2020 Şubat Anneleri

Agrilariniz baslamis kizlar bende cok sukur kasik ya da vajina agrisi yok ara ara karnima agri giriyor sadece bugun tam 28 hafta olduk acaba bundan sonra mi baslayacak benimkiler de ya da herkeste olmuyor mu bu agrilar
bnmki 3 aylıktan beri var ama iice yoğunlaştı

bnm sürekli bir ağrım var yorulsamda ağrıyor 24 saat yatsamda ağrıor :'(

Baharın küçük olması seni yoruyor tabi senı cok ıyı anlıyorum , sürekli etegınde oyun oynayalım dıyen bir sıpacık
Ilk kızımda son 2 ay ben hep yattım sadece tuvalete kalkıcaksın dedı , çok zordu ya annemde kaldım 2 ay , bundada aşagıya dogru baskı oluyor cok fazla yorunca kendımı agrı artıyor , oyuzden oturmak degıl hep yatıcan demıstı, sımdıde yatabıldıgım kadar yatmaya calısıyorum , sende oyle yap canım , yorulunca sinyal verıyor bebek Zaten

Merhaba kzlar yazdklrınızı şmdi okuyabldm ağrı sızı yaşayanlara çok geçmiş olsun inş kısa sürede geçerBebişlerini grmeye gdenlerdn gzel hberler gelmş çok mutlu oldum gözünüz aydınhepimiz gzel hberler alalım inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşalım

Bgn sabahtan beri hastanedeyim çarpıntıyla uyandım çok kötüydüm bayılma hissi vardı acil dr a gttk. Evdede ölçtm tansynumu 9/5 di nabzım 180 150 değişiyrdu. Hstanede de tnsynm aşırı dşk çktı 8/4 dü yvş yvş dzeldm dr um tahlillde yaptı yrn çkıck snçlar, tansyn holteri takıldı yarına kadar kalıcak. Bol su braz şeker ve tzlu beslen dedi çok katı dyet yaptığımı syledi. Bgn kaçamk yptm ve kndme geldim şükürler olsun. Braz dha iyi oldum inş snçlarım da iyi çkar

Gecmis olsun canim sonuclarin guzel cikar insaAllah

aynen canim hepsi dorukta
Selam hamişler biz bugün kontrolden geldik şükür iyi devam ediyor 1600 gr olmuşuz .direnç i konuştuk bebeğin gelişimi iyiyse hiç bir öneminyok onun kafaya takma dedi.25 Ocak a Doğum inşallah
Tarih alinmis ne guzel canim hayirlisiyla dogsun insallah guzel gecmesine sevindim

Cok gecmis olsun canim yaa

Dr ne derse desin uygulayamam ben maalesef. Oyle bi luxum yok.
Allah a emanet yuvarlanip gidiyorum 38 e dogru. Zamani gelince bi dogsunda süper anne modundan mega süper anne moduna geçecem nasil olacak bazen düşünüyorum da kalakaliyorum

Allahım şeker ölçmekten başka bide tansiyon ölçmek çıktı başıma
Öğlen bulgur pilavı musakka ayran yedim ekmeksiz tuzluda değillerdi allah allah allahım şu iki ay sağlıkla geçseydi.

Merhaba kızlar, sağ salim indi uçağım ama evime gidemedim havaalanında eşimin ofisinde bekliyorum, vip bi uçak var çıkamadı işini bitiremedi, 1 saate yakın bekliycez çok da yoruldum oturmaktan ya

aslında görümcemde araba var ama spora gitmiş. kayınvalidemle konuştum da diyoki olsun sıcak sıcak oturun işte orda yani hiç böyle onlarla ilgili konuşmayı sevmem ama bu yaptıkları da çok acayip değil mi sizce ya. 15 dakikalık yol havaalanı eve, insan beni düşünmese küçücük çocuğu düşünür. ben yapamazdım böyle asla, insanlar bir tuhaf cidden

Çocuk 7 aylık doğmaya kalkarsa doktorun söyledıgını mecbur yapıyosun valla
2 cocuklu hayat nasıl olucak bende merak edıyorum vallahı , geceleri dogru düzgün uyusunlarda gündüzü bir şekilde halledicez artık

Kotu olmus canim sizin icin taksiyle falan gecseniz eve ?

Benim de aynı canım, anlattığın olay dönerken oluyo onu farkettim ben, bana da hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir demişti doktorum içini ferah tut canım

Senın yerınde kendı kızı olsaydı , bekletende damadı olsaydı eminim aynı şeyleri düşünmezdi

Kiz ben o dedigimi 2.hamilelik adina kendim icin dedim.
Ilk hamilelikte prenses oluyor insan, dr ne derse uygulayabiliyor yatabiliyor is yapmadan. Armut piş ağzıma duş misali. Ama 2.hamilelikte oyle bi luxu olmuyor insanin.tabi bu cocugu kucuk olanlar icin gecerli.

yeb4 canim sag salim vardin esinin de yanindasin bosver sen gorumce kv ince dusunceli degil belliki takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…