2020 Şubat Anneleri

Ben o gün e bebek e gittiğimde mustela göremedim bizim evin yanındaki eczanede vardı
E bebek bana çok uygum geldi kuzum inşallah sende kolayca işini halledersin
Biz yarın yatağını sipariş vermeye gidicez ancak getiriyorşarmış biz Ankara’da aynı gün teslimata alışmışız burada şaşırdık telaşlandık

Ben de her gün bir şeyler alıyorum ama bitmiyor. Daha yıkama ütüleme faslına geçemedim. Eşimin çalıştığı firmadan migros hediye çeki gelmiş. Gidip bez, sabun tozu falan alacağım. Bakayım başka neler alabilirsem çok iyi oldu çekler.

Sezeryan olursan 2 gece hastanede kalmak gerekir oyüzden sen 15-20 tane bez götür ne olur ne olmaz , ilk zmanlarda su gibi sık sık yapıyorlar cnku, emzikte bence bir tane yanına al , hastaneden cıkarken pusetıni veya babynestmi neydi onu yanına alabılırsın ,agızbezi al,çocugada çorap koy,
Kendınede birkaç makyaj malzemesi unutma fotograf cekılırsınız bol bol
Sımdılık aklıma gelenler bukadar , internette örnek listelerde var ordan yardım alabılırsın

Bence giydiğin çok yakışmış canım. Ben çok beğendim üzerinde görünce. Kendini nasıl rahat hissedersen öyle giyin hastanede bence. Eğer gelenin gidenin çok olacaksa arkadaşlarından bununla rahat edemem diyorsan kırmızı da güzelmiş ama yarim kol üşüyebilirsin. Bu arada ben de suwenden indirim öncesi gecelik aldım beyaz. Hastanede yarim kol onu giyeceğim. Hani diyorlar ya arkadaşlar sezeryan olunca ilk etapta gecelik giyinmek daha iyi oluyor dikislerden dolayı diye. O yüzden aldım. Sonra indirime girince aldığım gebeliğin pijamasini aldım beli ayarlanabilir geldi hatta ama kocaman oldu bana m almıştım geri gönderdim hala ses yok iadeden. Bakalım ne zaman geri yatircaklar bekliyorum. Lcwdan iki pijama aldım aslında çok yakışmadı ama geri gönderemeyeceğim artık öyle yada böyle giyeceğim bugün etiketlerini söktüm yıkayıp hastane çantasına koyacağım. Senin ekledigin tüm pijamalar güzel. Ben beğendim

Al benden de okadar , öksürüğü burun akıntısı hiç geçmedi 2 aydır , öyle olunca gecede rahat uyuyamıyolar

Tesekkurler canimmm. Ben sanirim gecelik almicam cok sevmiyorum o zaman yarin gideyim bir normal raht pijama bir de biraz daha sik birsey bakayim. Birde trendyoldan soyledim 3 pijamayla giderim hastaneye yeter. Insanlar doktoru ile fln foto cekiliyor bakiyorum boyle biraz daha guzel pijama var ustlerinde tac falan :) oyle bir pijama alirim bordo muhtemelen. Bir de bu denedigimi alirim.

Ben kozmetik alışverişlerini sona bıraktım,şampuandır bezdir hiçbişey almadım. Sadece göğüs ucu kremini şimdiden alıcam çünkü sürmeye başlarım artık.
Hastane çantasına girecek diğer her şeyi bu haftaiçinde alıp yıkama ütüleme kısmına geçicem.
Benim en fazla 5-6 haftam kaldı çantamı hazırlamalıyım artık.
Biran önce haftalar geçse de sağ salim doğurup rahatlasak

Normal istiyorum bi aksilik cikmazsa hastane evime 10 dk uzaklikta Allahtan bu cok avantaj bana eksik kalanlari hemen alabiliriz evden tesekkur ederim

Açıklama için çok teşekkür ederim nasipse çalışabilir raporu alacağım

Bence cok seker olmussun kisa kolla usuyebilirsin canim yani ben sahsen donarim

Bence cok seker olmussun kisa kolla usuyebilirsin canim yani ben sahsen donarim
Cok kararsizim ama kafama tac falanda takmam icin bir tane bu tarz bsey almam lazim sanirimmm. Bilmiyorum kisa degil uzun kolluzuna bakarim belki. Ya da o sevimli pijamayla pembe kurdele de olabilir sanirim bez. Ama fotograf cekilsem oyle atamam bir yere

Çok heyecanlı.. 5 6 hafta deyince sanki hiç bir şey kalmamış gibi geliyor kulağa. Ama geçmiyor günler yaaa. Gece 12 den sonra telefondaki uygulamadan 1 gün daha eksilmiyor ya hafta olarak 1 gün artıyor o yaziyi görünce oh diyor insan. Zaman sağlıkla geçsin hepimiz için. Muhtemelen süreç iyi geçseydi bitsin istemezdim. Bambaşka bir sürece gireceğim diye. Ama şu halde geçsin bir an önce diyorum

mustela herhalde eczanelerde satılıyor bir tek. bakayım bizim eczaneye çok pahalıysa internetten söylerim artık.

ebebeğe gidicem haftaiçi bi aksilik çıkmazsa. alırım artık ne eksikse ya zaten uğraşamıcam internetle, geldi mi gitti mi doğru gelecek mi vs.

beşirli çilekten mi aldınız? bizim kızın odası da 3 haftada gelmişti meltem mobilyadan. hemen tedarik edemeyince öyle oluyor canım.

Gecmis olsun canim ya benim oglum da dun cok kotu ateslendi gece 1 e kadar hastanedeydik ates bogaz enfeksiyonu hala evde atesi yukseliyor ilk defa bu kadar uzun sürdü kışi hic sevmiyorum bu yüzden bende oglum hemen hastalaniyor
ah kıyamam ya çok geçmiş olsun. bizimki bişey değil yine nezle gibi, sizin daha kötü olmuş. inşallah hemen iyileşir

Al benden de okadar , öksürüğü burun akıntısı hiç geçmedi 2 aydır , öyle olunca gecede rahat uyuyamıyolar

ya geçen sene kış boyu inan burnu akmadığı gün 10 gün falandır
gece öksürük ayrı tabii bazen krizlere giriyor. bunlar ciddi hastalık değil allah başka dert vermesin diyosun da çocuklar da perişan oluyor ya. niye burnum akıyo diye ağlıyodu dün Begüm ağladıkça daha çok akıyo tabii

Evet çok zorluk yaşadın, az kaldı güzel günler gelecek
Benim açımdan hamilelik çok keyifli, vücudumun yeni halinden de bebeğimin 7/24 benimle olmasından da çok memnunum :)
O açıdan hiç bitsin istemiyorum ama bi yandan da artık sağ salim kucağıma alsam diyorum tabi.

Nazar değmesin canım benim. Kalan zamanların da hep boyle olsun hatta çok daha iyi geçsin. Haklısın dünyaya gelince napacagiz bakalım ilk defa tecrübe edeceğiz. O süreçte de buradan yazışalım birbirimize destek olalım. Allah o günleri göstersin

Hahaha yavrum kıyamam çocuklarda bıktı artık hastalıktan
Okulda herkes hasta ya vallahı şurup hava ıhlamur biton ilaç mutfak masasının üstünde ,içirmekten bıktım,benım vitamınler ve ılaclarda eklenınce tam bir eczane deposu halindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…