- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Bugün 10lu alt açma ve göğüs ucu kremi aldım şimdiden sürmeye başlıcam uçlarım ikinci olmasına rağmen çatlayacak gibi. Birde pamuk aldım ilk bir iki gün evde pamukla silerim totişini. Hastane odası için süs aldım. Geri kalan eşyalar emzirme atleti dışında var zaten.Yarin da gogus ucu kremini,alt acma bezini ve depend alicam insaAllah disari ciktigimda ates olceri en sona biraktim sut sagma makinesinide dogumdan sonra dusunuyorum duruma gore hareket edecegim insaAllah bol bol sutlerimiz ve guzelce emen bebislerimiz olurr cook aminn
evet dün bende gittim bana da öyle söyledi, yavaştan hazırla dediBanada sağlık ocağındaki ebe çantanı hazirladinmi diye sordu bı panikledi ama eksiğin kalmadı yıkayıp utuledin demi dedi evet onları hallettim deyince cantanida hazırla artık dursun hazırda dedi bı tuhaf oldum bende öyle deyince
Alt acma hangi markanin aldin canim ?Bugün 10lu alt açma ve göğüs ucu kremi aldım şimdiden sürmeye başlıcam uçlarım ikinci olmasına rağmen çatlayacak gibi. Birde pamuk aldım ilk bir iki gün evde pamukla silerim totişini. Hastane odası için süs aldım. Geri kalan eşyalar emzirme atleti dışında var zaten.
E bebekten baby me galiba. 10 lu aldım. Kumaş alt açmalarım var zaten hastanede kullanırım bu aldıklarımı.Alt acma hangi markanin aldin canim ?
alt açma o kadar da önemli değil canım ya, teni doğru düzgün temas etmiyor bile. kaka çiş bulaşana kadar kullanıp atıyorsun sonuçta.Alt acma hangi markanin aldin canim ?
Yeni dogan islak mendili ben dalin aldim 3 lu olandan 15 paket aldim 45 tane yani kuzum. Soyle ki ilk 3luyu e bebekten almistim 27 lira. Sonra baktim ki kirmizibeyazda 3lu 17 lira. Ordan aldim. Sende kirmizibeyazdan soyle muhakkak.Bugün bir de jokere gireyim dedim de ay nasıl kalabalıktı kaçtım hemen. mustelanın ürünlerine bakacaktım ama jokerde yokmuş sanırım. acaba sadece eczanelerde mi var mustela? haftaiçi bir ara ebebek mağazasına tek başına gidip rahat rahat eksiklerimi tamamlayacağım. fiyatlar internettekinden çok da fazla değil. üstüne kargo ücreti zaten nerdeyse aynıya denk geliyor. her zaman görerek dokunarak almayı tercih etmişimdir.
bez için de molfixi denemeye karar verdim. yenidoğan ıslak mendili için dalin alıcam sanırım.
biberon alsam mı bilemiyorum çok kararsızım. sütüm gelmezse de benim doktorum kaşıkla verdiriyor mamayı, kızıma öyle yapmıştı. ben yine de alayım mamayı hazırlamaları için.
sizce cam mı alsam? kuzenimin çocuğu cam biberonu iki kere atıp kırmış 6 aylıkken. sonuçta bir kere alıp uç değiştiriyorsun ya hep kullanıyorsun yani.
bir de emziği damaklı mı damaksız mı aldınız kızlar? kızımda ilk ne almıştım hiç hatırlamıyorum ama damaklı kullanmıştı sonradan.
gerçi 20 günden sonra emzik verebilirsin demişti ebeler bana. o ara da alabilirim. kızıma o kadar para verip avent emzik almıştım onu reddetmişti gidip 10 liralık dandik emziği almıştı, bunlar bizi batırmaya yeminli geliyorlar
Saydiklarini ben bugun aldim canim yenidogan molfix bez ve dalin islak havluBugün bir de jokere gireyim dedim de ay nasıl kalabalıktı kaçtım hemen. mustelanın ürünlerine bakacaktım ama jokerde yokmuş sanırım. acaba sadece eczanelerde mi var mustela? haftaiçi bir ara ebebek mağazasına tek başına gidip rahat rahat eksiklerimi tamamlayacağım. fiyatlar internettekinden çok da fazla değil. üstüne kargo ücreti zaten nerdeyse aynıya denk geliyor. her zaman görerek dokunarak almayı tercih etmişimdir.
