miğrenim olduğu için uyku önemliydi benim için uykusuz kalınca ertesi gün zehir olurdu hiç 2 de 3 te yattığımı hatırlamam
Evlenmeden önce eve gelirdim bi uyurdum sabaha kadar yani inşallah alışırımm

bende mesela akşam 8 buçukta uyudum sabah kdr

Günaydın kızlar

bende bu aralar çok geç yatıyoum 2’yi buluyor. ama en geç 10’da kalkıyorum sabah. tabii artık o kadar olmaz ama insan alışıyor o düzene de.

daha bebişi görmeden de korkmaya gerek yok bence her bebek çok farklı gerçekten. mesela kızım akşam 6-12 arası kolik krizine girer hiç susmadan ağlardı ama sanırım o yorgunluktan dolayı gece uyanmazdı, emzirmek için ben alır uykusunda emzirirdim.

tabii bu bebekken olurdu. daha sonra 2 yaşına kadar çok düzensiz olmuştu, gece uyanmalar başlamıştı. ama bizden daha iyi ya da daha beter durumda olanlar da vardı. yani kesin şöyle olacak diye kendinizi şartlamayın. sanırım tek kesin olan bir şey var ki en az 1 buçuk, 2 yaşına kadar pek uyku düzeni beklememek gerek :)

@KARABATAK_ canım mustelayı çok iyi fiyata almışsın, hangi sitelerden aldın? ayrı ayrı aldın sanırım di mi?
bi de şampuan olarak bi kaç çeşit var kafam karışıyor hangisini alıcaz?

ah canim sen fazla hayallere kapilma bence gece 10 kere kalkicak belki hic uyumucak anlamsiz aglayacak
Bak arkadaşım iyi örneklerde var siz niye hep kötüsünü anlatıp gözümüzü korkutuyosunuz bizim yaa ilk bebemiz diye hak mı yaptığınız valla benimde 2 yeğenim var biri 3 yaşında biri 7 aylık henüz ikiside sakin çocuklardı çok şükür onlara çeker inşllh

bende mesela akşam 8 buçukta uyudum sabah kdr
Ohhh ne güzel canım şuan çalıştığın için yorgun düşüyosun ben 5 aydır evdeyim 12 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum alıştı bünyem ama yıllardır erken kalkmaya alışınca 11 leri hiç görmedim 7 de ayaktayım çok sinir oluyorumm buna işten çıkınca geç kalkıcam uyurum ne güzel diyodum ama öyle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…