Ben birsey yapmadim ya annem ve kayinvalidem sagolsun 3umuz ayni semt ayni mahalledeyiz :) dogum cantami da hazirlicam 32-33de nolur nolmaz o da aradan ciksin bitsinNe güzel olmuş dolabı da yerleştirmişsşn
Allah kolaylik versin canimmm.Oyyy ne güzel yerleştirmişsin güle güle kullansın canımdarısı bana 1 hafta daha beklicem haftaya önce halılar gidicek evden sonra yıkıcam yeni halılar tüğünü arındıramadım içimede sinmiyo kıyafetleride yıkamak çok tozlanıyo ev kıyafetlere gelir diye korkuyorum bakalım haftaya başlıcam inşallah
Teşekkür ederim hepimize sağlıklı doğumlar olsunşimdi önlemler de alınmıştır tabii daha güvenli ilerliyordur süreç, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hiç bir sorun yaşamadan.
Cuma akşamı bakalım kontrolüm nasıl geçecek doktor ne söyleyecek ona göre danışırım yine doktora. Birde kültür sonucunuda merak ediyorum.Malesef canım olamıyolar özel çok istiyo tabiki sağlık ocağı en mantıklısı bende hep sağlık ocağında yaptırıyorum kan falan bayadır vermedim idrar özelde uygun zaten 15 tl hastanede yaptırıyorum onu,
Şey dicem canım ya benimde çok aprıyodu çatı ağrısı senin kadar yok ağrım enfeksiyon ama ağrım vardı yürüyemiyodum kemiğim ağrıyodu bildiğin bana fitil verdi 2 liydi 1 ini kullandım rahatladım gerçekten fitilden mi bilmiyorum tabi ama antibiyotik ve şase işe yaramamıştı, tabi gittiğinde bi sor istersen doktoruna fitilde verebilir genelde veriyolar aslında o rahatlatır seni ben fitilin iyi geldiğine yordum kendimi açıkcası ama herkezin bünyeside farklı ama bi sorarsın inşallah geçer
Bende çok heves ediyordum kendim yıkıcam tek tek ütülicem diye ama kayınvalidemi beklicem onla beraber yapmaya çalışıcam belki sadece haftaya hastane çantamı hazırlarım. Çamaşırlarını yıksr yine böyle beşiğine koyarım dolabı gelince direk yerleştiririz.Ben birsey yapmadim ya annem ve kayinvalidem sagolsun 3umuz ayni semt ayni mahalledeyiz :) dogum cantami da hazirlicam 32-33de nolur nolmaz o da aradan ciksin bitsin
gecmis olsun cnm cok ayakta durma bencede yavas yavas yap yapamazsan da esinden destek al bence artik agirlasiyoruz hemen yoruluyoruz son 2 ay ha gayret bizeGünaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım ❤
ben daha iyiyim boğazım geçen seferki gibi çok ağırmadı bu sefer. ama sol kasığıma sancı giriyor. sürekli bir ağrı değil dakikada bir yani böyle düzensiz aralıklarla sancı giriyor tam sol kasığıma. korktum bir an
ama doktor demişti çok ayakta durma, uzun süre oturma, o tarafa baskı yapıyormuş. özellikle yorulunca vs sol kasığım çok ağrıyor. sıcak bir duş alıcam geçmezse, çok iyi geliyor.
daha beni bekleyen işlerim var ama yapacak halim yok
ay canim sanada cok gecmis olsun insallah en kisa surede duzelirsin yuruyememek nedir bilirim o agrilarGünaydın kızlar. Sabah erkenden aile hekimliğine gittim d ve b12 için kan verdim doktorum istemişti. Eve zor geldim artık tek tek çıkmamam lazım yürüyemiyorum:s
gule gule kullanin canim cok guzel olmusBitmiş halini atmak isterdim ama hiç düzenlenmicek gibi geliyo 2 haftadıe böyle duruyo kokusuda çıkmadı bi türlü bizim odamızda böyle
canim senin dogum ne zaman olucak sende cok agri cekiyorsun hergunun iskence gibi senindeHiç yorma kendini evde canım. Biliyorum evdesin eşin isten gelince yorulmasın istiyorsun ama bu zamanlar bizim için çok önemli. Dikkat etmeliyiz. Bebek galiba baskı yapıyor canım ondan hissediyor olabilirsin. Doktor bana o bolgem rahatlasın diye endol fitil vermişti 32 ye kadar kullanabilirsin demişti. O beni bir tik rahatlattı. Inşallah senin de hafifler evde istirahat ettikçe.
