bnmki 3 aylıktan beri var ama iice yoğunlaştıAgrilariniz baslamis kizlar bende cok sukur kasik ya da vajina agrisi yok ara ara karnima agri giriyor sadece bugun tam 28 hafta olduk acaba bundan sonra mi baslayacak benimkiler de ya da herkeste olmuyor mu bu agrilar
bnm sürekli bir ağrım var yorulsamda ağrıyor 24 saat yatsamda ağrıor :'(Benimde 1 haftadır var canım özellikle geceleri başlıyor tam rahmin aşağısında baskı gibi ağrı oluyor kemik ağrısı gibi küt bir ağrı hatta
Dr normal bu aylarda artık dedi hatta günde 3-4 kere yalancı kasılmalarda gelebilir korkma dedi
Oo senin baya erken baslamis canim dr un ne diyo peki bu durumabnmki 3 aylıktan beri var ama iice yoğunlaştı
14/9 san sonra tehlike canım@selozy öğlen yemekten sonra kafamın arka kısmı uyuştu yaa gittim eczaneye 13/7 cıktı yüksekmi ?
Ben hiç takip etmiyorum ama sağlık ocagında 11/7 gibi çıkmıştı.
Kaç yüksek sayılıyoki
Kizimda da buna benzer hissettigim oluyordu onlem amacli progestan vermisti dr ve bol bol dinlen demisti hatta yuruyusleri yasaklamisti bile. 2.olmasina ragmen bu hissiyat kasilma mi degil mi anlamiyorum kontrolde ogrenecegim ben de artik.
Aynen. Cok cok nadiren kullanilacak bi aparat. Ve kullanirken de cok kuvvetli nefes cekmemelisiniz kizlar, zaten nette arastirin yaziyordur illaki.
Ben de tarcinli yogurt yiyorum pek guzel oluyor tadi :)
Evet benim dr umda saglikli bebek hareketli olur demisti ama karnimin gerilmesi vs bunlar birebir ayni mi degil mi bilmiyorum ilk kizimda anlatinca erken dogum acısından progestan vermisti,yürüyüş yasaklamisti bol bol dinlen hatta is yaoma bile demisti net hatirliyorum. Bunda da derse zaten kahkaha atabilirim o an.
Sabahin 7 sinden beri daha ilk kez popom yer gördü. Kajvaltiydi yemek yapmakti vs kızımı da yeni uyuttum düşün. Simdi de namaz kilacam ve sonra 1 saatcik dinlenebilcem.
Gecmis olsun canim sonuclarin guzel cikar insaAllahMerhaba kzlar yazdklrınızı şmdi okuyabldm ağrı sızı yaşayanlara çok geçmiş olsun inş kısa sürede geçerBebişlerini grmeye gdenlerdn gzel hberler gelmş çok mutlu oldum gözünüz aydın hepimiz gzel hberler alalım inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşalım
Bgn sabahtan beri hastanedeyim çarpıntıyla uyandım çok kötüydüm bayılma hissi vardı acil dr a gttk. Evdede ölçtm tansynumu 9/5 di nabzım 180 150 değişiyrdu. Hstanede de tnsynm aşırı dşk çktı 8/4 dü yvş yvş dzeldm dr um tahlillde yaptı yrn çkıck snçlar, tansyn holteri takıldı yarına kadar kalıcak. Bol su braz şeker ve tzlu beslen dedi çok katı dyet yaptığımı syledi. Bgn kaçamk yptm ve kndme geldim şükürler olsun. Braz dha iyi oldum inş snçlarım da iyi çkar
aynen canim hepsi doruktakaderdene varsa seninde az kalmış canım hemen geçer inşallah zaman
Heyecan falan garip bişey oldu hissetmek çok güzel rahatlatıyo insanı ama iyimi yerinde nasıl diye düşünmeden edemiyo insan bide enfeksiyon ne durumda sorucak çok şeyim var hepsini not alıcam şimdi unutuyorum doktorun yanında donup kalıyorum bazen
Tarih alinmis ne guzel canim hayirlisiyla dogsun insallah guzel gecmesine sevindimSelam hamişler biz bugün kontrolden geldik şükür iyi devam ediyor 1600 gr olmuşuz .direnç i konuştuk bebeğin gelişimi iyiyse hiç bir öneminyok onun kafaya takma dedi.25 Ocak a Doğum inşallah
Cok gecmis olsun canim yaaMerhaba kzlar yazdklrınızı şmdi okuyabldm ağrı sızı yaşayanlara çok geçmiş olsun inş kısa sürede geçerBebişlerini grmeye gdenlerdn gzel hberler gelmş çok mutlu oldum gözünüz aydın hepimiz gzel hberler alalım inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşalım
