2020 Şubat Anneleri

Ben hic boyuma gore zayif olmadimm :) ondan simdi de boyuma gore sisman oldummm :) insallah veririm ve cikolatayi birakma karari aldim selulut cok olmus basenlerim pof

Ben hic boyuma gore zayif olmadimm :) ondan simdi de boyuma gore sisman oldummm :) insallah veririm ve cikolatayi birakma karari aldim selulut cok olmus basenlerim pof
Bende de olmuş sanki. Hormonal midir nedir.
Bak o önemli işte o kolay gitmez, bence de dikkat et artık :)

Günaydın güzel anneler mutlu hafta sonları herkese Merve2407 canım sen pijama bakıyosun sanırım bende suvenden aldım bir pijama bir gecelik ve fotoğraf çekiminde de kullanırırım diye düşünüyorum. Dantelli falan sevmiyorum ben pek bu da hem sade hem şık duruyor güzel durur diye düşünüyorum fotoraflarda

Eklentiler

• F0533028-BD89-474B-A0EA-CB250361A56E.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 54
  • EC4EA932-859C-49AB-9443-DECF4621DC4E.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 64
Bende bugün bi dolanıcam canım çarşıyı kendime emzirme südyeni bebişin şampuan kremine faln bakıcam. Ya benim annemlerde alıcak bişeyler o kafamı karıştırıyor ben dayanamayıp hepsini alıcam sonra onlarla çıktığımda fuzuli fazladan şeyler almak istemiyorum insanlara da diyemiyorum ki hadi artık çıkarın beni alışverişe diye

Ben de pijamadan yana yüzü gülmeyenlerdenim
Sipariş verdim tedarik edilemiyor dediler iptal ettiler
İkinci siparişim geldi kalıbı küçükmüş şimdi tam oldu 2 ay sonra küçük gelir diye gönderdim
İndirimli fiyatlarını görünce şimdi nerdeyse 2 kat fiyat ödemek de zoruma gidiyor

Kizlar karniniz nasil duruyo benim karnimin ilk zamanlar ust kismi sisik gibiydi gogus alti kismi simdi bas asagi donunce oglum karnim tamamen alt kisma indi ustundeki sislik yok bu sabah dikkatimi cekti annemle konusurken soyledim asagida olmasi iyi bir sey dogumun kolay olur, sen hep yukardaydin inmedin asagiya 13 saatte zor dogurdum seni dedi gerci annemin rahmide yukardaymis sorun bende degil kardesimi de 13 saatte dogurmus cunku adaletli kadin ayrim yapmamis

Sana iç anadolu yöresinin mutfağı yaramadı ondan
Sorma yerken iyiydi ama. Daha 7 hafta var doğuma o zamana kadar 70 olurum lohusalıkta umarım dikkat edebilirim. Eşim Bu hafta içi Erzurum’a gidecek. O gidince veririm diye umut ediyorum oğlanın peşinde artık ben koşturacağım için

13 kilo aldım hedefim 65ti şu an 67 kiloyum İzinde 5 kilo birden aldım yuh diyorum kendime. Bu kilolar nasıl gidecek .
Uzulme bu kadar aldigimiz kilolarin hepsi bizde kalmayacak 6, 7 si zaten dogumdan sonra gidecek kalanlarida yediklerimize dikkat ederek verecegiz artik bir sekilde

Benim karnımda aşağıda canım ya bebeğim baş aşağıda değilmiş bu haftaki muayenede solda dedi doktorumuz başı için ama neden böyle bu bi sorun olur mu onu bilmiyorum. Kolay doğum yapıcaksam durabilir valla hiç önemli değil başka problm olmasında

Eklentiler

• 46011874-670A-421B-9C99-92C9832D1EC6.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
Benimkide boyle duruyo kiz ayaklarina corap giyinnn gaz olcak gazz usutme ayaklarini dogumunu nasil dusunuyorsun canim ? Normalse eger karnin asagida olmasi iyi bir seymis herkes oyle soyluyo ne kadar asagida olursa o kadar cabuk cikarmis dogum esnasinda bakalim yasayip gorecegiz tecrubesizlik cok zor bunu anladim

evde pek giyemiyorum çorap ama terliklerim hep ayağımda bende normal doğum istiyorum inşllh bebişlerimiz de normal gelir birde benim bi arkadaşım son aylarda yanlarım falan doldu öncesinde sadece öndeydi demişti belki büyüdükce üstlere doğru dolar bizimde aman doğumu kolay atlatalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda göbeğin nerde olduğu önemli değil

Benim pijama da hala tedarik aşamasında sanırım göndermeyecekler

Aynen oyle canim saglikla bir avazda gelsinler kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…