mervee en kucuk sen mi varsinBen birsey yapmadim ya annem ve kayinvalidem sagolsun 3umuz ayni semt ayni mahalledeyiz :) dogum cantami da hazirlicam 32-33de nolur nolmaz o da aradan ciksin bitsin
Güzel bence çok çok abartılı değil normalKızlar böyle birşey nasıl lohusa tacı için çok mu abartılı bir model normal kurdeleli bişey mi alsam bende
Bana da oluyor bel de de bar , adet ağrısı gibi , kasıkalrda batma yürürken zorlanma falan , bebişler beklesinler akıllı uslu daha de mikasık bölgemde ve karın alt bölgesinde oluyor aşağıya doğru baskı hissediyorum. Birde alltan acı oluyor
Cok guzeller canimmmm. Alirsiniz dolabi ya zaten benm dolabimda yer olsa oda yapmicaktim benim dolabimda hic yer yok. Yikayip utulemek iki gun en fazla hemen bitiyor.Bizde bir türlü alamadık dolabı kıyafetlerini yıkamak için dolap almayı bekliyorum . Belki maaş alınca alırım önümüzdeki hafta. Güya ikeadan alcaktık ama Herşey okadr üst üste geldiki çok masrafımız oldu ve eşimde şirketten düzgün para alamıyor. Kartları doldurduk. Hiç birşey yapamazsam senetle alıcam biryerden evde boş bir dolap olsa kullanıcamda heryer tıka basa dolu yatak odasının takımını zaten küçük almıştım evde küçük. Bebişimin eşyalarıda böyle bekliyor.
Birde çikolata atölyesine bak miktar olarak daha fazla ve daha uygun çeşit de hacı şerif’ten fazlaYolda kaldim resmen 7bin adimdan sonra burayi cikamiyorum artik :) bende hastane icin magnet soyledim bir tanidigimin yakini yapiyor tanesi 1.5 mus 40 tane soyledim sunun pembe kurdeli hali tarih yazmicak isim melisa. Cikolatada haci seriften dogum yakin solicem ben denizliye gittigimde ordan hep lokum cikolata almistim cok guzel herseyi fiyati da cok uygun.
Evet en kucuk ben varim ondan suan gayet zindeyimmm :) bazi takvimler 29 subati gosteriyor doguma bazen 27 subat falan. 32 de olan arkadasim subat basi nasil bu kadar yuruyon diyor dedim 3 hafta sen ondesin cok sey degistirir. Ben daha iyi hissediyorum kendimigecmis olsun cnm cok ayakta durma bencede yavas yavas yap yapamazsan da esinden destek al bence artik agirlasiyoruz hemen yoruluyoruz son 2 ay ha gayret bize
ay canim sanada cok gecmis olsun insallah en kisa surede duzelirsin yuruyememek nedir bilirim o agrilar
gule gule kullanin canim cok guzel olmus
canim senin dogum ne zaman olucak sende cok agri cekiyorsun hergunun iskence gibi seninde
mervee en kucuk sen mi varsinbde bizden once dogurursan hic sasirmam vala
Bakiyim canimmBirde çikolata atölyesine bak miktar olarak daha fazla ve daha uygun çeşit de hacı şerif’ten fazla
Merhaba yatağınızı nereden aldınız?Bitmiş halini atmak isterdim ama hiç düzenlenmicek gibi geliyo 2 haftadıe böyle duruyo kokusuda çıkmadı bi türlü bizim odamızda böyle
Evet kırmızı da çok güzel ama benim kırmızı pijamam yokGüzel bence çok çok abartılı değil normal ☺ Seviyosan böyle şeyleri hoş bence ☺
Ben kırmızı kurdeleyi çok yakıştırıyorum o anda hastane ortamında anlamıda o gibi geldiği için kurdele düşündüm hep öyle hayal ettim kendimi bide
Merhaba montessoriyi yaptırdığımız yerden aldık iç yatağı soruyosanızMerhaba yatağınızı nereden aldınız?
Bende maalesef hep ayaktayım bu ara. Eşim yarın Erzurum’a dönüyor beni de götür diyorum götürmek istemiyor. Orda birşey olursa sorumluluğu bana atıyor vicdanıma oynuyor.Sanırım bebişinde etkisi var baskısındanda olabilir. Fitil olarak progestan kullanıyorum. Birde mesela karnım şuan yumuşak ama akşam çok sertti bir yumuşuyor bir sertleşiyor. Ayakta durmadıkça rahatım ama biraz ayakta hareket etsem ağrı oluyor: s mecbur dayanıcam sanırım yapcak birşey yok bir kaç hafta daha böyle idare edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?