Bgn sabahtan beri hastanedeyim çarpıntıyla uyandım çok kötüydüm bayılma hissi vardı acil dr a gttk. Evdede ölçtm tansynumu 9/5 di nabzım 180 150 değişiyrdu. Hstanede de tnsynm aşırı dşk çktı 8/4 dü yvş yvş dzeldm dr um tahlillde yaptı yrn çkıck snçlar, tansyn holteri takıldı yarına kadar kalıcak. Bol su braz şeker ve tzlu beslen dedi çok katı dyet yaptığımı syledi. Bgn kaçamk yptm ve kndme geldim şükürler olsun. Braz dha iyi oldum inş snçlarım da iyi çkar
Dr ne derse desin uygulayamam ben maalesef. Oyle bi luxum yok.Baharın küçük olması seni yoruyor tabi senı cok ıyı anlıyorum , sürekli etegınde oyun oynayalım dıyen bir sıpacık
Ilk kızımda son 2 ay ben hep yattım sadece tuvalete kalkıcaksın dedı , çok zordu ya annemde kaldım 2 ay , bundada aşagıya dogru baskı oluyor cok fazla yorunca kendımı agrı artıyor , oyuzden oturmak degıl hep yatıcan demıstı, sımdıde yatabıldıgım kadar yatmaya calısıyorum , sende oyle yap canım , yorulunca sinyal verıyor bebek Zaten
Sağolasın canım inşallahGecmis olsun canim sonuclarin guzel cikar insaAllah
Sağolasın canımCok gecmis olsun canim yaa
Allahım şeker ölçmekten başka bide tansiyon ölçmek çıktı başımaG gamzeli_bebis yemekten sonra yüksek çıkar, belki çok şekerli yada tuzlu gelmiştir. Şeker tüketmiyosun gerçi çok tuzlu yemiş olabilir misin?
Sürekli yüksek seyretmedikçe bişey olmaz.
Sen yine de sabah akşam ölç. Her hamilenin tansiyon takibi yapması lazım.
Dr ne derse desin uygulayamam ben maalesef. Oyle bi luxum yok.
Allah a emanet yuvarlanip gidiyorum 38 e dogru. Zamani gelince bi dogsunda süper anne modundan mega süper anne moduna geçecem nasil olacak bazen düşünüyorum da kalakaliyorum
Kotu olmus canim sizin icin taksiyle falan gecseniz eve ?Merhaba kızlar, sağ salim indi uçağım ama evime gidemedim havaalanında eşimin ofisinde bekliyorum, vip bi uçak var çıkamadı işini bitiremedi, 1 saate yakın bekliycez çok da yoruldum oturmaktan ya
aslında görümcemde araba var ama spora gitmiş. kayınvalidemle konuştum da diyoki olsun sıcak sıcak oturun işte ordayani hiç böyle onlarla ilgili konuşmayı sevmem ama bu yaptıkları da çok acayip değil mi sizce ya. 15 dakikalık yol havaalanı eve, insan beni düşünmese küçücük çocuğu düşünür. ben yapamazdım böyle asla, insanlar bir tuhaf cidden
Benim de aynı canım, anlattığın olay dönerken oluyo onu farkettim ben, bana da hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir demişti doktorum içini ferah tut canımKizlar sizin bebekler hareket ederken karnınıza dogru baski yapiyor mu? Pozisyobdan pozisyona değişen bi hal olsa da benimki gibi olaniniz varsa kendimi cesaretlendircem.
Acaip karnim dalgalaniyor boyle kasilir kasilir gibi geriliyor baska da nasil anlatsam bilemedim. Toplanma gibi degil tamamen hareket ederken oluyor ve bu kadar cok hareketli olmasi da ayri bi dusunduruyor uyku suresi cok kisa resmen habire hareket halinde bu oglan.
Merhaba kızlar, sağ salim indi uçağım ama evime gidemedim havaalanında eşimin ofisinde bekliyorum, vip bi uçak var çıkamadı işini bitiremedi, 1 saate yakın bekliycez çok da yoruldum oturmaktan ya
aslında görümcemde araba var ama spora gitmiş. kayınvalidemle konuştum da diyoki olsun sıcak sıcak oturun işte ordayani hiç böyle onlarla ilgili konuşmayı sevmem ama bu yaptıkları da çok acayip değil mi sizce ya. 15 dakikalık yol havaalanı eve, insan beni düşünmese küçücük çocuğu düşünür. ben yapamazdım böyle asla, insanlar bir tuhaf cidden
Kiz ben o dedigimi 2.hamilelik adina kendim icin dedim.Çocuk 7 aylık doğmaya kalkarsa doktorun söyledıgını mecbur yapıyosun valla
2 cocuklu hayat nasıl olucak bende merak edıyorum vallahı , geceleri dogru düzgün uyusunlarda gündüzü bir şekilde halledicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?