Ben makyaj yapmiyorum kalici eyeliner yaptirdim teyzem izmirde kalici makyaj yapiyor sagolsun 4 sene once yapti 4 senedir hic cikmadii. Gozumde eyeliner var baska da bir nemlendirici bir gunes kremi bir parfum birde bazen ruj. Makyaj malzemelerimi verdim cogunu.
Cikmaz canim ipek kirpik biraz sagliksiz ama gozu de biraz agirlastiriyor kasmir kirpige gore. Kasmir kirpik kendi kirpigin agirliginda. Zaten ciksa da tek tel fln dokuluuor bir anda cikmiyor ondan kirpigin dokulmus cikmis gibi oluyor goze batmiyor
Ben makyaj yapmiyorum kalici eyeliner yaptirdim teyzem izmirde kalici makyaj yapiyor sagolsun 4 sene once yapti 4 senedir hic cikmadii. Gozumde eyeliner var baska da bir nemlendirici bir gunes kremi bir parfum birde bazen ruj. Makyaj malzemelerimi verdim cogunu.
Cikmaz canim ipek kirpik biraz sagliksiz ama gozu de biraz agirlastiriyor kasmir kirpige gore. Kasmir kirpik kendi kirpigin agirliginda. Zaten ciksa da tek tel fln dokuluuor bir anda cikmiyor ondan kirpigin dokulmus cikmis gibi oluyor goze batmiyor
BENDE aynı konudan müzdariptim, bol bol su iç kusana kadar demişti dr 3lt yakın su içitim şuan da devam etmeye çalışıyorum , ve bi ilaç verdi 3 gün onu içtim bi de ağrı kesici, sıcak su torbası sürekli koydum ayakları ve böbrekleri sıcak tut 3 günün sonunda ağrılarım hafiflemişti Allah kolaylık versin çok zor bir durum genişlemede gebeliken solyıda oluyor her ay şimdi üroloji dr gözüküyorum bend e
Aynen canım dikkat ediyorum bende ama ne beter agriymis tüm gece ağrıdan ağladım kımıldayamadim bile eşim başımda sakinleştirmeye çalışıyor. Onu da uyutmadım gece duş aldım dedim belki iyi gelir diye belimi sarıp yattım gerçekten iyi gelmiş. Su an ağrım yok. Ama tüm gece kustum o da ağrıdan galiba Allah bir daha yaşatmasın ben hiç böyle bir ağrı hissetmemiştim daha önce
eşim dün gece bünyemi c vitaminine boğdu sağolsun
ya kız haftasonu nezle oldu hafif atlattı yani ama bana bulaştırınca ben hep ağır atlatıyorum anlamadım. daha iyiyim ama hafif vurdu geçti herhalde, geçenki gibi olmadım
Zorlandim kuzum hic tedirgin degildim aslinda ama karnima agrilar girdi. Kasigima falan da. Oturmadan tuvalette yapamiyom artik
Buarada cumartesiden beri yuruyorum dikkat ediyorum cumartesi 10bin pazar 5bin bugun 7bin adim attim. Artik yurucem gecen ay ortalama adimim 2500 mus
Ya bende şok marketin kendi ürünü olan bebeland ı düşündüm dalin in saf olanı marketlerde yok internetten almak lazım en azından hem doğal hem hemen elimin altında diye
ebebek ve jokerde var dalin. marketlerde dikkat etmedim. artık biriyle başlarız sonra hangisi denk gelirse alırız ya, ben kızımda değişik de kullandım sorun olmadı
Ben pişik önleyici olarak bübchen aldım canım ama pişik kremi almadım, kızımda da bübchen kullanmıştım her altını açtığımda azıcık bariyer niyetine sürüyordum hiç pişik yaşamadık şükür ama oğlumda pişik sorunu yaşarsam tedavi edici olarak hametan gördüm önerilenler listesinde onu alırım eczaneden
Bu arada çok geçmiş olsun boğazın ne durumda ?
Aynen canım dikkat ediyorum bende ama ne beter agriymis tüm gece ağrıdan ağladım kımıldayamadim bile eşim başımda sakinleştirmeye çalışıyor. Onu da uyutmadım gece duş aldım dedim belki iyi gelir diye belimi sarıp yattım gerçekten iyi gelmiş. Su an ağrım yok. Ama tüm gece kustum o da ağrıdan galiba Allah bir daha yaşatmasın ben hiç böyle bir ağrı hissetmemiştim daha önce
ya içim gitti çok iyi anlıyorum seni böbrek ağrısı çok kötüdür, ben taş düşürürken artık bayıltın beni de kurtulayım diye sayıklamışım hastanede. doğum sancısından daha beter olduğunu söylerler, bence de doğru.
böbrek ağrısına en iyi gelen şey sıcak tutmak, doğru yapmışsın. sakın üşütme ayaklarını da özellikle. sıcak su torbası kullanabilirsin. inşallah ağırmaz bir daha öyle
bu arada evet kusma da oluyor, yeşil kusarsan da korkma. genelde öyle oluyor.
ben daha iyiyim boğazım geçen seferki gibi çok ağırmadı bu sefer. ama sol kasığıma sancı giriyor. sürekli bir ağrı değil dakikada bir yani böyle düzensiz aralıklarla sancı giriyor tam sol kasığıma. korktum bir an
ama doktor demişti çok ayakta durma, uzun süre oturma, o tarafa baskı yapıyormuş. özellikle yorulunca vs sol kasığım çok ağrıyor. sıcak bir duş alıcam geçmezse, çok iyi geliyor.
daha beni bekleyen işlerim var ama yapacak halim yok
Çeken bilir bende hüngür hüngür ağladım acilde herkes başıma toplanmıştı doğum sancısımı çekiyon evladım diye duvarları yumrukladım, yün şal sarıp yatıyordum bende, kusmada ağrıda oluyor sanırım çok zor bir süreç Allah yaşatmasın bi de netten okudum 3 gün onu yaptım sabah aç karnına elma sirkeli su içtim