2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben birazdan kendim için toplu alışveriş yapıcam anne için ihtiyaç listenizde neler vardı
iki adet pjama takımı alıyorum
emzirme Sütyeni 1 adet alıyorum
iç çamaşırı
Çorap
Gögüs kremi lansinoh
Gögüs pedi
Hasta kilodu
Terlik
Unuttuğum bişey var mı?

Kanamam oldu geçen gece , hastanede yattım birgün ama sorun nerde bulunamadı,
Bol bol serum iğne ilaç magnezyum verildi , bebek içim ciğer geliştirici yapıldı , her an sezeruana girmeye hazırladılar , kanama kahveye dönünce çıktım hastaneden
Şuan bol bol kahve öeke geliyo , Dr temizleniyor o kanlar diyo ama etken doğum korkusu inanılmaz geriyor beni

Geçmiş olsun canım,bnm de olmuştu ama 14.hftalarda başlayıp bir ay sürmüştü snra geçti(plesanta kaynaklı olmuştu)

27.hafta yne lekelenme oldu çok şükür snra geçti oda baskıdan olmuş bir sorun çkmamıştı.

İnşallah senn de hiçbir sorun olmaz kanamann lekeye dönüşmesi de iyi demek ki kesilmiş kanaman bol bol dinlen yerinden kalkma bile

Ağrılar da olunca insan çok korkuyo ya

ay kuzunu mu görüceksin güzel haberlerle gel inşallah tatlım.

deprem için herkese geçmiş olsun ya, hatırlatıp duruyor kendini hep allah korusun daha kötüsünden.
Evet canım hanımefendı yüzünü teşrif edip gösterirse görücez ,henüz göremedık sımdıye kadar
Bugunde saglık ocagına gittim kan idrar fln verdım , ilk defa kalp atısına baktı aletle daha önce hiç bakmamıslardı ,
aleti karnıma koydugu an cocuk gerildi çok huzursuz oldu ya resmen hissettim , birdaha yaptırmıcam o aletten

Kesinlikle katılıyorum kuzum şimdi bol bol yiyelim dogurunca gaz yapıyor diye bişey yiyemıcez
Ah bilmezmıyim cocuk emerken resmen içim kıyılıyordu şekermi düşüyor ne düşüyorsa artık gibip hemen bişeyler atıyodum agzıma , işte o noktada doğru şeyler yersek rahat gider kilolar

insallah gelir canim sen her yerde sutum var deyip nazar ettirme kendine milletin gozu kaliyor benim ole olmusdu
Selâm kızlar
Hastalığım ilerledi ateşim çıktı gece kan tahlili verdim hiç böyle olmamıştım ne beter bir salgınmış
Rapor aldım evde yatıyorum
gecmis olsun canim ya neden atesin cikmis enfeksiyon mu
Kızlar kanaması olan oldu mu hiç ?
canim oglumda 7 8 ay kanamali gecmisdi ama doktorum 7. Aydan sonra merak etme artik yasar kasma kendini demisti ama sadece son 1 ay temiz mi ne kalmisdim ben ama bunda hic kanama yasamadim şükür oglum daki kanamanin cogunun sebebi yokdu yada icerde kanama alani olusuyordu ve cocuga giderse riskler oluyordu o yuzden hep diken üştündeydim

Orkid ekleyebılırsın birde eğer istersen gecelik ekleyebılırsın

Ben persembe gidicem cok korkuuorum 4 haftadir gormuyorumm kizimi. En son 24+2 falandik 730 cikmisti o ara herkes 800-850 yazarken doktor normal demisti ama insan tombis olsun istyor

aslında benim için zayıf olması falan sorun değil kilosuda az olabilir sağlığı yerinde olsun yeterki
ama üzüleceğim şey eğer gerçekten 30. haftadaysam ve olması gereken kiloda değilse buna çok üzülürüm

Kaşık ve bel ağrım var , hele sabahları
Karnım aşırı sert değil ara ara oluyor

Hep kırmızı kanama mıydı peki ?
yoksa kahve miydi

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine wc disinda ayaga kalkmamaya calis yorma kendini

Kimseye soylemiyorum sadece buraya fikir almak amacli yazdim icimde hep oyle bi korku var cunku

Hep kırmızı kanama mıydı peki ?
yoksa kahve miydi
evet cnm kirmiziydi sonra kahve oluodu sonra gene kirmiziya dönüşüyordu cok kotuydu oglumda hamilelik surecu.
Kimseye soylemiyorum sadece buraya fikir almak amacli yazdim icimde hep oyle bi korku var cunku
Korma canim ya emer insallah bunu dogmadan bilemessin azimle emzircez oglum mesela beni cok ugrastirmamisdi ilk emdiginde ama sonra da tutmamak icin benle.mucadele veriodu tabi ben kazaniodum ilk ameliyat sonrasi ben 1 bucuk saatte gelmisim odaya ben gelene kadar yikmis ortaligi acliktan annemgil hurma yalatmislar koparacak sekilde sömürmüş sonra da zamanla emme olayini rayina oturtmustum 8 ay anca emdi ama

Canım egzamalı ardıç katranı sabunu birebir geliyor sonra da sürekli nemlendirmek lazım

Teşekkür ederim, onları da deniyim kızlar.
Ayyy 5 hafta dedıgın su gibi geçer ya vakit yaklastıkca heyecanlanıyorum
Ciddi ciddi ilk sen dogurucan sanırım , gözün aydın önemli bişey cıkmamasına sevındım
Ay doğurayım artık yaa :)
Teşekkür ederim Canancım

Ek gidaya gecene kadar emsin yeter ki en az 6 ay annemin yasadiklarini yasamak istemiyorum benden cok cekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…