2020 Şubat Anneleri

Benim ilk aylarda vardı sonra geçmişti. Şimdi yine başladı bir de yanma da var

yaa ben giremedim 1 haftadır ne dediler nasıl geçti muayene ?
Artışa çok şaşırdı belki de yanlış ölçtü laboratuvar dedi, çünkü diğer aylarda değerler bu kadar güzelken nasıl artmış dedi çarpıntım da muhtemelen ya gebelikten yada ilacın fazlalığındanmış 2 hafta sonra tekrar kan vericem ve haftasonu üçtiğim 150 lik ilacı tek güne düşürecekmişim

Son adete göre 30+5 değil mi?
Aynı günde gözüküyoruz da benim 30+5
Gözün aydın :)

Benimkisi hala çok sessiz sakin :) 2-3 saatte bir anca hissediyorum hareketini, doğduktan sonrada uysal olacakmı bakalım böyle
Benim kızım öyleydi canım, hatta 34 den sonra nst’ye her girdiğimde 2 kez çekilirdi nst. dr beğenmezdi hareketi az derdi. Kek yer tekrar girerdim nst’ye. Doğdu sakin mi sakin bir kızım oldu karnımdakş halinden belliydi zaten

Bana saglik ocagindaki hemsirem hamilelikte kucuk tansiyon bizim icin onemli 8i gecerse sıkıntı yasatır demisti benim hep 11/7 cikiyo tansiyonum sadece 1 kere kendi dr umda 12/5 cikti cok iyi dedi sasirdim 5 normalde cok dusuk ama sanirim gebelikte kucuk ne kadar az olursa o kadar iyi gozuyle bakiyolar

Büyük tansiyonun yükselmiş.
Büyük 12den küçük 8den yüksek olmazsa iyi sayılıyo.
Üst sınır 14/9

G gamzeli_bebis yemekten sonra yüksek çıkar, belki çok şekerli yada tuzlu gelmiştir. Şeker tüketmiyosun gerçi çok tuzlu yemiş olabilir misin?
Sürekli yüksek seyretmedikçe bişey olmaz.
Sen yine de sabah akşam ölç. Her hamilenin tansiyon takibi yapması lazım.

merhaba güzel anneler
salı günü doktorumun yönlendirmesi ile endokrin doktoruna gittim. evet şeker var takip edilmesi gerekli dedi. Şeker ölçüm cihazı verdi. her gün basamak şeklinde açlık ve tokluk olarak bakacakmışım. Yani bugün sabah açlık tokluk yarın öğle açlık tokluk gibi.

diyetisyene yönlendirdi. her şey yasak açım resmen. Zaten toplamda 4 kilo almıştım kesin bu diyetle zayıflarım. Buna rağmen ağzıma bir lokma koysam şeker yüksek çıkıyor. O kadar az yiyorum ki. Dün sadece bir dilim tam buğday ekmeği iki tane burgu peynir yarım domates yedim. açlık 96 tokluk 140. Çok moralim bozuk stres oldukça daha da artıyor biliyorum ama elimde değil.

Şekerin böyle yükselmesinin bebeğe zararı var mı acaba

Merhaba güzel anneler acaba erken (8-9 haftalik )cinsiyet tahminij de bulunabilir misiniz yeni katıldım birde

benim doktorum eğer vücudunda bir enfeksiyon olduysa savaşırken bu kadar yükselmiştir demişti gerçektende o dönem idrar yolları enfeksiyonum vardı. çok şükür inşallah tekrarlamaz bana 200 verdi onu kullanıyorumm

Merhaba güzel anneler acaba erken (8-9 haftalik )cinsiyet tahminij de bulunabilir misiniz yeni katıldım birde
Canım öncelikle hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var bunun için başka topiklere yazarsan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.

14 te gittim belli değil dedi özel doktor olmasına rağmen şimdi 16 17 haftaligim gidemiyorum ondan sorayim dedim cok tesekkur ederim

İnşallah gerek kalmaz canım ama gerek olursada bebişlerin iyiliği için yapcak birşey yok

Umarım canım.. sağlıcakla doğsunlarda
Hiç ümitlenme olsaydı benimki olurdu. Hareket etmiyor diye kaç kere acile gittim. Çocuk şimdi aşırı yaramaz oldu. Daha bugün avmde çıldırttı bizi hemen eve döndük. Sürekli koşup uzaklaşıyor.
Ay rüyama girdi aynen dediğin gibi, avmye gitmişiz yaramazlık yapıyor kayboluyor korkudan çıldırtıyordu beni, heryer joker mağazası doluydu avmde hep yönümü karıştırıyordum Korkutmasın da beni yaramazlığı çekerim :)

Maşallah canım ne güzel büyümüş Böyle güzel haberler lazım bize

Evet canım takipte kalayımda içim rahat etsin en azından. Son 2 ay nasıl geçecek bakalım. İyi yolculuklar bu arada sana

:) bende artık dediğin gibi ya çok sakin olacak ya da tam tersi inanılmaz yaramaz olup bizi şaşırtacak diyorum eşime. Nst sırf sancı kontrolü için çekilmiyormu, bebeğin hareket etmesi mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…