taktırsak demek istemiş :)kızlar doguma gdrken kırpık yaktırsak cıkarmıkı :)))) makyaj yapmadan da guzel cıkar fotolarımz hahaha:)
Cikmaz bence ama yeni yaptirman gerek kasmir kirpik yaptirmisim ben 7gun dayaniyor maksimum guzel bir sekildekızlar doguma gdrken kırpık yaktırsak cıkarmıkı :)))) makyaj yapmadan da guzel cıkar fotolarımz hahaha:)
kuzenım ipek yaptırmıstı 1 ay dayanıyo dedı hani aglarım falan cıkarsa komık olurmu dıye dusundum :)Cikmaz bence ama yeni yaptirman gerek kasmir kirpik yaptirmisim ben 7gun dayaniyor maksimum guzel bir sekilde
Cikmaz canim ipek kirpik biraz sagliksiz ama gozu de biraz agirlastiriyor kasmir kirpige gore. Kasmir kirpik kendi kirpigin agirliginda. Zaten ciksa da tek tel fln dokuluuor bir anda cikmiyor ondan kirpigin dokulmus cikmis gibi oluyor goze batmiyorkuzenım ipek yaptırmıstı 1 ay dayanıyo dedı hani aglarım falan cıkarsa komık olurmu dıye dusundum :)
bnde aşırı makyaj sevmem ama eyeliner olsa ztn yeter 4 yıl cok ıyıymıs ya burda d arastriim bn cok guzel fıkır :)Ben makyaj yapmiyorum kalici eyeliner yaptirdim teyzem izmirde kalici makyaj yapiyor sagolsun 4 sene once yapti 4 senedir hic cikmadii. Gozumde eyeliner var baska da bir nemlendirici bir gunes kremi bir parfum birde bazen ruj. Makyaj malzemelerimi verdim cogunu.
hmm tesekkur ederm bı kuaforumle konusayım cok sagolCikmaz canim ipek kirpik biraz sagliksiz ama gozu de biraz agirlastiriyor kasmir kirpige gore. Kasmir kirpik kendi kirpigin agirliginda. Zaten ciksa da tek tel fln dokuluuor bir anda cikmiyor ondan kirpigin dokulmus cikmis gibi oluyor goze batmiyor
Eylulde yaptirmistim ben cnmkuzenım ipek yaptırmıstı 1 ay dayanıyo dedı hani aglarım falan cıkarsa komık olurmu dıye dusundum :)
cok da dogal durmus begendım cokEylulde yaptirmistim ben cnm
Canım mühendisinoğlu sayfasında anneler içeriğinin değiştiğini yazmışlar bize içerik bilgisini atabilir misinAnladım cnm. Islak mendille sleepy nin bambu saf su ıslak mendilini aldım. Aklında bulunsun
şimdi önlemler de alınmıştır tabii daha güvenli ilerliyordur süreç, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hiç bir sorun yaşamadan.Kan pıhtılaşması dedi genetik inceleme sonucunda doktorlar. Kızım da 40. Hafta olmasına rağmen 2 kg doğmuştu..
BENDE aynı konudan müzdariptim, bol bol su iç kusana kadar demişti dr 3lt yakın su içitim şuan da devam etmeye çalışıyorum , ve bi ilaç verdi 3 gün onu içtim bi de ağrı kesici, sıcak su torbası sürekli koydum ayakları ve böbrekleri sıcak tut 3 günün sonunda ağrılarım hafiflemişti Allah kolaylık versin çok zor bir durum genişlemede gebeliken solyıda oluyor her ay şimdi üroloji dr gözüküyorum bend e
Canım mühendisinoğlu sayfasında anneler içeriğinin değiştiğini yazmışlar bize içerik bilgisini atabilir misin
eşim dün gece bünyemi c vitaminine boğdu sağolsunOzaman c vitaminine dayan şekerim ıhlamur zencefil vs, olmazsın inşallah , kızlardanda bize geçiyor
yürüyüş hamilelikte en güzel spor ama yine de dikkat et çok abartma canım :)Zorlandim kuzum hic tedirgin degildim aslinda ama karnima agrilar girdi. Kasigima falan da. Oturmadan tuvalette yapamiyom artik
Buarada cumartesiden beri yuruyorum dikkat ediyorum cumartesi 10bin pazar 5bin bugun 7bin adim attim. Artik yurucem gecen ay ortalama adimim 2500 mus
ebebek ve jokerde var dalin. marketlerde dikkat etmedim. artık biriyle başlarız sonra hangisi denk gelirse alırız ya, ben kızımda değişik de kullandım sorun olmadıYa bende şok marketin kendi ürünü olan bebeland ı düşündüm dalin in saf olanı marketlerde yok internetten almak lazım en azından hem doğal hem hemen elimin altında diye
artık bende alıcam bi tane ya çok düşününce kafası karışıyor insanın.Ben pişik önleyici olarak bübchen aldım canım ama pişik kremi almadım, kızımda da bübchen kullanmıştım her altını açtığımda azıcık bariyer niyetine sürüyordum hiç pişik yaşamadık şükür ama oğlumda pişik sorunu yaşarsam tedavi edici olarak hametan gördüm önerilenler listesinde onu alırım eczaneden
Bu arada çok geçmiş olsunboğazın ne durumda ?
Bilsem atardım tatlım.kimya bilgim maalesef sınırlıCanım mühendisinoğlu sayfasında anneler içeriğinin değiştiğini yazmışlar bize içerik bilgisini atabilir misin
Bilsem atardım tatlım.kimya bilgim maalesef sınırlıCanım mühendisinoğlu sayfasında anneler içeriğinin değiştiğini yazmışlar bize içerik bilgisini atabilir misin
ya içim gitti çok iyi anlıyorum seniAynen canım dikkat ediyorum bende ama ne beter agriymis tüm gece ağrıdan ağladım kımıldayamadim bile eşim başımda sakinleştirmeye çalışıyor. Onu da uyutmadım gece duş aldım dedim belki iyi gelir diye belimi sarıp yattım gerçekten iyi gelmiş. Su an ağrım yok. Ama tüm gece kustum o da ağrıdan galiba Allah bir daha yaşatmasın ben hiç böyle bir ağrı hissetmemiştim daha önce
Aynen canım dikkat ediyorum bende ama ne beter agriymis tüm gece ağrıdan ağladım kımıldayamadim bile eşim başımda sakinleştirmeye çalışıyor. Onu da uyutmadım gece duş aldım dedim belki iyi gelir diye belimi sarıp yattım gerçekten iyi gelmiş. Su an ağrım yok. Ama tüm gece kustum o da ağrıdan galiba Allah bir daha yaşatmasın ben hiç böyle bir ağrı hissetmemiştim daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?