2020 Şubat Anneleri

Dün bana da karnın aşağı inmiş dediler normal sanırım bu saatten sonra

Benim de karnım gitgide daha aşağı iniyo ve yumuşacık oldu. İlginç bi şekilde hareketlerim bi iki hafta öncesine göre daha rahat şuan.
Sadece sabahları ciddi nefes darlığı çekiyorum. Diyaframa baskıyla kuru hava birleşti sanırım. Kışın doğurmanın da tek kötü yanı şu peteklerin evdeki havayı kurutması sanırım. Bebek için de bizim için de iyi olmuyo

evet o zor bir durum, her peteğin üstünde su kabı var bir nebze işe yarıyor. hava nemlendirici makineleri de kullanmak istemiyorum, bizim çocuk doktorumuz önermemişti zaten. bol bol evi havalandırmak en güzeli. her sabah ilk işim o oluyor.

kışın doğurmak soğuk olduğu için biraz zor ama yaza göre daha iyi bence. düşünsenize son aylarda yaz mevsiminde olduğumuzu. bu ağırlıkla o sıcaklarda perişan olurduk.
bebek doğunca zaten bir süre evde olmak durumda kalıyorsun, kışın öyle böyle geçiyor, yaza ele avuca gelip gezecek kadar büyüyorlar güzel oluyor :)

Ay evet cnm bugun gitcez esimle almayaa gecelik degil iki pijama alcam pijama olani dusunebilirimmm. Bir bordo dusunuyorum aslinda bordo bana yakisiyor esmerim de. Bir de rahat birsey

Evet genel olarak yaz aylarını da sevmem. Bahar severim :)
Hava nemlendirici makine ben de hiç düşünmedim. Yapay hava ortamı kuruttuğu için başka bi yapay hava verici daha edinmek bence de makul değil. Hava ne kadar soğuk olsa da cam açılmalı. Zaten açıyorum da sıcağı da pek sevmem ama gece ister istemez uzun süre havasız kalıyoruz. Bebeklerin sinüslerinin kuruması dolması o kadar normal ki :/

arkadaslar ocağınıza düştüm lütfen yardım edin
Psikolojim bozuk diye son 1.5 ay içersinde kötü bir şekilde takıldım son reglim ekimin
18.—-3 gün sürdü kasım 20 kan verdim negatif çıktı 26 idrar testi yaptım silik çizgi çıkınca soluğu 27 hastanede kan verdim 159.8 çıktı şimdi ben hangi gün hamile kalmış olabilirim hangi gün yumurtlamış olabilirim çok korkuyorum kasım 1den takıldım4 de takıldım
7ve12de takıldım bana Yardımcı olurmusunuz acaba ?

hangi gün hamile kaldığınız çok önemli değilki son adet tarihiniz genel olarak baz alınır ultrasondaki gidişatta zaten az çok sonlara doğru doğuö tarihiniz belli olur. Herkes adet tarihine göre hamile kalmıyorki mesela ben yumrtalamada denemedim yumurtlamadan sora denedik tuttu. Son adete göre muhtemel doğum 7 şubat görünüyor ancak ultarasonlarda hep en başından beri 3-4 gün arası geri geliyordu. Ama 3-4 gün çok önemli bir durum değil. Bu gafta tam göründü mesela. Ha birde bianda benim gibi erken doğum riskleride Oluşabilir.Yani tek bir tarihe odaklanmak yanlış. O sebeple siz gemel olarak son adetinizi baz alacaksınız ki doktorunuzda onu baz alır. Çok abartılıp kafaya takılacak birşey değil

hava nemlendirici makineler mesela benim gibi alerjisi olanlar için kesinlikle kullanılmaması gerrkiyor. Bizim gibilere mesela nemli ortamlar hiç iyi gelmez. Doktorların hep önerdikleri doğal yollar özellikle bol bol havalandırmak

Evet kizlar suwenden bu takimlari aldim iki tane. Koyu renk olani trendyoldan soylemistim. Hastaneye goturcegim takimlar bu ucu. Bordo cok yakisti bana L beden biraz bol oldu o hamile seyiymis ama rahat rahat giyerim. Digeri normal pijama L aldim biraz kasti ama o da dogumdan sonra iki uc haftaya daha iyi olur suanda giyiliyor gene. Koyu renk olan trendyol o da xL hafif bol gibi. Dogum yapar yapmaz en guzeli olan kirmiziyi mi giydirsinler bana yoksa ustum basim kan olur mi bilmiyorum ama kirmizi pijama ve kirmizi tac ile resim cekiliyim diyorum fotografci tutmucam ama aileler ceker :) ilk onu mu giyeyim kizlar yoksa once koyuyu giyip onu daha sonra mi giyim.

Eklentiler

• 05E30401-83F2-4882-947D-09B2CBC51248.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 47
  • FC4C7BF3-64A5-49F3-B120-5A92D39796CD.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 52
  • B5780257-082B-4E61-8E93-D508C3E164CF.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 46
Pentide de emzirme atleti 3 tane 100 tl ye denk geldi tanesi 50ydi 3 al iki ode ile aldim. Iki tane L bir tane xL aldim. Onlarda cok rahat ve guzel. Emzirme sudyeni almicam arkadasim cokkotu gosteriyor gogusleri askisindan cikabilen sudyen al demisti benimde 3-4 sudyenim oyle. Onlari kullanirim artik

Foto cekimi icin 3 u arasindan bordoyu secerdim ben olsam

12 de olmuş olma ihtimali daha yüksek gibi duruyo. Günü önemli mi?

7ve 12 olan zaten eski sevgilim olmasını istediğim kişi bir türlü tutturamıyorum farklı birindeyse mahvolurum ben ayrıca 18ekim diye girdim o tarihlerde ovulasyon yada gebe kalma olayı yok gibi ama dediğim gibi kasımın 20 gittim doktora kan negatifti bir doktora danıştım doktor 7-12 arasında olmus olabileceğini söyledi fakat hala süphenelerim var siz kosaydınız ne yapardınız bana Yardımcı olurmusunuz fikirleriniz benim için çok önemli

Ayın 27sindeki kan değerine göre 12 sinde hamile kalmış olmalısın . Belki 7si olabilir zaten iki tarih farketmiyomuş öyle dedin.
Ayın 1i filan olamaz..

Benim kış ayında resmen kabusum , nem düştükçe düşüyor , sabaha kadar agzımız burnumuz kupkuru oluyor, süreklı ıslak havlu fln koyuyorum ama bi işe yaramıyor , buhar makıneside etki etmesi için kapının sürekli kapalı olması lazım , yani cocugun odasının kapısı acıksa ve buhar makınesı calısıyorsa biişeyaramıyor,
Elayı dogurduktan eve hemsıre gelmıstı , eve gırdıgı anda bu evde resmen nem yok havası kupkuru acil buhar makınesı alın , bebek için ısı kadar nemde çok önemli demişti , bizde koştur koştur gittik buhar makınesi aldık , oda kapı kapalıyken işe yarıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…