2020 Şubat Anneleri

Ah kızlar böbrek ağrısı pek zordur. Sizi okuyunca çok üzüldüm inşallah hafifler ağrılarınız tekrarlamaz bir daha. Ben de bu durumdan çok muzdaribim ama benimki geçecek bi ağrı değil malesef ömür boyu kendini hep hissettirecek. Ben de ağrı girdiği zamanlar ölmek istiyorum. O noktaya getiriyor ağrı. Allahim kimseye dayanamayacağı acı vermesin. Cok sukur bugünlerimize. Darısı kalan günlerimize olsun.

Yastığını yükseltmeyi denemediysen bi dene istersen belki faydası olur omurganın yanından başlayan ağrın için
Bu gece deniyeyim canım birde belime faln da yastık koyayım bari belki o da iyi gelir
Aynen bende sordum doktoruma başı soltarafta ondan olabilir dedi, yapıcak bişey yok onlar iyi olsun da anneleri dayanır

Neden geçmiyor arkadaşım düşecek gibi mi değil, benim safrada da çıktı doğumdan sonra operasyon dediler

Lohusa tacı olarak bunu düşündüm klasik geleneksel kırmızı kurdele hep hoşuma girmiştir sadelikten yanayımda hep bunu alsam mı yapabilirmiyim acaba bilemedim sadece bunun içinde siparş vermek istemedim kurdele bağlasam durmaz başımda böyle taç olması mantıklı geldi silikon tabancam falan annemde gittiğimde bi deneyim bunu ben
Birde kapı süsüm kaldı ve hastane için çikolata daha kıyafetler yıkanıcak ev temizlenicek çok iş var ve gözümde büyüyo sanki ben yapıyomuşum gibi
Doğumdan sonra en çok evi temizlemek zoruma gidicek alışmıştım ne güzel eşim yaptırmıyo bende umursamıyorum ama acısı fena çıkıcak gibi

Eklentiler

• E3A3F8C8-7AFF-45F2-9276-37E5276C5A27.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 30
Neden geçmiyor arkadaşım düşecek gibi mi değil, benim safrada da çıktı doğumdan sonra operasyon dediler

Bende taş yok. Genetik rahatsızlık var. Hamilelik öncesinde de çok sık atak geçiriyor böbreklerim ve diğer organlarıma deli gibi ağrı zipleniyordu. Şimdi sürekli oluyorum. Ama taşı da bilirim annemden çok ama çok zor ağlatır insani çok iyi anlıyorum seni.

Bende boyle birsey alcam hastane icin bordo takim aldim cunku pijamami. Bende bunu soylerim heralde kargo bedavaysa degilse baska birseyle birlestiririm. Ama ben bu ay cok para harcamisim esimde oyle onla karar aldik tam 4 hafta hicbirsey almicaz 5ocakta diger eksikleri alcaz az kaldi. Biraz kenara para koyayim istiyorum cunku calistigini harcayinca insan hic calismamis gibi geliyor sadece 2bin kredi kartimla harcamisim. Az sey kaldi eksik zaten. Bende sabah kilo vermenin gaziyla yuruyuse ciktim 7bin adim attim sabah sabah terledim suan eve cikiyorum yol yokus birinci viteste zor cikiyom

Günaydın kızlar. Sabah erkenden aile hekimliğine gittim d ve b12 için kan verdim doktorum istemişti. Eve zor geldim artık tek tek çıkmamam lazım yürüyemiyorum:s
Günaydın canım çıkma tek mümkünse ama eşlerimizde her zaman yanımızda olamıyoo malesef bide o var dikkat et kendine enfeksiyon ne durumda kullanıyomusun ilaçlarını idrarda verseydin gitmişken

Yolda kaldim resmen 7bin adimdan sonra burayi cikamiyorum artik :) bende hastane icin magnet soyledim bir tanidigimin yakini yapiyor tanesi 1.5 mus 40 tane soyledim sunun pembe kurdeli hali tarih yazmicak isim melisa. Cikolatada haci seriften dogum yakin solicem ben denizliye gittigimde ordan hep lokum cikolata almistim cok guzel herseyi fiyati da cok uygun.