bez için de molfixi denemeye karar verdim. yenidoğan ıslak mendili için dalin alıcam sanırım.
biberon alsam mı bilemiyorum çok kararsızım. sütüm gelmezse de benim doktorum kaşıkla verdiriyor mamayı, kızıma öyle yapmıştı. ben yine de alayım mamayı hazırlamaları için.
sizce cam mı alsam? kuzenimin çocuğu cam biberonu iki kere atıp kırmış 6 aylıkken. sonuçta bir kere alıp uç değiştiriyorsun ya hep kullanıyorsun yani.
bir de emziği damaklı mı damaksız mı aldınız kızlar? kızımda ilk ne almıştım hiç hatırlamıyorum ama damaklı kullanmıştı sonradan.
gerçi 20 günden sonra emzik verebilirsin demişti ebeler bana. o ara da alabilirim. kızıma o kadar para verip avent emzik almıştım onu reddetmişti gidip 10 liralık dandik emziği almıştı, bunlar bizi batırmaya yeminli geliyorlar
Yeni dogan islak mendili ben dalin aldim 3 lu olandan 15 paket aldim 45 tane yani kuzum. Soyle ki ilk 3luyu e bebekten almistim 27 lira. Sonra baktim ki kirmizibeyazda 3lu 17 lira. Ordan aldim. Sende kirmizibeyazdan soyle muhakkak.Zeyf alt acma bezi de dalin aldim ben gene kirmizibeyazdan trendyola e bebege gore cok uygun. 10 lu olandan 2 paket aldim. Kirmizi beyazin cogu seyi disariya gore cok uygun. Gogus pedi catlak kremi falan ordan soyledim mesela. Benimde pijama, emzirme atleti sudyeni atesolcer fln kaldi azcik seyler.
Tesekkurler canim orayada bakarimYeni dogan islak mendili ben dalin aldim 3 lu olandan 15 paket aldim 45 tane yani kuzum. Soyle ki ilk 3luyu e bebekten almistim 27 lira. Sonra baktim ki kirmizibeyazda 3lu 17 lira. Ordan aldim. Sende kirmizibeyazdan soyle muhakkak.Zeyf alt acma bezi de dalin aldim ben gene kirmizibeyazdan trendyola e bebege gore cok uygun. 10 lu olandan 2 paket aldim. Kirmizi beyazin cogu seyi disariya gore cok uygun. Gogus pedi catlak kremi falan ordan soyledim mesela. Benimde pijama, emzirme atleti sudyeni atesolcer fln kaldi azcik seyler.
unibaby yenidoğan ıslak mendilin içeriği eskisi gibi temiz değilmiş canım. kızında hep onu kullandım ama artık almayacağım. görseldeki listeden seçebilirsin.Kırmızı beyazda unibaby nın yenidoğan ıslak mendili var. Bu yenilenen ürünlerinden değil eski tarihli. 01 2019 tarihli. Kurur mu acaba alsak? Ben sleepy nin islak mendilini aldım ama aklımda kaldı unibaby. Sitesindeki whats up numarasına mesaj attım ocakta doğumum olacak nasipse 1 yıl geçmiş olacak üretim tarihinden kurur mu alıp almamakta kararsız kaldım dedim ama cevap gelmedi.
unibaby yenidoğan ıslak mendilin içeriği eskisi gibi temiz değilmiş canım. kızında hep onu kullandım ama artık almayacağım. görseldeki listeden seçebilirsin.
