2020 Şubat Anneleri

Yani cok da bi mesafe yokmus aslinda ama kizlarin dedigi gibj bekleyen kendi kizi olsaydi yorum baska olurdu onun icin yorgun durulurmu diye hayiflanirdi neyse sen takma cnm esinin yaninda bekle en iyisi

@KARABATAK_ Canim ya sendeki hareketlilik bende de var kasilma gibi cok hareketli gibi asaya vurmalari oglum hic boyle deildi coook sakindi ama bu sanki cikacak gibi yerinde hic durmuyor gecen hafta her gun misafir agirladim ondan dedim ama yok bu haftada misafir agirliyorum hep gerci de is yapinca daha cok kotu oluyorum ama onu farkediyorum alt tarafim sanci yapio

Sağlık durumları nasıl? Insan bekliyor torunlarını karşılamaya gelsin isterim ben mesela. Ne biliyim sanırım ne kadar az beklenti o kadar iyi.

Benimki bi iki haftaya önce özellikle alt tarafa öyle tekmeler atıyoduki sanki açın kapıyı der gibi bir de okula gidiyorum derste çok çok hareket ediyo karnımı zıplatıyo utanıyorum

Canim ben hep hareket halinde oldugum icin zaten bu karin sertligi gerilmeleri vs. Su saat oldu daha oturamadunim düşün. Aksam yemeği mufak toplama supurme vs simdi kızımı salliyorum salincakta uyuyor bu siralar.
Allah im bana guc kuvvet versin kimsem yok bi tokezlersem bittik.

Allah yardımcın olsun canım benim.

Ne kadarlık canım kızın şu sallama işinden ben de bıktım

Allah kimseye yaşatmasın canım , ödüm patlıyor yine aynı şey başıma gelir diye ,
Birde birisine muhtac olmakta zor , birilerine bakım için muhtac olmak

Bende 37. hafta uçak yolculuğu yapabilir miyim diye araştırıyordum

Kızlar benim karnım çok sert. Acaba göbekten iğne yapmaktan olabilir mi. Artık sertleşmiş olabilir mi iğne yaptığım yerler. Taş gibi karnım. Bacaklarıma geçemiyorum çok acıyor korkuyorum
Benimde bazen çok sertleşiyor . Kabızlıkda yapabiliryor

beeeeen bi hemen gelsın istyorum bi korkuyorumm altından kalkabilecekmıyım falan
bende ama artık hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum ne gelecek ne geçmiş çok düşünmemeye çalışıyorum herşey olacağına varıyor nasılsa:)

Benimkide çok hareketliydi ama artık hareketleri azaldı kilosuda çok yoktu 970 gramdı en son ama bu aralar hareketleri eskisi gibi değil sakin şimdi ara sıra sert tepkiler veriyor. Bakalım bir sonraki kontrol 16sında nst ye girince anlaşılır herhalde?

Selam hamişler biz bugün kontrolden geldik şükür iyi devam ediyor 1600 gr olmuşuz .direnç i konuştuk bebeğin gelişimi iyiyse hiç bir öneminyok onun kafaya takma dedi.25 Ocak a Doğum inşallah
Maşallah darısı başımıza ama 25 Ocak erken değil mi :) Kova burcu geliyor :)

Ne kadarlık canım kızın şu sallama işinden ben de bıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…