Yeşil Gömlek Yaka Uzun Kollu Kadın Pijama Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9W9348Z8-LRF
www.lcwaikiki.com
Mesela bu ürün 1alana 1 bedava kapsamında. Bak bakalım
Haklısın tabi ben de ücretsiz izinden faydalanacak olsam öyle yapardım şuan kendimi iyi hissediyorum. 37ye kadar çalışıp bebekle 5hafta daha fazla kalmak çok şey değiştirr :)
Ben çalışmadan izne ayrılmış oldum başladım yıllık izin başlattım 32.de çalışamaz raporu sonrada 2 yıl daha ücretsiz izin alıcam.oğlan 4.5 yaşına kız da 26 olduğunda işe kesin dönüş yapıcam. Ondan sonra 58 yaşına kadar full çalışacağım
Mağazalarda geçerli olup olmadığını bilmiyorum, ben de almadım zaten. Lcw lohusa pijamalarını ben mağazada denemiştim geçen ay, belleri normal pijamaydı ayarlanabilir falan değildi. Yani sezaryen sonrası giyilemeyecek kadar rahatsızdı, almamıştım.
İyiki almamışım şimdi sinir olurdum bu indirime
Mağazalarda geçerli olup olmadığını bilmiyorum, ben de almadım zaten. Lcw lohusa pijamalarını ben mağazada denemiştim geçen ay, belleri normal pijamaydı ayarlanabilir falan değildi. Yani sezaryen sonrası giyilemeyecek kadar rahatsızdı, almamıştım.
Selam hamişler biz bugün kontrolden geldik şükür iyi devam ediyor 1600 gr olmuşuz .direnç i konuştuk bebeğin gelişimi iyiyse hiç bir öneminyok onun kafaya takma dedi.25 Ocak a Doğum inşallah
Ben de şu an tartıda 61 kıloyum. Yediklerimi gözden geçiriyorum sürekli. Kilo aldıracak şeyler olmasın diye Saatli besleniyorum,belli bir saatten sonra su haricinde bir şey yiyip içmemeye dikkat ediyorum.10 haftacik daha bu şekilde olacak .Tutarım artik kendimi
Merhaba kızlar bende de direnç kaybolmuş ama suyumda çok hafif azalma oldugu için her hafta kontroldeydim ve 2 haftadır da nstye giriyorum. 31+2 deyim kilosu 1600 gr doktor gelişimi iyi dedi ama sanki biraz az geldi bana gerci sağlıkla gelsin de önemli değil
Merhaba kızlar bende de direnç kaybolmuş ama suyumda çok hafif azalma oldugu için her hafta kontroldeydim ve 2 haftadır da nstye giriyorum. 31+2 deyim kilosu 1600 gr doktor gelişimi iyi dedi ama sanki biraz az geldi bana gerci sağlıkla gelsin de önemli değil