2020 Şubat Anneleri

Bugün 10lu alt açma ve göğüs ucu kremi aldım şimdiden sürmeye başlıcam uçlarım ikinci olmasına rağmen çatlayacak gibi. Birde pamuk aldım ilk bir iki gün evde pamukla silerim totişini. Hastane odası için süs aldım. Geri kalan eşyalar emzirme atleti dışında var zaten.

evet dün bende gittim bana da öyle söyledi, yavaştan hazırla dedi
insan heyecanlanıyor gerçekten.
benim bakım ürünleri vs eksik şu an onları da alıp hazırlayacağım yavaştan

Alt acma hangi markanin aldin canim ?

Merhaba kızlar, iyi haftasonları

bugün çok işim vardı ya bayağı yoruldum, artık iyice nefes nefese kalıyorum. temizlik yapmak çok zor. Allahtan eşim bugün süpürdü ben sildim arkasından.

sonra bir de hiç sevmesem de avmye gittik. hele haftasonu gitmekten nefret ederim ama kızıma bot almamız gerekiyordu. malum her sene yeni bir ayakkabı alınıyor. bir numara büyük alsak da işe yaramıyor, kıyafetler yine uzun süre giyiliyor da ayakkabılar için şimdiden bir kenara koyun çok fena batırıyorlar adamı

bir de burun göz şapır şapır akmaya başladı kızımın dünden beri, kış geldi artık o burundan sümük hiç eksik olmaz. yara oldu silmekten. bu kış aylarını eskiden de çok sevmezdim, anne olunca hiç sevmemeye başladım

Bugün bir de jokere gireyim dedim de ay nasıl kalabalıktı kaçtım hemen. mustelanın ürünlerine bakacaktım ama jokerde yokmuş sanırım. acaba sadece eczanelerde mi var mustela? haftaiçi bir ara ebebek mağazasına tek başına gidip rahat rahat eksiklerimi tamamlayacağım. fiyatlar internettekinden çok da fazla değil. üstüne kargo ücreti zaten nerdeyse aynıya denk geliyor. her zaman görerek dokunarak almayı tercih etmişimdir.

bez için de molfixi denemeye karar verdim. yenidoğan ıslak mendili için dalin alıcam sanırım.

biberon alsam mı bilemiyorum çok kararsızım. sütüm gelmezse de benim doktorum kaşıkla verdiriyor mamayı, kızıma öyle yapmıştı. ben yine de alayım mamayı hazırlamaları için.
sizce cam mı alsam? kuzenimin çocuğu cam biberonu iki kere atıp kırmış 6 aylıkken. sonuçta bir kere alıp uç değiştiriyorsun ya hep kullanıyorsun yani.

bir de emziği damaklı mı damaksız mı aldınız kızlar? kızımda ilk ne almıştım hiç hatırlamıyorum ama damaklı kullanmıştı sonradan.

gerçi 20 günden sonra emzik verebilirsin demişti ebeler bana. o ara da alabilirim. kızıma o kadar para verip avent emzik almıştım onu reddetmişti gidip 10 liralık dandik emziği almıştı, bunlar bizi batırmaya yeminli geliyorlar

Yeni dogan islak mendili ben dalin aldim 3 lu olandan 15 paket aldim 45 tane yani kuzum. Soyle ki ilk 3luyu e bebekten almistim 27 lira. Sonra baktim ki kirmizibeyazda 3lu 17 lira. Ordan aldim. Sende kirmizibeyazdan soyle muhakkak. Zeyf alt acma bezi de dalin aldim ben gene kirmizibeyazdan trendyola e bebege gore cok uygun. 10 lu olandan 2 paket aldim. Kirmizi beyazin cogu seyi disariya gore cok uygun. Gogus pedi catlak kremi falan ordan soyledim mesela. Benimde pijama, emzirme atleti sudyeni atesolcer fln kaldi azcik seyler.

Saydiklarini ben bugun aldim canim yenidogan molfix bez ve dalin islak havlu emzigi dr.browns aldim ama damakli mi damaksiz mi hicbir fikrim yok sadece yenidogan oldugunu biliyorum o kadar ikisinin arasindaki fark nedir acaba

Kırmızı beyazda unibaby nın yenidoğan ıslak mendili var. Bu yenilenen ürünlerinden değil eski tarihli. 01 2019 tarihli. Kurur mu acaba alsak? Ben sleepy nin islak mendilini aldım ama aklımda kaldı unibaby. Sitesindeki whats up numarasına mesaj attım ocakta doğumum olacak nasipse 1 yıl geçmiş olacak üretim tarihinden kurur mu alıp almamakta kararsız kaldım dedim ama cevap gelmedi.

