2020 Şubat Anneleri

İyi geceler hatunlar hastaneden geldim çok şükür nst iyi geçti sancın geçmiş dedi doktor güzel dedi iğnelerimi yine oldum. Progestan için vajinadan kullanacaksın akıntı normal dedi öyle olması lazım dedi.

Çocuklar dogduktan sonra bu grup gece gündüz 7/24 hep aktif olucak Özellıkle ılk 6 ay çok sık emdikleri için her daim ayakta olucaz
İlk kızımdakı grup öyle olmustu artık cocuklar 4yasına geldı çok sık konusmuyoruz ama totalde düşündüğünde resmen koca 5 sene birbirimize yol arkadaşlıgı yapmışız burada tanışıpta ailecek görustugumuz arkadaslarımızdan bir çift yarın gelicekler bana mesela

Size de takip ettirin dedi mi peki ? Böbreklerle ilgili sıkıntı olabilir dedi korktum ben ya . Kendi hastası olmadığımız için de pek ilgilenmedi zaten
Bizimkinde 6mm idrar vardı Dr erkek bebeklerde risk olabiliyor 7 mm üzerinde kafana takma ama bana hatırlat takip edelim eğer aynı devam ederse doğduktan bir ay sonra bı ultrason gerekir dedi

evet kreşe gidince hastalıklar başlıyor. bebek doğunca nasıl koruyacağız işte onu bilmiyorum ama anne sütü bebekleri koruyor herhalde, etrafımda görüyorum hep bebekler abla abilerinden hastalık kapmıyor kolay kolay. inşallah öyle olur ya.

ben artık ilaç vermiyorum canım. yani klasik nezle, grip vs ilaç versen de düzelmiyo. bizde biraz alerjik durumlar da var. doğal yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz da olmayınca tabii mecbur ilaç takviyesi almak lazım. ilaçsız da düzelmiyor bazı şeyler.

Ne kadar güzel. Daim olsun arkadaşlığınız. inşallah bizler de bu grupta öyle oluruz. Saftımız kaymaz da gireriz gruba

Kızlar hastanede çok üşürüm belki diyen çok oldu burada, tabii bilemiyorum her hastane nasıldır ama neredeyse hepimiz özel hastanelere gidiyoruz. ve inanılmaz sıcak oluyor odalar. ben kızımı da kışın doğurdum yani mart başıydı ama soğuktu, hastane odası öyle sıcaktı ki bebek olmasa cam açacaktım nerdeyse. siz yine de sabahlık alın tabii yanınıza.

bir de ameliyat olunursa pijama giyilmez diye bir düşünce var ama o dikişler çok aşağıda oluyor, hiç bir pijamanın lastiği o kadar aşağıda olmaz. zaten lohusa pijamalarının beli yüksek ve ayarlanabilir oluyor. ben kızımda her ihtimale karşı gecelik aldım ama bir kez bile giymedim. tabii hangisiyle rahat edeceğinizi en iyi siz bilirsiniz.

çok güzel haber
ben sana dün akşam demiştim gözünden kaçtı sanırım, su gibi ya da süt kesiği gibi akıntı yapıyor progestan endişelenme.

Hastane foto cekimi olcaksa bnce bu biraz basit sanki cekim olmicaksa bu cok yakismis ama masallah

Ben vucudumun yeni halinden hic memnun degilim zaten dugunden sonra saldim Cayira mevlam kayira 7kilo almistim 10 ayda. Spora baslarken hamile kaldim uzerine 9 kilo daha. Gecen sene bu zamanlar 15 kilo daha zayiftim resmen. Ve en cok yuzden aliyorum veriyorum. Bu fotograflara bakip uzuluyorum acaba bu gunleri gorebilcek miyim bir daha 60 kiloyu diye

Eklentiler

• 1B07DDC2-36DC-4B23-BF0E-C84BCC1816D1.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 644790DF-CFB5-40BE-B2D8-552DC7E6EBC8.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 8E05E1D7-095B-459A-80C7-A115FE5EABC4.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 60
Dogum ani icin ne kullandin canimmm. Ben arkadasima hastane dogum ani icin veriyor heralde dedim attim resim. O onluk sen gecelik al falan muhakak bir tane dedi. Hicte sevmem gecelik

Aynen öyle canım , çok direndim ıhlamur bal fln ama sonunda antıbıyotıklık olduk, Allah baska dert vermesın işte ama ufaklıklara umarım geçmez onları koruyabılırız

Dogum ani icin ne kullandin canimmm. Ben arkadasima hastane dogum ani icin veriyor heralde dedim attim resim. O onluk sen gecelik al falan muhakak bir tane dedi. Hicte sevmem gecelik
yatışım yapıldığı an hastane önlüğü giydirdiler. doğumdan sonra ben kendi eşyalarımı giydim canım.

Ne kadar güzel. Daim olsun arkadaşlığınız. inşallah bizler de bu grupta öyle oluruz. Saftımız kaymaz da gireriz gruba

Gireriz tabi girmezmıyız hiç, o dönem senin yasadıklarını yaşayan başka annelerın oldugunu görmek senı rahatlatıyor , burdakı herkes aynı seyı yaşadıgı için bırbırını daha iyi anlıyor , iyi gelıyor kısacası

Aynen öyle canım , çok direndim ıhlamur bal fln ama sonunda antıbıyotıklık olduk, Allah baska dert vermesın işte ama ufaklıklara umarım geçmez onları koruyabılırız
ilaçlar da olmasa nasıl iyileşecek çocuklar. kesinlikle ilaç kullanmam kafasında bir tanıdığımın inadı yüzünden çocuğu bronşit oldu, az kalsın zattüre olacaktı. gerekirse kullanıcaz tabiiki.

elimizden geldiğince koruyacağız artık canım. ilk 3 ayı atlatırsak her şey daha kolay olur inşallah.

Ay beni gene dogum korkusu basladi su dogum fotograflarina bakiyordum hastanenin verdigi onluk icin o dogum pozisyonundan korkmaya basladim geeneee. Son haftalar yandim heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…