Eki Görüntüle 2562809
canım fotoğrafta üstteki damaksız, alttaki damaklı. kızım yenidoğanken hangisini kullandı hiç hatırlamıyorum. hangisi daha iyi olur bilemiyorum doğrusu.Saydiklarini ben bugun aldim canim yenidogan molfix bez ve dalin islak havluemzigi dr.browns aldim ama damakli mi damaksiz mi hicbir fikrim yok sadece yenidogan oldugunu biliyorum o kadar ikisinin arasindaki fark nedir acaba
Evet evet biliyorum o yüzden alamadım zaten ilk etapta. Mervenin soyledigi sitede içeriği değişmemiş olan var. Ama 01 2019 üretim tarihli. Ben acaba kuru mu diyorum yani gene alsam elimde olsa ablam hep onu kullanmıştı. Sleepy kullanmadık nasıl bilmiyoruz. Nette bir de muhendisoglunda tavsiyelerde gördüm oylelikle aldım ama aklım unibaby de kalmadı değil.
sorunsuz eline ulaştı mı ürünler?Yeni dogan islak mendili ben dalin aldim 3 lu olandan 15 paket aldim 45 tane yani kuzum. Soyle ki ilk 3luyu e bebekten almistim 27 lira. Sonra baktim ki kirmizibeyazda 3lu 17 lira. Ordan aldim. Sende kirmizibeyazdan soyle muhakkak.Zeyf alt acma bezi de dalin aldim ben gene kirmizibeyazdan trendyola e bebege gore cok uygun. 10 lu olandan 2 paket aldim. Kirmizi beyazin cogu seyi disariya gore cok uygun. Gogus pedi catlak kremi falan ordan soyledim mesela. Benimde pijama, emzirme atleti sudyeni atesolcer fln kaldi azcik seyler.
Ben uretim tarihine bakmadim ama kurumaz diye dusunuyorumm. Kurursa gitti stoklar :)) zaten 1-2 aya bitcek tum islak mendillerimiz. Bence al birsey olmaz 50-100 liralik alKırmızı beyazda unibaby nın yenidoğan ıslak mendili var. Bu yenilenen ürünlerinden değil eski tarihli. 01 2019 tarihli. Kurur mu acaba alsak? Ben sleepy nin islak mendilini aldım ama aklımda kaldı unibaby. Sitesindeki whats up numarasına mesaj attım ocakta doğumum olacak nasipse 1 yıl geçmiş olacak üretim tarihinden kurur mu alıp almamakta kararsız kaldım dedim ama cevap gelmedi.
Ben izmirdeyimm izmir ici ayni gun teslim vardi ona tikladim. Ayni gun gelmesende ertesi gun geldiler sorunsuzca. Kendi kargolari getirdi bana. Uc kere soyledim. 2 sini ayni birini farkli biri getirdi. Ayni gun kargoya verilmeyince destek kismina yazmistimm hemen cevap gelmisti. Bugun gelicek diye. Sorunsuz ulasti ve cok memnun kaldim.sorunsuz eline ulaştı mı ürünler?
hiç alışveriş yapmadığım bir site olduğu için tedirginim açıkçası.
sağol canım alacaklarımın fiyatlarını karşılaştırayım o zaman.
ben çok stok yapma taraftarı değilim, üründen sonradan memnun kalmama ihtimalimiz de var. o yüzden azar azar alıcam.
Gecmis olsun canim ya benim oglum da dun cok kotu ateslendi gece 1 e kadar hastanedeydik ates bogaz enfeksiyonu hala evde atesi yukseliyor ilk defa bu kadar uzun sürdüMerhaba kızlar, iyi haftasonları ❤
bugün çok işim vardı ya bayağı yoruldum, artık iyice nefes nefese kalıyorum. temizlik yapmak çok zor. Allahtan eşim bugün süpürdü ben sildim arkasından.
sonra bir de hiç sevmesem de avmye gittik. hele haftasonu gitmekten nefret ederim ama kızıma bot almamız gerekiyordu. malum her sene yeni bir ayakkabı alınıyor. bir numara büyük alsak da işe yaramıyor, kıyafetler yine uzun süre giyiliyor da ayakkabılar için şimdiden bir kenara koyun çok fena batırıyorlar adamı
bir de burun göz şapır şapır akmaya başladı kızımın dünden beri, kış geldi artık o burundan sümük hiç eksik olmaz. yara oldu silmekten. bu kış aylarını eskiden de çok sevmezdim, anne olunca hiç sevmemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?