2020 Şubat Anneleri

Benimde günü gününü tutmuyor hareketleri . Bazen çok hareketli bazen sakin oluyor sakin bir yere geçip hareketlerini dinle için rahat etmiyorsa doktora görün istersen . Riskli mi gebelik ?
Hayır riskli değil çok şükür gittim geldim rahatladı içim nst çıkmadı bişey normal görünüyo şuan ama cumartesi çok alışmıştım hiç durmadı hatta 2 gündür seyrekleşince panikledim evet demekki normal böyle olması günde 10 kere hareket ediyosa korkma dedi ama 10 kere yetmezki bana büyüdü bebişler sonuçta sürekli hareket halindeler takip etmek lazım tabi

Zorlandim kuzum hic tedirgin degildim aslinda ama karnima agrilar girdi. Kasigima falan da. Oturmadan tuvalette yapamiyom artik
Buarada cumartesiden beri yuruyorum dikkat ediyorum cumartesi 10bin pazar 5bin bugun 7bin adim attim. Artik yurucem gecen ay ortalama adimim 2500 mus

Seni çok iyi anlıyorum benim de başıma benzer olay geldi daha bu cmt günü. Senin hem makine hem ölçen kişi farklı. O yüzden moralini hiç bozma. Kendi doktorun inşallah yüzünü güldürecek.
İçimden olamaz dedim çünkü karnımda büyüyo git gide ağırlğını hissediyorum korkuttu beni umarım yalnıştır kendi doktorumada haftaya giderim artık şuan herşey normal görünüyo çünkü

Kacla basladin kacsin ki canim. Bende kendimi cok sisman hissediyorum artik dikkat edicem

Ölçüm ve makine farkı oluyo. Aynı yerde mi yapıldı? Sonuç olarak söylediği kilo haftasına uygunsa kafana takma.
Hastanenin makinaları aynı gibi değişik değildi ama doktor acemiydi yeniydi oda el farklı olmuş olabilir dedi 30+4 te 1700 gramdo bugün 32+0 ım bana demezmi 1700 ölçemedi ondan eminim o yüzden biraz rahat içim

Kacla basladin kacsin ki canim. Bende kendimi cok sisman hissediyorum artik dikkat edicem
13-14 kilo aldım . 54 ile hamile kaldım. Acayip gerginim oturduğum yerde nefes nefeseyim. Sen iyi ders anlatıyorsun konuşacak halim yok. Karnım sert dedim Doktora safra kesesine karaciğere böbreklere baktı. Bir sorun görmedi. Çetrefilli bir hamileliğin yok dedi bende yürüyüş yapmayı ve bol bol hareket etmeyi düşünüyorum.

Sen benim basladigim kiloya bile gelmemissin hala :)))))) bir de 4 hafta var aramizda ondandir. Bende 4 hafta sonra ders anlatamam muhtemelen. Zor olur yani derslerimi daha aza indiririm. Yuruyuse simdiden basla valla az kalmis doguma

Doğuda oğlunu kaybetme sebebin neydi

Kızlar sizce bu yataktan hangisi daha güzel, daha kullanışlı uzun ömürlü olur çok kararsız kaldım ya
Her çarşaf değiştirmede kendine kızmayacaksan al bunlardan ve soldakini al bence
Toz olayını düşünmüşsün çatı için ya yer yatağı gibi düşün ne kadar sil süpür yapsan da haftada en az 2 değişecek çarşaf bir de küstü işedi olacak
iyi düşün derim alan herkesten duyduğum şikayetler bunlar ben vazgeçip baza aldım en azından büyüdükçe gereksizleşen şeyleri toplandı

Kızlar bir sorum var.

pişik önleyici ve pişik kremi olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?

Sebamed kullanmıştım başta kızımda 3 4 aysonra hametana geçtim
Bu sefer de sebamed ve bepanthol aldım 2 3 ay yetecek kadar sonra yine hamedan kullanmayı planlıyorum

Geçmiş olsun hasta annelere

Kızım hastaydı 3 gündür ateşini düşüremiyorduk bana bulaştı şimdi de

Ama bazaya da 5 6 yaşından önce nasıl yatırıcam. Dönme düşme tehlikesi olucak, ben yerden olsun ki 1 yaşından sonra yatabilsin diye düşünüyorum. Birde ev yatağın sonradan yüksekliği ayarlanabilen modeli var öyle birşey alıp büyüdükçe yüksekliğini de ayarlarız diye düşünüyorum

Kızlar ben soluma yattığımda belime ağrı giriyo ya. Böyle omurgamın yan tarafından kalçaya doğru uzanan bi ağrı karıncalanma gibi bu tarz birşey yaşayanınız var mı

Kızlar ben soluma yattığımda belime ağrı giriyo ya. Böyle omurgamın yan tarafından kalçaya doğru uzanan bi ağrı karıncalanma gibi bu tarz birşey yaşayanınız var mı
Ben de soluma yattığımda nefessiz kalıyorum böyle sanki, sanırım sağa alıştığım için oluyo

Kızlar doğum yaptığını gün hastanede ne gitmeyi planlıyorsunuz ?
Hem biraz şık hem rahat ne alabilirim ?
Kafam çok karışık
Gecelikler hep yazlık gibi üşür müyüm ? Ama pijama giymek de sıkıntı gibi indir Çek indir Çek zahmetli olur ...
SiZler neler düşündünüz ya da aldınız

Ağrın nerde oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…