2020 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsın inşallah Rabbim şifa versin

Off şansıma varyaa yeni bi doktor var ölçüm yapmayı bilmiyo bana kilosunu aynı söyledi 2 hafta öncekiyle el farkı olmuştur dedi bişey diyemedim suyu falan iyi çok şükür nst bağlıcaklar her ihtimale karşı ama ölçümleri canımı sıktı baya

Gecmis olsun cnm bosver takma sancin olmasinda kilo ölçümünü tekrar gittiginde yaparlar

Ölçüm ve makine farkı oluyo. Aynı yerde mi yapıldı? Sonuç olarak söylediği kilo haftasına uygunsa kafana takma.

Selam kızlar uzun süredir kk da olmama rağmen topiği Yeni gördüm. 30+6 hamileyim sezaryen olacağı için şubatta Doğum olacak gibi görünüyor. 9 yaşına girecek bir kızım var 5 yıl önce de Doğumda (35+5) oğlumu kaybettim. 4. Haftada öğrendik bu gebeliği ve kan sulandırıcı iğne ile coraspin başladık. Folik asit kompleksi Demir kalsiyum magnezyum kullanıyorum. Bir de üç haftadır kışları olan egzamam tekrarladığı için dermatolojik ilaçlar kullanıyorum. Yolculuğumuzu birlikte sağlıkla tamamlamak dileğiyle..

Tebrikler bana uzun bir zamandan sonra yine belim tuttu sayemdeee bugun mobilyalarimizi kurmaya geldiler 4 gibi isleri bitti ustalarin onlar gittikten sonra bizde saglik ocagina aylik kontrolume gittik esimle ordan ben eve geldim esim spora gecti ben tabikide yine esimi dinlemedim dolabi ve sifonyeri tepeden tirnaga tek basima sildim temizledim simdi 2 80 yatiyorum tutuldumm

Seni çok iyi anlıyorum benim de başıma benzer olay geldi daha bu cmt günü. Senin hem makine hem ölçen kişi farklı. O yüzden moralini hiç bozma. Kendi doktorun inşallah yüzünü güldürecek.

inşallah sağ sağlim gelir tüm bebeklerimiz, hoşgeldin
başınız sağolsun gerçekten çok zor bir acı olmalı, yaşamayan bilemez. merakımı mazur görün üzmek istemem sizi ama çok da erken doğmamış bebeğiniz, neden kaybettiniz?

Kizlar bugun gittigim ozel dersin ikisi altli ustlu oturuyorlar kuzenler. Ikisinde de alaturka wc var ve ben 4 saat ordayim toplam. O kadar cok karnim agridi ki zorlandim bugun 3 kere wc girdim mecburen. Offf

Nivea aldim ben cnm oglumda da onu kullanmisdim
Ben mustela ile sudocrem aldım cnm
Mustelanın pişik kremini aldım ben
Mustela İn 3 lü setini aldım cnm. Şampuan losyon bide pişik kremi

teşekkür ederim kızlar.
çok araştırınca da insanın kafası karışıyor ya.
ben kızımda sudocrem kullanmıştım ama her altını açtığımda sürmüyordum, nadiren sürüyordum. hiç pişik yaşamadık kızımda.
ama şimdi onun da içeriği çok masum değil diyorlar vs of çok araştırınca da insan ne yapacağını şaşırıyor.

pişik önleyici almayacağım sanırım sadece bir pişik kremi alırım artık.

Kizlar bugun gittigim ozel dersin ikisi altli ustlu oturuyorlar kuzenler. Ikisinde de alaturka wc var ve ben 4 saat ordayim toplam. O kadar cok karnim agridi ki zorlandim bugun 3 kere wc girdim mecburen. Offf
zorlandığın için mi tedirginsin yoksa o pozisyonda olmak tehlikeli vs diye mi düşünüyorsun?
ben büyük tuvaletimde hala alaturkaya gidiyorum. ama bir kaç haftaya artık zor olur herhalde.

merak etme o pozisyonu normal doğum egzersizi olarak öneriyorlar bile. bişey olmaz yani korkma

Benimde günü gününü tutmuyor hareketleri . Bazen çok hareketli bazen sakin oluyor sakin bir yere geçip hareketlerini dinle için rahat etmiyorsa doktora görün istersen . Riskli mi gebelik ?

Kan pıhtılaşması dedi genetik inceleme sonucunda doktorlar. Kızım da 40. Hafta olmasına rağmen 2 kg doğmuştu..

Kızlar adalar gibi oldum artık kocaman bir göbeğim var .İri bir kadın oldum her yerim kalınlaşıyor. İnstagramda hamile bir kadın hoca eşliğinde deli gibi pilates yapıyordu. Nasıl imrendim anlatamam. Ben iki iş yapsam pert oluyorum bu kilolar nasıl verilecek oğlanda bir yılımı aldı

Ozaman c vitaminine dayan şekerim ıhlamur zencefil vs, olmazsın inşallah , kızlardanda bize geçiyor

Yat yat insanın başı ağrıyor artık çok iyi anlıyorum seni ama sabredip yatman en iyisi canım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…