- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
Kizlar karniniz nasil duruyo benim karnimin ilk zamanlar ust kismi sisik gibiydi gogus alti kismi simdi bas asagi donunce oglum karnim tamamen alt kisma indi ustundeki sislik yok bu sabah dikkatimi cekti annemle konusurken soyledim asagida olmasi iyi bir sey dogumun kolay olur, sen hep yukardaydin inmedin asagiya 13 saatte zor dogurdum seni dedi gerci annemin rahmide yukardaymis sorun bende degil kardesimi de 13 saatte dogurmus cunku adaletli kadin ayrim yapmamis
evet o zor bir durum, her peteğin üstünde su kabı var bir nebze işe yarıyor. hava nemlendirici makineleri de kullanmak istemiyorum, bizim çocuk doktorumuz önermemişti zaten. bol bol evi havalandırmak en güzeli. her sabah ilk işim o oluyor.Benim de karnım gitgide daha aşağı iniyo ve yumuşacık oldu. İlginç bi şekilde hareketlerim bi iki hafta öncesine göre daha rahat şuan.
Sadece sabahları ciddi nefes darlığı çekiyorum. Diyaframa baskıyla kuru hava birleşti sanırım. Kışın doğurmanın da tek kötü yanı şu peteklerin evdeki havayı kurutması sanırım. Bebek için de bizim için de iyi olmuyo
Ay evet cnm bugun gitcez esimle almayaa gecelik degil iki pijama alcam pijama olani dusunebilirimmm. Bir bordo dusunuyorum aslinda bordo bana yakisiyor esmerim de. Bir de rahat birseyGünaydın güzel anneler mutlu hafta sonları herkeseMerve2407 canım sen pijama bakıyosun sanırım bende suvenden aldım bir pijama bir gecelik ve fotoğraf çekiminde de kullanırırım diye düşünüyorum. Dantelli falan sevmiyorum ben pek bu da hem sade hem şık duruyor güzel durur diye düşünüyorum fotoraflarda
Bende oyle bildircin gibiyim vallaBende löp löp et olmuş valla.bacaklarım kollarım kalınlaşmış. Selülit o kadar olmamış ama varis belirginleşmiş . Nasıl verecem bu kiloları çok emek istiyor.
Evet genel olarak yaz aylarını da sevmem. Bahar severim :)evet o zor bir durum, her peteğin üstünde su kabı var bir nebze işe yarıyor. hava nemlendirici makineleri de kullanmak istemiyorum, bizim çocuk doktorumuz önermemişti zaten. bol bol evi havalandırmak en güzeli. her sabah ilk işim o oluyor.
kışın doğurmak soğuk olduğu için biraz zor ama yaza göre daha iyi bence. düşünsenize son aylarda yaz mevsiminde olduğumuzu. bu ağırlıkla o sıcaklarda perişan olurduk.
bebek doğunca zaten bir süre evde olmak durumda kalıyorsun, kışın öyle böyle geçiyor, yaza ele avuca gelip gezecek kadar büyüyorlar güzel oluyor :)
arkadaslar ocağınıza düştüm lütfen yardım edin
Psikolojim bozuk diye son 1.5 ay içersinde kötü bir şekilde takıldım son reglim ekimin
18.—-3 gün sürdü kasım 20 kan verdim negatif çıktı 26 idrar testi yaptım silik çizgi çıkınca soluğu 27 hastanede kan verdim 159.8 çıktı şimdi ben hangi gün hamile kalmış olabilirim hangi gün yumurtlamış olabilirim çok korkuyorum kasım 1den takıldım4 de takıldım
7ve12de takıldım bana Yardımcı olurmusunuz acaba ?
evet o zor bir durum, her peteğin üstünde su kabı var bir nebze işe yarıyor. hava nemlendirici makineleri de kullanmak istemiyorum, bizim çocuk doktorumuz önermemişti zaten. bol bol evi havalandırmak en güzeli. her sabah ilk işim o oluyor.
kışın doğurmak soğuk olduğu için biraz zor ama yaza göre daha iyi bence. düşünsenize son aylarda yaz mevsiminde olduğumuzu. bu ağırlıkla o sıcaklarda perişan olurduk.
bebek doğunca zaten bir süre evde olmak durumda kalıyorsun, kışın öyle böyle geçiyor, yaza ele avuca gelip gezecek kadar büyüyorlar güzel oluyor :)
Foto cekimi icin 3 u arasindan bordoyu secerdim ben olsamEvet kizlar suwenden bu takimlari aldim iki tane. Koyu renk olani trendyoldan soylemistim. Hastaneye goturcegim takimlar bu ucu. Bordo cok yakisti bana L beden biraz bol oldu o hamile seyiymis ama rahat rahat giyerim. Digeri normal pijama L aldim biraz kasti ama o da dogumdan sonra iki uc haftaya daha iyi olur suanda giyiliyor gene. Koyu renk olan trendyol o da xL hafif bol gibi. Dogum yapar yapmaz en guzeli olan kirmiziyi mi giydirsinler bana yoksa ustum basim kan olur mi bilmiyorum ama kirmizi pijama ve kirmizi tac ile resim cekiliyim diyorum fotografci tutmucam ama aileler ceker :) ilk onu mu giyeyim kizlar yoksa once koyuyu giyip onu daha sonra mi giyim.
12 de olmuş olma ihtimali daha yüksek gibi duruyo. Günü önemli mi?arkadaslar ocağınıza düştüm lütfen yardım edin
Psikolojim bozuk diye son 1.5 ay içersinde kötü bir şekilde takıldım son reglim ekimin
18.—-3 gün sürdü kasım 20 kan verdim negatif çıktı 26 idrar testi yaptım silik çizgi çıkınca soluğu 27 hastanede kan verdim 159.8 çıktı şimdi ben hangi gün hamile kalmış olabilirim hangi gün yumurtlamış olabilirim çok korkuyorum kasım 1den takıldım4 de takıldım
7ve12de takıldım bana Yardımcı olurmusunuz acaba ?
Ayın 27sindeki kan değerine göre 12 sinde hamile kalmış olmalısın . Belki 7si olabilir zaten iki tarih farketmiyomuş öyle dedin.7ve 12 olan zaten eski sevgilim olmasını istediğim kişi bir türlü tutturamıyorum farklı birindeyse mahvolurum benayrıca 18ekim diye girdim o tarihlerde ovulasyon yada gebe kalma olayı yok gibi ama dediğim gibi kasımın 20 gittim doktora kan negatifti bir doktora danıştım doktor 7-12 arasında olmus olabileceğini söyledi fakat hala süphenelerim var siz kosaydınız ne yapardınız bana Yardımcı olurmusunuz fikirleriniz benim için çok önemli
Benim de karnım gitgide daha aşağı iniyo ve yumuşacık oldu. İlginç bi şekilde hareketlerim bi iki hafta öncesine göre daha rahat şuan.
Sadece sabahları ciddi nefes darlığı çekiyorum. Diyaframa baskıyla kuru hava birleşti sanırım. Kışın doğurmanın da tek kötü yanı şu peteklerin evdeki havayı kurutması sanırım. Bebek için de bizim için de iyi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?