2020 Şubat Anneleri

sen onu mu düşünüyordun canım?
ben en başından beri dalin düşündüm, yorumlar da iyi. ondan alıcam ama tabii stok yapmam. denerim önce bakalım memnun kalırsam devam ederim.
Ya bende şok marketin kendi ürünü olan bebeland ı düşündüm dalin in saf olanı marketlerde yok internetten almak lazım en azından hem doğal hem hemen elimin altında diye

Göremedim o yorumu canım sleepy natural yazandamı çıkmış? Ondan alsammı dıye dusunuyodum
Evet canım ya sanırım içeriği uni baby gibi yeni değişmiş ki mühendisinoğlu henüz güncellemedi listeyi
Bende yorumlarda denk geldim 2-3 gün önce yazmış anneler dikkat edin içeriği değişmiş diye

Ben pişik önleyici olarak bübchen aldım canım ama pişik kremi almadım, kızımda da bübchen kullanmıştım her altını açtığımda azıcık bariyer niyetine sürüyordum hiç pişik yaşamadık şükür ama oğlumda pişik sorunu yaşarsam tedavi edici olarak hametan gördüm önerilenler listesinde onu alırım eczaneden
Bu arada çok geçmiş olsun boğazın ne durumda ?

1 pijama takim , 1 gecelik ve polar sabahlik ben kisin hic isinamam dedigin gibi pijamalar ince oldugu icin kalin bir sey lazim bana hastane ne kadar sicak olsada ben usurum biliyorum kendimi

C
canım hoşgeldin
İnşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Ya bende şok marketin kendi ürünü olan bebeland ı düşündüm dalin in saf olanı marketlerde yok internetten almak lazım en azından hem doğal hem hemen elimin altında diye
Valla bende şokun bebelandı ile yıkadım oğluşumun cicilerini. Misgibide kokuyordu deterjan. O kadarda incelememek lazım arkadaşlar sıra deterjan gelinceye kadar oooo. Annelerimiz sanki ilk kıyafetleri yıkayıp ütülüyomudu 30 sene önce. Yeni moda işte yıkıyoz ütülüyom içimiz rahat etsin diye

Kızlar ben soluma yattığımda belime ağrı giriyo ya. Böyle omurgamın yan tarafından kalçaya doğru uzanan bi ağrı karıncalanma gibi bu tarz birşey yaşayanınız var mı
Canım ben de soluma yatınca kaburgam batıyor,2 gündür farkettim, gittiğimde doktoruma soracağım.

Yok canım bu dediğimiz ıslak mendil deterjan değil

Kızlar ben soluma yattığımda belime ağrı giriyo ya. Böyle omurgamın yan tarafından kalçaya doğru uzanan bi ağrı karıncalanma gibi bu tarz birşey yaşayanınız var mı
aynen canım benimde öyle oluyor belim kalça kemiklerim ağrıyor resmen soldan sağa dönerken bacaklarım kütür kütür ediyor doktoruma söyledim olabilir böyle ağrılar dedi bende normal herhalde diye düşünüyorum azcık daha dayancaz

Ben 2 adet lohusa pijamasi aldim canim 1 tane de evde giymek icin aldim 3 tane yeterli çünkü lohusaylen ust bas cok batiyor oglumdan biliom

BENDE aynı konudan müzdariptim, bol bol su iç kusana kadar demişti dr 3lt yakın su içitim şuan da devam etmeye çalışıyorum , ve bi ilaç verdi 3 gün onu içtim bi de ağrı kesici, sıcak su torbası sürekli koydum ayakları ve böbrekleri sıcak tut 3 günün sonunda ağrılarım hafiflemişti Allah kolaylık versin çok zor bir durum genişlemede gebeliken solyıda oluyor her ay şimdi üroloji dr gözüküyorum bend e

Gecmis olsun canim sana da hastaneye gitmedin mi ates senin icin sıkıntıli

Hemen yatırmaya başlayacaksan o ayrı canım kızım 2 yaşından beri bazasında yatıyor çok şükür daha düşmedi çocuktan çocuğa değişir tabi
Yüksekliği ayarlayabiliyorsa çatılı olan

Teşekkür ederim kaderdene varsa akşam kötülendim benim ateşim yok kızım ateşli benim boğazım iptal bir kursa gidiyorum devamsızlık hakkım yok bugün kurs günü mecbur okula gideceğim. Partnerim insan allahtan çok yorulmuyorum okulda da onun sayesinde
Daha kötü olursam yarın rapor alırım

takvıye edıcı gıda olarak gecıyo eger gecmezse kullan dua edersın bana :)

Kizlar hani gobegin altinda hamilelik cizgisi diye birsey olusuyor ya kahverengi bir cizgi o bende olusmamisti baktim simdi hafiftan beliriyor dogumdan sonra geciyor dmi o olusan var mi

Buarada cumartesiden beri 3 gun yememe dikkat ettim yurudum. 0.6 kg vermisim cok mutluyum. Diyet yapmadim kesinlikle herseyi yedim cikolata disinda. Canm tatli isteyince nar yedim bir de gunde ortalama 7bin adim yurudum 3 gun. Gece kalkip ruloKat seyi yiyordumm bu gece 3 kere kalktim 3unde de yemeden yattim

Kizlar hani gobegin altinda hamilelik cizgisi diye birsey olusuyor ya kahverengi bir cizgi o bende olusmamisti baktim simdi hafiftan beliriyor dogumdan sonra geciyor dmi o olusan var mi
Bende de yeni yeni belirmeye baslamis esim gecen aksam gordu burana nolmus ki boyle sanki cizgi var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…