Tesekkurler canim orayada bakarim

unibaby yenidoğan ıslak mendilin içeriği eskisi gibi temiz değilmiş canım. kızında hep onu kullandım ama artık almayacağım. görseldeki listeden seçebilirsin.

unibaby yenidoğan ıslak mendilin içeriği eskisi gibi temiz değilmiş canım. kızında hep onu kullandım ama artık almayacağım. görseldeki listeden seçebilirsin.

Eki Görüntüle 2562809

Evet evet biliyorum o yüzden alamadım zaten ilk etapta. Mervenin soyledigi sitede içeriği değişmemiş olan var. Ama 01 2019 üretim tarihli. Ben acaba kuru mu diyorum yani gene alsam elimde olsa ablam hep onu kullanmıştı. Sleepy kullanmadık nasıl bilmiyoruz. Nette bir de muhendisoglunda tavsiyelerde gördüm oylelikle aldım ama aklım unibaby de kalmadı değil.

Saydiklarini ben bugun aldim canim yenidogan molfix bez ve dalin islak havlu emzigi dr.browns aldim ama damakli mi damaksiz mi hicbir fikrim yok sadece yenidogan oldugunu biliyorum o kadar ikisinin arasindaki fark nedir acaba
canım fotoğrafta üstteki damaksız, alttaki damaklı. kızım yenidoğanken hangisini kullandı hiç hatırlamıyorum. hangisi daha iyi olur bilemiyorum doğrusu.

bence eski tarihli bir şey alma sen yine de. dalin gayet iyi diye duydum deneyebilirsin canım.

sorunsuz eline ulaştı mı ürünler?
hiç alışveriş yapmadığım bir site olduğu için tedirginim açıkçası.
sağol canım alacaklarımın fiyatlarını karşılaştırayım o zaman.
ben çok stok yapma taraftarı değilim, üründen sonradan memnun kalmama ihtimalimiz de var. o yüzden azar azar alıcam.

Ben uretim tarihine bakmadim ama kurumaz diye dusunuyorumm. Kurursa gitti stoklar :)) zaten 1-2 aya bitcek tum islak mendillerimiz. Bence al birsey olmaz 50-100 liralik al

Ben izmirdeyimm izmir ici ayni gun teslim vardi ona tikladim. Ayni gun gelmesende ertesi gun geldiler sorunsuzca. Kendi kargolari getirdi bana. Uc kere soyledim. 2 sini ayni birini farkli biri getirdi. Ayni gun kargoya verilmeyince destek kismina yazmistimm hemen cevap gelmisti. Bugun gelicek diye. Sorunsuz ulasti ve cok memnun kaldim.

Gecmis olsun canim ya benim oglum da dun cok kotu ateslendi gece 1 e kadar hastanedeydik ates bogaz enfeksiyonu hala evde atesi yukseliyor ilk defa bu kadar uzun sürdü kışi hic sevmiyorum bu yüzden bende oglum hemen hastalaniyor

Kizlar suwende yuzde 50 indirim vardi. Su denedigim pijama takimi 109 liraya dusmustu. Hastane icin ondan mi alsam dedim bir koyu renk bsey aldim. Sonra insanlar sik giyiniyorlar hastanede bebek dogunca o aklima geldi almadim. Acaba su kirmiziyi mi alsam hastane icin subat sonu dogum olcak ama yarim kollu bilemedim. Bordo falan alirim beyaz almam hastanede giymek icin. Bu arada denedigim pijama takimi hastanede giysem cocuk gibi olurdum dmi kizlar. Su beyaz pembe gibi olanda hosuma gitti rahata benziyor. Hastane icin nasil bsey alcaksiniz ya da aldiniz

Eklentiler

• B9F6D904-F46C-4CE0-8429-BE45149F43F0.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 76
  • 72EE3DE8-3575-4FE4-BA1D-86B4234DDA37.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 69
  • FAF65A3A-597F-441F-B738-EA2E5DF1E057.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…