Bana da 32 sonunda dedi doktor anlamadım gitti bu işi
32. Haftanın sonu 32+0 dır aslında.
Sonra 33.haftaya girmiş olursun, belki öyle demek istemiştir.
32+0 doğrusu, sen o gün git bence
Nazar değmesin canım benim. Kalan zamanların da hep boyle olsun hatta çok daha iyi geçsin. Haklısın dünyaya gelince napacagiz bakalım ilk defa tecrübe edeceğiz. O süreçte de buradan yazışalım birbirimize destek olalım. Allah o günleri göstersin
Bizimkinde 6mm idrar vardı Dr erkek bebeklerde risk olabiliyor 7 mm üzerinde kafana takma ama bana hatırlat takip edelim eğer aynı devam ederse doğduktan bir ay sonra bı ultrason gerekir dediSize de takip ettirin dedi mi peki ? Böbreklerle ilgili sıkıntı olabilir dedi korktum ben ya . Kendi hastası olmadığımız için de pek ilgilenmedi zaten
evet kreşe gidince hastalıklar başlıyor. bebek doğunca nasıl koruyacağız işte onu bilmiyorumHahaha yavrum kıyamam çocuklarda bıktı artık hastalıktan
Okulda herkes hasta ya vallahı şurup hava ıhlamur biton ilaç mutfak masasının üstünde ,içirmekten bıktım,benım vitamınler ve ılaclarda eklenınce tam bir eczane deposu halindeyiz
Çocuklar dogduktan sonra bu grup gece gündüz 7/24 hep aktif olucakÖzellıkle ılk 6 ay çok sık emdikleri için her daim ayakta olucaz
İlk kızımdakı grup öyle olmustu artık cocuklar 4yasına geldı çok sık konusmuyoruz ama totalde düşündüğünde resmen koca 5 sene birbirimize yol arkadaşlıgı yapmışızburada tanışıpta ailecek görustugumuz arkadaslarımızdan bir çift yarın gelicekler bana mesela
çok güzel haberİyi geceler hatunlar hastaneden geldim çok şükür nst iyi geçti sancın geçmiş dedi doktor güzel dedi iğnelerimi yine oldum. Progestan için vajinadan kullanacaksın akıntı normal dedi öyle olması lazım dedi.
Hastane foto cekimi olcaksa bnce bu biraz basit sanki cekim olmicaksa bu cok yakismis ama masallahKizlar suwende yuzde 50 indirim vardi. Su denedigim pijama takimi 109 liraya dusmustu. Hastane icin ondan mi alsam dedim bir koyu renk bsey aldim. Sonra insanlar sik giyiniyorlar hastanede bebek dogunca o aklima geldi almadim. Acaba su kirmiziyi mi alsam hastane icin subat sonu dogum olcak ama yarim kollu bilemedim. Bordo falan alirim beyaz almam hastanede giymek icin. Bu arada denedigim pijama takimi hastanede giysem cocuk gibi olurdum dmi kizlar. Su beyaz pembe gibi olanda hosuma gitti rahata benziyor. Hastane icin nasil bsey alcaksiniz ya da aldiniz
Ben vucudumun yeni halinden hic memnun degilim zaten dugunden sonra saldim Cayira mevlam kayira 7kilo almistim 10 ayda. Spora baslarken hamile kaldim uzerine 9 kilo daha. Gecen sene bu zamanlar 15 kilo daha zayiftim resmen. Ve en cok yuzden aliyorum veriyorum. Bu fotograflara bakip uzuluyorum acaba bu gunleri gorebilcek miyim bir daha 60 kiloyu diyeEvet çok zorluk yaşadın, az kaldı güzel günler gelecek
Benim açımdan hamilelik çok keyifli, vücudumun yeni halinden de bebeğimin 7/24 benimle olmasından da çok memnunum :)
O açıdan hiç bitsin istemiyorum ama bi yandan da artık sağ salim kucağıma alsam diyorum tabi.
Teşekkür ederim o gün gideyim en iyisibende aynen böyle düşünüp yazcaktım @selozyde aynı şeyi dğşünmüş
Cekim olmucak ama annemler falan cekerler gene hatira tacla. Kirmiziyi alayim ben en iyisiiHastane foto cekimi olcaksa bnce bu biraz basit sanki cekim olmicaksa bu cok yakismis ama masallah
Dogum ani icin ne kullandin canimmm. Ben arkadasima hastane dogum ani icin veriyor heralde dedim attim resim. O onluk sen gecelik al falan muhakak bir tane dedi. Hicte sevmem gecelikKızlar hastanede çok üşürüm belki diyen çok oldu burada, tabii bilemiyorum her hastane nasıldır ama neredeyse hepimiz özel hastanelere gidiyoruz. ve inanılmaz sıcak oluyor odalar. ben kızımı da kışın doğurdum yani mart başıydı ama soğuktu, hastane odası öyle sıcaktı ki bebek olmasa cam açacaktım nerdeyse. siz yine de sabahlık alın tabii yanınıza.
bir de ameliyat olunursa pijama giyilmez diye bir düşünce var ama o dikişler çok aşağıda oluyor, hiç bir pijamanın lastiği o kadar aşağıda olmaz. zaten lohusa pijamalarının beli yüksek ve ayarlanabilir oluyor. ben kızımda her ihtimale karşı gecelik aldım ama bir kez bile giymedim. tabii hangisiyle rahat edeceğinizi en iyi siz bilirsiniz.
evet kreşe gidince hastalıklar başlıyor. bebek doğunca nasıl koruyacağız işte onu bilmiyorumama anne sütü bebekleri koruyor herhalde, etrafımda görüyorum hep bebekler abla abilerinden hastalık kapmıyor kolay kolay. inşallah öyle olur ya.
ben artık ilaç vermiyorum canım. yani klasik nezle, grip vs ilaç versen de düzelmiyo. bizde biraz alerjik durumlar da var. doğal yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz da olmayınca tabii mecbur ilaç takviyesi almak lazım. ilaçsız da düzelmiyor bazı şeyler.
yatışım yapıldığı an hastane önlüğü giydirdiler. doğumdan sonra ben kendi eşyalarımı giydim canım.Dogum ani icin ne kullandin canimmm. Ben arkadasima hastane dogum ani icin veriyor heralde dedim attim resim. O onluk sen gecelik al falan muhakak bir tane dedi. Hicte sevmem gecelik
Ne kadar güzel. Daim olsun arkadaşlığınız.inşallah bizler de bu grupta öyle oluruz. Saftımız kaymaz da gireriz gruba
Onlugun icine bsey giyiyor musun giymiyorsun dimiyatışım yapıldığı an hastane önlüğü giydirdiler. doğumdan sonra ben kendi eşyalarımı giydim canım.
ilaçlar da olmasa nasıl iyileşecek çocuklar. kesinlikle ilaç kullanmam kafasında bir tanıdığımın inadı yüzünden çocuğu bronşit oldu, az kalsın zattüre olacaktı. gerekirse kullanıcaz tabiiki.Aynen öyle canım , çok direndim ıhlamur bal fln ama sonunda antıbıyotıklık olduk, Allah baska dert vermesın işte ama ufaklıklara umarım geçmez onları koruyabılırız
giymiyorsun tabii :)Onlugun icine bsey giyiyor musun giymiyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?