2020 Şubat Anneleri

Aynen katılıyorum , yazın rahat ederız ınsallah ama ılk 3 ay cok önemlı,
Böyle sabit fikirli insanları hiç anlamıyorum , hiiçç

Canım peki lohusa kanaması için ne kullandın, tek kullanımlık külotlardan kullandıysan memnun kaldın mı, ablam yetişkin bezlerini kullandı ama ben emin olamıyorum hazır tecrübeli birini bulmuşken soruyum dedim

hastanede doğumdan sonra kendileri bir bez takmışlardı. sonra eve geçince ben çok acayip ama bebeğimin bezlerinden kullandım bir kaç gün. hiç aklıma gelmemişti yetişkin bezi. sonra da normal ped kullandım zaten. benim alttan dikişler vardı ama kesi olmuştu, ped kullanmak çok zorluyordu beni ama mecbur

Daha önce kış gecesi olmuş anneler bişi sorcam
Bebek doğduğunda hastane çıkışını giydircez battaniyeye sarcaz o kadar mı

sen çantana iki battaniye koy mutlaka. iki battaniyeye sarmışlardı kızımı. yenidoğanlar üşüyor çok. hatta bir ince bir de biraz daha kalın battaniye koyabilirsin.

Sen hazırlayıp hemşireye veriyorsun onlar giydiriyor. Ben bir hastane çıkışı verdim o zaman ekim ayıydı. Alt pantolon iki adet koydum. İnce battaniye ve kalın battaniye olmak üzere iki tane koydum.

Tesekkur ederi canim bu seferki baya uzun sürdü ateş olayi dun 3 e kadar ayaktaydik bugun de yanima aldm yoksa uyuyamazdm onu gormeden her an icim gecio kalkıp atesine bakdm bi esim bi ben 4 den sonra uyumusum ama 4 e kadar ustunu giydirmedim 39 olmasina az vardi korktum şükür ki ondan sonra normale dönmüş ince bir pijamayla sabahladik artik

Ben kocaman göbekle çok mutluyum :)
Ben de son yılda 14 kilo almış sayılırım. Aynı durumdayız. Yıllardır 58-59 kiloydum. Ama boyuma göre zayıftım çünkü boyum 1.75 . Hep zayıfsın denirdi ama ben öyle de kendimi iyi hissediyodum.
Neyse bebek düşünmeye başlayınca sigarayı bıraktım ve 3 ay içinde 64 oldum. Sonra hamile kaldım. Şuan 73 kiloyum. Baya bi değşiklik oldu yani, ama mutluyum :) sen de azmeder verirsin boşver.

ben hasta kilodu kullanmıştım çok memnun kaldım. Hiç bi sızıntı leke falan çıkmadı kiyafetlerime ve çok rahat ettim.Bu doğumdan sonra da kullanacağım bi paket aldım bile

Bizimkinde 6mm idrar vardı Dr erkek bebeklerde risk olabiliyor 7 mm üzerinde kafana takma ama bana hatırlat takip edelim eğer aynı devam ederse doğduktan bir ay sonra bı ultrason gerekir dedi
Aynen bizimde böyle, normal sınırlar içinde sorun yok dedi, çok şükür hala sınırlarda her kontrolde soruyoruz bizde, ilk duyduğumda korkmuştum ama bir şey çıkmayacak inşallah

çok güzel haber
ben sana dün akşam demiştim gözünden kaçtı sanırım, su gibi ya da süt kesiği gibi akıntı yapıyor progestan endişelenme.
Aynen öyle oluyor cnm neyseki doğru kullanmışım sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…