2020 Şubat Anneleri

Allah kolaylik versin canimmm.

Bizde bir türlü alamadık dolabı kıyafetlerini yıkamak için dolap almayı bekliyorum . Belki maaş alınca alırım önümüzdeki hafta. Güya ikeadan alcaktık ama Herşey okadr üst üste geldiki çok masrafımız oldu ve eşimde şirketten düzgün para alamıyor. Kartları doldurduk. Hiç birşey yapamazsam senetle alıcam biryerden evde boş bir dolap olsa kullanıcamda heryer tıka basa dolu yatak odasının takımını zaten küçük almıştım evde küçük. Bebişimin eşyalarıda böyle bekliyor.

Eklentiler

• B79415E1-9E40-4CE3-B628-9B08C09AE25C.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 74
  • B81FBFB3-A048-4426-8B0D-B2FF4C4E8228.webp
    70 KB · Görüntüleme: 63
  • 98A47088-58D5-486E-93F2-98F040993F3D.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 59
Cuma akşamı bakalım kontrolüm nasıl geçecek doktor ne söyleyecek ona göre danışırım yine doktora. Birde kültür sonucunuda merak ediyorum.

Ben birsey yapmadim ya annem ve kayinvalidem sagolsun 3umuz ayni semt ayni mahalledeyiz :) dogum cantami da hazirlicam 32-33de nolur nolmaz o da aradan ciksin bitsin
Bende çok heves ediyordum kendim yıkıcam tek tek ütülicem diye ama kayınvalidemi beklicem onla beraber yapmaya çalışıcam belki sadece haftaya hastane çantamı hazırlarım. Çamaşırlarını yıksr yine böyle beşiğine koyarım dolabı gelince direk yerleştiririz.

Kızlar böyle birşey nasıl lohusa tacı için çok mu abartılı bir model normal kurdeleli bişey mi alsam bende

Eklentiler

• 9B34F4CB-46BD-49FE-ADA6-95FA372CEF05.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 53
  • CA435F48-FAE8-408F-B66F-ECE61F5EA1B6.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar bilgisi olan bakabilirmi

gecmis olsun cnm cok ayakta durma bencede yavas yavas yap yapamazsan da esinden destek al bence artik agirlasiyoruz hemen yoruluyoruz son 2 ay ha gayret bize
Günaydın kızlar. Sabah erkenden aile hekimliğine gittim d ve b12 için kan verdim doktorum istemişti. Eve zor geldim artık tek tek çıkmamam lazım yürüyemiyorum:s
ay canim sanada cok gecmis olsun insallah en kisa surede duzelirsin yuruyememek nedir bilirim o agrilar
Bitmiş halini atmak isterdim ama hiç düzenlenmicek gibi geliyo 2 haftadıe böyle duruyo kokusuda çıkmadı bi türlü bizim odamızda böyle
gule gule kullanin canim cok guzel olmus
canim senin dogum ne zaman olucak sende cok agri cekiyorsun hergunun iskence gibi seninde
Ben birsey yapmadim ya annem ve kayinvalidem sagolsun 3umuz ayni semt ayni mahalledeyiz :) dogum cantami da hazirlicam 32-33de nolur nolmaz o da aradan ciksin bitsin
mervee en kucuk sen mi varsin bde bizden once dogurursan hic sasirmam vala

Kızlar böyle birşey nasıl lohusa tacı için çok mu abartılı bir model normal kurdeleli bişey mi alsam bende
Güzel bence çok çok abartılı değil normal Seviyosan böyle şeyleri hoş bence
Ben kırmızı kurdeleyi çok yakıştırıyorum o anda hastane ortamında anlamıda o gibi geldiği için kurdele düşündüm hep öyle hayal ettim kendimi bide

Cok guzeller canimmmm. Alirsiniz dolabi ya zaten benm dolabimda yer olsa oda yapmicaktim benim dolabimda hic yer yok. Yikayip utulemek iki gun en fazla hemen bitiyor.

Birde çikolata atölyesine bak miktar olarak daha fazla ve daha uygun çeşit de hacı şerif’ten fazla

Evet en kucuk ben varim ondan suan gayet zindeyimmm :) bazi takvimler 29 subati gosteriyor doguma bazen 27 subat falan. 32 de olan arkadasim subat basi nasil bu kadar yuruyon diyor dedim 3 hafta sen ondesin cok sey degistirir. Ben daha iyi hissediyorum kendimi ben 36. Hafta dogmusumm sizden once dogurur muyum bilmiyorum ama

Evet kırmızı da çok güzel ama benim kırmızı pijamam yok pembe pijama giyeceğim için pembe bir taç alayım dedim

Bende maalesef hep ayaktayım bu ara. Eşim yarın Erzurum’a dönüyor beni de götür diyorum götürmek istemiyor. Orda birşey olursa sorumluluğu bana atıyor vicdanıma oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…