Allah razi olsun, Seninde Allah yardimcin olsun canim benimm.Allah yardımcın olsun canım benim.
39.1 bayağı yükselmiş, şuan nasilsin?Bugün hep halsizdim galiba şifayı kaptim. Az önce ateşim 39.1 e kadar yukseldi hemen parol içtim. Düştü şuan. Senin de gözün aydın. Çok iyi yapmışsın gitmekle. Tadını çıkar.
2.5 yasinda canim.Ne kadarlık canım kızın şu sallama işinden ben de bıktım
Emzirirken çok güzeldi yanına yatınca uyuyordu memeyi bırakmak için mecbur kaldık hamak beşiğe onda bile işlenceyle uyuyor artık uyku eğitimi denedim onu da beceremedik bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorumAllah razi olsun, Seninde Allah yardimcin olsun canim benimm.
39.1 bayağı yükselmiş, şuan nasilsin?
Geçmiş olsun, şu topikte en cok seni kayirir oldum sıkıntılarından dolayi, cok çekiyorsun.
2.5 yasinda canim.
Normalde yatagina yatip yanina uzanip uyur o seviyeye geldi lakin o zaman ben de uyuyorum ve koca günün keyfi alti ustu 2 saatcik zamanimda heba oluyor. Sirf bu yuzden salincak fikri iyii gidiyor şimdilik. Dizde sallayinca karnim fena oluyo. Seninki 16 aylikdi galiba, cok minik daha :)
Hicbirini acmadim canim. Sadece arkadasimin cok memnun oldugunu biliyorum. E bebekte 3lu 27 iken 17ye aldim.@Merve2407
Canım Dalin ıslak mendilin boyutları nasıl bunların birde boyutları oluyormuş arkadaşımın eşi uzman oldu ıslak mendil konusunda eniyisi unibaby diyordu şimdi onda kimyasal olayı çıkınca ıslak mendil arayisina girdiler birde ikiz onlarin çok kullanıyorlar birkaç marka için mendilleri küçük demişti
Allah razi olsun, Seninde Allah yardimcin olsun canim benimm.
39.1 bayağı yükselmiş, şuan nasilsin?
Geçmiş olsun, şu topikte en cok seni kayirir oldum sıkıntılarından dolayi, cok çekiyorsun.
2.5 yasinda canim.
Normalde yatagina yatip yanina uzanip uyur o seviyeye geldi lakin o zaman ben de uyuyorum ve koca günün keyfi alti ustu 2 saatcik zamanimda heba oluyor. Sirf bu yuzden salincak fikri iyii gidiyor şimdilik. Dizde sallayinca karnim fena oluyo. Seninki 16 aylikdi galiba, cok minik daha :)
günaydın canım. hayırlı olsunn sağlıkla gelsin bebiş.. ben de 1 ay sonra ayrılırım diyorum.. sen nasıl yaptın daha kanuni 32. haftada değilsindir.. rapor izin mi kullandın?Günaydın ev hanımı hayatımın ilk günündentabikide 11 e kadar uyuycam diyen ben 8 de hortladım.
Abla ben sgk lı değildim işe yeni girmiştim bi süre sonra hamile kaldım.günaydın canım. hayırlı olsunn sağlıkla gelsin bebiş.. ben de 1 ay sonra ayrılırım diyorum.. sen nasıl yaptın daha kanuni 32. haftada değilsindir.. rapor izin mi kullandın?
Anladım canım. Canın sağolsun.. Rabbim yardım ederAbla ben sgk lı değildim işe yeni girmiştim bi süre sonra hamile kaldım.
Doğum parası vs alındıgınıda bilmiyordum sgk olmasın zaten cıkıcam onun yerine işten erken cıkayım dedim öyle anlaştık. Akşam 5 te cıkıyordum
Bilsem 3 ay ödetirdim sgkama olan oldu napalım 2. Bebeye kısmet
Benim de bugün son iş günüm. Evde günler nasıl geçicek bakalım.Günaydın ev hanımı hayatımın ilk günündentabikide 11 e kadar uyuycam diyen ben 8 de hortladım.
he evet öyle de yapılabilir kuzum.. inşallah iyi olurum da devam edebilirim o ayrı da ..yılı kapatayım istedim:) 31.12Benim de bugün son iş günüm. Evde günler nasıl geçicek bakalım.
Ben de sgk lı değilim ama şöyle bişey biliyorum diğer gruplarda okudum aklımda kalmış, diyelim fl bi hafta büyük çıkıyor ya son adet tarihlerini değiştirip erken de izne ayrılıyolar.
Kendini kötü hissedenler durumu fırsata çevirebiliyor.can09e
Yani yine doğum sonrası izninden gitmiş oluyo , rapor ayarlanıp birleştirilirse daha iyi tabii.
Sen ücretli izinden sonra hemen dönecek misin?
hyrlı olsun kızlar bn 37 ye kdr süprız olmazsa çalımayı dusunuyorum cocukla nekdr vakıt gcrrsem okdr ıyı dıye dusunuyorumBenim de bugün son iş günüm. Evde günler nasıl geçicek bakalım.
Ben de sgk lı değilim ama şöyle bişey biliyorum diğer gruplarda okudum aklımda kalmış, diyelim fl bi hafta büyük çıkıyor ya son adet tarihlerini değiştirip erken de izne ayrılıyolar.
Kendini kötü hissedenler durumu fırsata çevirebiliyor.can09e
Yani yine doğum sonrası izninden gitmiş oluyo , rapor ayarlanıp birleştirilirse daha iyi tabii.
Sen ücretli izinden sonra hemen dönecek misin?
Yok internete özeldi. Bitmiş mi acaba?Psidan özelden yazmıştım görmedin sanırım lcw indirimini göremedim internet sitesinde mağazada mı o 2 al bir öde kampanyası?
ben göremedim o zmn canım her pijamada yoksa demek.Yok internete özeldi. Bitmiş mi acaba?
Her pijamada değildi.
Ben de duruma göre karar vericem ama bi sene kadar evde kalmayı düşünüyorum.he evet öyle de yapılabilir kuzum.. inşallah iyi olurum da devam edebilirim o ayrı da ..yılı kapatayım istedim:) 31.12
yok canım kısmetse süt izni rapor ücretsiz izin 9 aylık falan olur gibi diye düşünüyorum, ama onda da emin değilim kafama durumuma o anki şartlara göre dönebilirim de.. bakıcı muhabbetimiz olacak ben işe başlarsam.. işi de bırakabilirim. hayırlısı bakalım..
senin de hayırlı olsun.. hazırlıklara takiple geçer sağlıkla gelsinler de.
sen ne kadar bakmayı düşünüyorsun?
Evet görmemişim kusura bakmaPsidan özelden yazmıştım görmedin sanırım lcw indirimini göremedim internet sitesinde mağazada mı o 2 al bir öde kampanyası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?