aslında biz de küçükken sokaktan çok zararlı şeyler yemişizdir hatırlasana. sokakta dondurma, muhallebi falan bile satılırdı. kim bilir neler neler yemişizdir. ama şimdi tabii daha kötü, sadece gıda değil çevre kirliliği de var. elimizden geldiğince koruyacağız artıkEvet evet birkaç yer var doğal ürünler aldıgım , artık Allaha emanet ,bizler yüne cocuklugumuzda dogal seyler yedık ama bızım cocuklarımız malesef bızım kadar şanslı degıller , en azından nekadar şeker çıkolatadan uzal tutabılırsek kar kardır
hamilelikte şeker yüklemesi konusunda kadınları çok korkuttuğu için dava açmıştı bazı doktorlar ona yanlış yönlendiriyor diye.Ah evet ya, çok konuşuyor o Karatay :) kendisi aslında kardiyoloji kısmındaymış, diğer konularda bilgisine güvenmemek gerek yani, araştırmadan atıyor ortaya.
Su çiçeği geçirmişmiydin canım küçükken? Aynı şekilde zona geçirmiştim bağışıklığım düşünce, hep tek tarafta çıkar zona, bir cildiyeciye git sor istersen
Su çiçeği geçirdim. Zona sanırım ağrılı oluyo farkı anlaşılır dimi? Hamile olmasam egzama der geçerdim ama tedbiren karaciğer değerlerine baktırmak lazım. Çok teşekkür ederim
sen onu mu düşünüyordun canım?Selam güzel anneler
Mühendisinoğlu sayfasında temzi içerikli ıslak mendil listesinde Sleepy natural’in içeriğide değişmiş haberiniz olsun phanoxyethanol var yazmış anneler yorumlara
Kızlar yine hasta oluyorum sanırım
dün gece boğazım acıdı yine uykum sürekli bölündü. gündüz daha az acıyor ama gece başlıyor malum hastalıklar.
annemdeyken olduğum gibi olursam mahvolurum ya 15 gün sürmüştü.
burun akıntısı öksürüğe razıyım ama şu boğaz ağrısı o kadar kötü bir şey ki gece özellikle kabus gibi.
Canım Rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşirsinKızlar yine hasta oluyorum sanırım
dün gece boğazım acıdı yine uykum sürekli bölündü. gündüz daha az acıyor ama gece başlıyor malum hastalıklar.
burun akıntısı öksürüğe razıyım ama şu boğaz ağrısı o kadar kötü bir şey ki gece özellikle kabus gibi.
cnm bogazın agrıyosa siddetle ımumax +16 bogaz spreyini öneririm hamişlerde kullanabiliyoKızlar yine hasta oluyorum sanırım
kapımız açık hep zaten kapatamam ben asla yatarken.Cnm bendede benzer durum oluyordu gece havasıcaklığının düşmesi ve odanın havasızlaşması nedeniyle sabahları hep göğsüm ve boğazlarım acıyordu. Oda sıcaklığını iyi dengedetutup kapısınıda tam kapatma birde yapabilirsen ağzını tülbentle hafif sararak yatmayı dene
sağol canım allah başka dert vermesin napalım çekeceğiz yine.Canım Rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşirsinHamileyken çok çok zordur ya
onu duymuştum, ilaç değil sanırım o zaten.cnm bogazın agrıyosa siddetle ımumax +16 bogaz spreyini öneririm hamişlerde kullanabiliyo
aynen canim ole yapicamEvdekileri evde kullanirsin canim sorun olmaz ziyanda olmamis olur bi tane bulunsun en azindan disari cikarken takmak icin
ay canim ne guldurdun beniBen birer tane emzirme sütyeni ve atleti almıştım siz konuşunca şunları bi deniyim dedim ve karar verdim ki doğumdan sonra bana olmama ihtimalleri çok yüksek. Şuan tam geliyolar. Neyse bi denerim.