Eklentiler

• image.webp
    120,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 5FEA5BF6-89F2-4426-8401-E32A6CDF6E50.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 2FF63719-E8E6-433B-B6FC-E5DC9A9C8C75.webp
    25 KB · Görüntüleme: 53
  • 3E27FA33-594E-404E-BA4B-A9A8B2145FD0.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 66
  • A2F68B3A-FB06-4109-8D41-216109A69EBD.webp
    25 KB · Görüntüleme: 75
Bitmiş halini atmak isterdim ama hiç düzenlenmicek gibi geliyo 2 haftadıe böyle duruyo kokusuda çıkmadı bi türlü bizim odamızda böyle

Eklentiler

• 4FB31A37-8B0D-4388-A7A7-5544AE78F765.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 89
  • 94A8C6FA-DFEF-4F8A-B078-8E65F21F09AE.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 90
Bitmiş halini atmak isterdim ama hiç düzenlenmicek gibi geliyo 2 haftadıe böyle duruyo kokusuda çıkmadı bi türlü bizim odamızda böyle
Benimde cikmadi kokusu canimm odaya ama kiyafetleri yerlestirdik ya acik birakip kapaklari

Eklentiler

• 26E2BF7C-1D40-4980-A3C3-A2D3B20E39AD.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 94
  • 5A41A2DC-7F06-4F9C-AE96-E8B995C77A51.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 83
  • A4168EB1-F3AA-4AE4-9D77-AE03021C5277.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 84178A1F-9F3E-4EA2-8A25-A7BB72213391.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 80
  • E072DE4C-2428-4E97-967B-77796E050C5A.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın kızlar. Sabah erkenden aile hekimliğine gittim d ve b12 için kan verdim doktorum istemişti. Eve zor geldim artık tek tek çıkmamam lazım yürüyemiyorum:s

Hiç yorma kendini evde canım. Biliyorum evdesin eşin isten gelince yorulmasın istiyorsun ama bu zamanlar bizim için çok önemli. Dikkat etmeliyiz. Bebek galiba baskı yapıyor canım ondan hissediyor olabilirsin. Doktor bana o bolgem rahatlasın diye endol fitil vermişti 32 ye kadar kullanabilirsin demişti. O beni bir tik rahatlattı. Inşallah senin de hafifler evde istirahat ettikçe.

Günaydın canım çıkma tek mümkünse ama eşlerimizde her zaman yanımızda olamıyoo malesef bide o var dikkat et kendine enfeksiyon ne durumda kullanıyomusun ilaçlarını idrarda verseydin gitmişken
Mecbur cnm eşimde çalışıyor herzaman yanımda olamıyor. Özelde 200 tl istemişlerdi oyüzden aile hekimliğinde yaptırdım. Cuma akşam kontrolüm var doktoruma göstericem. Muayene olduğumda kültür testi yaptırmıştım yarn öğleden sora o çıkacak cnm. Haftaya belki birdaha veririm. İlaçlarımı mecbur kullanıyorum antibiyotik 10 kapsüldğ günde 1 tane içiliyor 5 kapsülü bitti. Ama yürürkenki zorluk vs geçmiyor. Bukadar tahrip bırakacağını düşünmemiştim.

Kizlar konuma bakarmisiniz lutfen bilgisi olanlar lutfen bilgi verirmisiniz

Benimde cikmadi kokusu canimm odaya ama kiyafetleri yerlestirdik ya acik birakip kapaklari
Oyyy ne güzel yerleştirmişsin güle güle kullansın canım darısı bana 1 hafta daha beklicem haftaya önce halılar gidicek evden sonra yıkıcam yeni halılar tüğünü arındıramadım içimede sinmiyo kıyafetleride yıkamak çok tozlanıyo ev kıyafetlere gelir diye korkuyorum bakalım haftaya başlıcam inşallah

Sanırım bebişinde etkisi var baskısındanda olabilir. Fitil olarak progestan kullanıyorum. Birde mesela karnım şuan yumuşak ama akşam çok sertti bir yumuşuyor bir sertleşiyor. Ayakta durmadıkça rahatım ama biraz ayakta hareket etsem ağrı oluyor: s mecbur dayanıcam sanırım yapcak birşey yok bir kaç hafta daha böyle idare edicez

Çok güzelmiş cnm odası. Karbonatlı maden suyuyla silmeyi dene birde

Malesef canım olamıyolar özel çok istiyo tabiki sağlık ocağı en mantıklısı bende hep sağlık ocağında yaptırıyorum kan falan bayadır vermedim idrar özelde uygun zaten 15 tl hastanede yaptırıyorum onu,
Şey dicem canım ya benimde çok aprıyodu çatı ağrısı senin kadar yok ağrım enfeksiyon ama ağrım vardı yürüyemiyodum kemiğim ağrıyodu bildiğin bana fitil verdi 2 liydi 1 ini kullandım rahatladım gerçekten fitilden mi bilmiyorum tabi ama antibiyotik ve şase işe yaramamıştı, tabi gittiğinde bi sor istersen doktoruna fitilde verebilir genelde veriyolar aslında o rahatlatır seni ben fitilin iyi geldiğine yordum kendimi açıkcası ama herkezin bünyeside farklı ama bi sorarsın inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…