2020 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun canım benim.
Allah razi olsun, Seninde Allah yardimcin olsun canim benimm.
Bugün hep halsizdim galiba şifayı kaptim. Az önce ateşim 39.1 e kadar yukseldi hemen parol içtim. Düştü şuan. Senin de gözün aydın. Çok iyi yapmışsın gitmekle. Tadını çıkar.
39.1 bayağı yükselmiş, şuan nasilsin?
Geçmiş olsun, şu topikte en cok seni kayirir oldum sıkıntılarından dolayi, cok çekiyorsun.
Ne kadarlık canım kızın şu sallama işinden ben de bıktım
2.5 yasinda canim.
Normalde yatagina yatip yanina uzanip uyur o seviyeye geldi lakin o zaman ben de uyuyorum ve koca günün keyfi alti ustu 2 saatcik zamanimda heba oluyor. Sirf bu yuzden salincak fikri iyii gidiyor şimdilik. Dizde sallayinca karnim fena oluyo. Seninki 16 aylikdi galiba, cok minik daha :)

Emzirirken çok güzeldi yanına yatınca uyuyordu memeyi bırakmak için mecbur kaldık hamak beşiğe onda bile işlenceyle uyuyor artık uyku eğitimi denedim onu da beceremedik bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorum

Hicbirini acmadim canim. Sadece arkadasimin cok memnun oldugunu biliyorum. E bebekte 3lu 27 iken 17ye aldim.

Allah razı olsun canım. Parol çok iyi geldi ateşimi düşürdü yavaş yavaş. Uyuttu. Şimdi daha iyiyim şükürler olsun.

Günaydın ev hanımı hayatımın ilk gününden tabikide 11 e kadar uyuycam diyen ben 8 de hortladım.
günaydın canım. hayırlı olsunn sağlıkla gelsin bebiş.. ben de 1 ay sonra ayrılırım diyorum.. sen nasıl yaptın daha kanuni 32. haftada değilsindir.. rapor izin mi kullandın?

günaydın canım. hayırlı olsunn sağlıkla gelsin bebiş.. ben de 1 ay sonra ayrılırım diyorum.. sen nasıl yaptın daha kanuni 32. haftada değilsindir.. rapor izin mi kullandın?
Abla ben sgk lı değildim işe yeni girmiştim bi süre sonra hamile kaldım.
Doğum parası vs alındıgınıda bilmiyordum sgk olmasın zaten cıkıcam onun yerine işten erken cıkayım dedim öyle anlaştık. Akşam 5 te cıkıyordum
Bilsem 3 ay ödetirdim sgk ama olan oldu napalım 2. Bebeye kısmet

Anladım canım. Canın sağolsun.. Rabbim yardım eder
Ben de rapor izin hallederim diyorum.. bakalım kısmet:)

Günaydın ev hanımı hayatımın ilk gününden tabikide 11 e kadar uyuycam diyen ben 8 de hortladım.
Benim de bugün son iş günüm. Evde günler nasıl geçicek bakalım.
Ben de sgk lı değilim ama şöyle bişey biliyorum diğer gruplarda okudum aklımda kalmış, diyelim fl bi hafta büyük çıkıyor ya son adet tarihlerini değiştirip erken de izne ayrılıyolar.
Kendini kötü hissedenler durumu fırsata çevirebiliyor. can09e
Yani yine doğum sonrası izninden gitmiş oluyo , rapor ayarlanıp birleştirilirse daha iyi tabii.
Sen ücretli izinden sonra hemen dönecek misin?

he evet öyle de yapılabilir kuzum.. inşallah iyi olurum da devam edebilirim o ayrı da ..yılı kapatayım istedim:) 31.12
yok canım kısmetse süt izni rapor ücretsiz izin 9 aylık falan olur gibi diye düşünüyorum, ama onda da emin değilim kafama durumuma o anki şartlara göre dönebilirim de.. bakıcı muhabbetimiz olacak ben işe başlarsam.. işi de bırakabilirim. hayırlısı bakalım..

senin de hayırlı olsun.. hazırlıklara takiple geçer sağlıkla gelsinler de.
sen ne kadar bakmayı düşünüyorsun?

hyrlı olsun kızlar bn 37 ye kdr süprız olmazsa çalımayı dusunuyorum cocukla nekdr vakıt gcrrsem okdr ıyı dıye dusunuyorum

Psidan özelden yazmıştım görmedin sanırım lcw indirimini göremedim internet sitesinde mağazada mı o 2 al bir öde kampanyası?

Ben de duruma göre karar vericem ama bi sene kadar evde kalmayı düşünüyorum.
Sonra da öğretmenliğe dönmek niyetindeyim bakalım şartlar ne göstrecek :)

Psidan özelden yazmıştım görmedin sanırım lcw indirimini göremedim internet sitesinde mağazada mı o 2 al bir öde kampanyası?
Evet görmemişim kusura bakma
Şimdi baktım hala devam ediyor kampanya, hamile pijamaları da bitmemiş, ürünlerin köşesinde indirim oranları yazıyor, 1 alana 1 bedava da aynı şekilde, yarın son günmüş indirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…