2020 Şubat Anneleri

Evet ben de aynı sebepten gecelik istemedim. sabine istersen sen de yeb4 ün dediklerini değerlendir.
Hiç değilse bi pijama bi gecelik olsun

Bana da özellikle balık ilacı vermedi am hamileliğimin başından beri elenatal1 vermişti. 20. Haftada kan ilacı ve magnezyum ilacını ekledi. Kan ilacıyla elenatal1 i gün gün dönüşümlü olarak içmemi söyledi, magnezyumu günde iki defa

Kızlar cumartesi günü kızım çok hareketliydi hiç durmadı sabahtan akşama kadar dünde biraz avm gezdim akıntı ve ıslaklık vardı enfeksiyondandır dedim dünde bugünde hareketleri azaldı doktor azalınca gel demişti gitmelimiyim normal mi acaba cumartesi gidicektim ama çok hareketli rahatı yerinde heralde diye erteledim bugün acile gitsem mi

Canım içinin rahat etmesi acısından acile gidip nst isteyebilirsin.

geçmiş olsun cnm Acil şifalar diliyorum

Canım yumurtanın sarısı da protein daha çoktur 100 Gr yumurta sarısında 16 Gr protein vardır

Dimi gidiyim içim içimi yedi zaten cumartesi gitmediğim için duşumu alıyımda eşim gelene kadar nst ben mi isticem canım doktor istemiyo mu normalde ?

Özel hastanenin acilinde direk nst ye alıyorlar ama devlet hastanesinde benim yaşadığım şehirde kadın doğum servisine yönlendiriyorlar doktor ile haberleşip. Zaten durumunu soyledigin zaman mutlaka alırlar canım. Durumdan haberdar et bizi de.

Kızlar gece geç yattığımdan sabah 12 buçuğa doğru kalktım. Hemencik bir kahvaltı hazırlayıp yedim. Masayı topladım. Sora hep yattım dinlendim. Saat 4 gibi bulaşık makinesini boşaltayım dedim bulaşıkları boşalttım çorba yaptım yemek yaptım masayı hazırladım yavaş yavaş 2.5 saat kadar oyalandım. Ama çok zor dayandım. Ağrı oluyor çok gerçekten çok dikkat etmem lazım sanırım

Bende çalışmak istiyorum sırf doğumdan sonraya aktarmak için ne kadar dayanırım bilmiyorum dayanamazsam tekrar çalışamaz raporu alırım artık

Kızlar bir sorum var.

pişik önleyici ve pişik kremi olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Cok gecmis olsun yaa insaAllah ilaclar fayda eder de gerek kalmaz ☹
geçmiş olsun cnm Acil şifalar diliyorum

Teşekkür ederim hepinize yeb4 doktor aynen dediğin gibi bol su dedi ama hızlı içme yudum yudum iç dedi o da bobrekleri yorar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…