Atleti pek gerekli görmüyorum, evdeki askılı tişörtlerim hep dekolteli,hafif bi çekişle memeler fora zaten, diğer sütyenleri de doğumdan sonraki meme durumlarına göre aliyim :)
bence 90 almalisin sutun bol olursa sigmaz gogusler ve acir sut acisi cok kotu el bile degmez goguslere canim doldugunda tabiKizlar 80b giyiyordum ben. Suan 85b giyiyorumm. 85b mi soyleyim acaba sutyen
sol daki bence niyeyse digeri hos olmamis modellede alakali olabilir burda birisi almisdi kim hatitlamiom ama onunki guzeldi bakKızlar sizce bu yataktan hangisi daha güzel, daha kullanışlı uzun ömürlü olurçok kararsız kaldım ya
Gecmis olsun canim dikkat et amanKızlar yine hasta oluyorum sanırım
Böbrek ağrım geçmedi sabah beri hastanedeyim taş var dediler acilde ağrı kesici serum da fayda etmedi. Daha güçlü ağrı kesici veremem acil uroloji doktoru görsün dedi. Orada tekrar ultrason tahlil . Idrarda az da olsa kan varmış ve enfeksiyon tabi ki. Aynı zamanda taş değil genişleme var bunlar ağrı yapar dedi. Antibiyotik ve ilaç verdi. Bunları hamileler kullanabilir ama yine de doktoruna danış dedi. Kendi doktoruma gittim. Onay verdi. Sıcak su torbası böbreğin olduğu yere, ilaçlar ve bol su. 1 hafta sonra kontrol geçmezse bobrege stent takilacakmis. Şeker insülin derken bir de bu çıktı başıma. Buna da şükür
Cok gecmis olsun yaa insaAllah ilaclar fayda eder de gerek kalmazBöbrek ağrım geçmedi sabah beri hastanedeyim taş var dediler acilde ağrı kesici serum da fayda etmedi. Daha güçlü ağrı kesici veremem acil uroloji doktoru görsün dedi. Orada tekrar ultrason tahlil . Idrarda az da olsa kan varmış ve enfeksiyon tabi ki. Aynı zamanda taş değil genişleme var bunlar ağrı yapar dedi. Antibiyotik ve ilaç verdi. Bunları hamileler kullanabilir ama yine de doktoruna danış dedi. Kendi doktoruma gittim. Onay verdi. Sıcak su torbası böbreğin olduğu yere, ilaçlar ve bol su. 1 hafta sonra kontrol geçmezse bobrege stent takilacakmis. Şeker insülin derken bir de bu çıktı başıma. Buna da şükür
Bilmezmiyim benim eve 2 dk orasıKüçükyalı migrosun karşısında doğal ürünler satan bir yer var manav gibi, görmüşsündür belki dışarıda sebze meyve oluyor hep. Orada sertifikalı doğal bal satıyorlardı, biraz tuzlu gerçi fiyatları
Kızlar yine hasta oluyorum sanırım
Selam güzel anneler
Mühendisinoğlu sayfasında temzi içerikli ıslak mendil listesinde Sleepy natural’in içeriğide değişmiş haberiniz olsun phanoxyethanol var yazmış anneler yorumlara
Güle güle kullan.selozy canım LCW'den pijemam geldi ama dediğin gibi normal pijemadan farkı yok,lastiği geniş değil,normalde giymek için geri yollamayacağım kalsın ama doğru bir karar vermişsin sen :)
Pijema almaktan vazgeçtim gecelik alacağım bir tane :)
çok geçmiş olsun ya ne ağrılar çekmişsindir tahmin edebiliyorum, böbrek ağrısı çok fenaBöbrek ağrım geçmedi sabah beri hastanedeyim taş var dediler acilde ağrı kesici serum da fayda etmedi. Daha güçlü ağrı kesici veremem acil uroloji doktoru görsün dedi. Orada tekrar ultrason tahlil . Idrarda az da olsa kan varmış ve enfeksiyon tabi ki. Aynı zamanda taş değil genişleme var bunlar ağrı yapar dedi. Antibiyotik ve ilaç verdi. Bunları hamileler kullanabilir ama yine de doktoruna danış dedi. Kendi doktoruma gittim. Onay verdi. Sıcak su torbası böbreğin olduğu yere, ilaçlar ve bol su. 1 hafta sonra kontrol geçmezse bobrege stent takilacakmis. Şeker insülin derken bir de bu çıktı başıma. Buna da şükür
yok canım bu faranjit ben anlıyorum onun gelişindenOdadakı nem azalıncada boğaz burun kuruyor canım belki ondandır
ben ameliyat olmadım ama mantıklı düşünürsek dikişler bayağı aşağıda olduğundan pijamanın beli oraya asla gelmez :) belki ilk günler gecelik rahat olur bilemiyorum tabii.Güle güle kullan.
Ben de bitane beli ayarlanabilir pijama,bitane de normal pijama aldım. Ama normal olan da baya rahat,lcw gibi değil.
Tecrübeli anneler dikiş aşağıda kaldığından sorun olmuyo demişlerdi. Yine de sıkı bişeyle rahat edemiyceğimden deneyip almak istedim. Sana da öyle yapmanı öneririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?