Kanamam oldu geçen gece , hastanede yattım birgün ama sorun nerde bulunamadı,Kanaman mi var
Geçmiş olsun canım,bnm de olmuştu ama 14.hftalarda başlayıp bir ay sürmüştü snra geçti(plesanta kaynaklı olmuştu)Kanamam oldu geçen gece , hastanede yattım birgün ama sorun nerde bulunamadı,
Bol bol serum iğne ilaç magnezyum verildi , bebek içim ciğer geliştirici yapıldı , her an sezeruana girmeye hazırladılar , kanama kahveye dönünce çıktım hastaneden
Şuan bol bol kahve öeke geliyo , Dr temizleniyor o kanlar diyo ama etken doğum korkusu inanılmaz geriyor beni
30. HAFTAYA GÖRE AZMIŞ1105 gram geriden mi oluyormuş bana gayet normal geldi.
Ağrılar da olunca insan çok korkuyo yaGeçmiş olsun canım,bnm de olmuştu ama 14.hftalarda başlayıp bir ay sürmüştü snra geçti(plesanta kaynaklı olmuştu)
27.hafta yne lekelenme oldu çok şükür snra geçti oda baskıdan olmuş bir sorun çkmamıştı.
İnşallah senn de hiçbir sorun olmaz kanamann lekeye dönüşmesi de iyi demek ki kesilmiş kanaman bol bol dinlen yerinden kalkma bile
Evet canım hanımefendı yüzünü teşrif edip gösterirse görücez ,henüz göremedık sımdıye kadaray kuzunu mu görüceksingüzel haberlerle gel inşallah tatlım.
deprem için herkese geçmiş olsun ya, hatırlatıp duruyor kendini hepallah korusun daha kötüsünden.
az zamanımız kaldı bence 20 almazsın bu sefer canım.
bende şu an 9 kilodan gidiyorum. kızımda 14 aldım, bunda da o civar olur.
korkmuyorum hiç ya dediğin gibi azcık dikkat edince emzirme döneminde kilolar çok hızlı gidiyor. doğumdan bir ay sonra eski kotlarımı giyiyordum ben.
emzirmek kalori yaktırıyor ama bir yandan da inanılmaz acıktırıyor. hele emzirdikten sonra tatlı ihtiyacı çok oluyodu bende, sende de oluyo mutdu? bayılcak gibi oluyordum ağzıma hemen bir şey atıyordum. işte o anlarda sağlıklı şeyler tüketmek gerek.
zaten kızlar şimdi bilmiyor ama bence son haftalar istediğinizi yiyin, asıl emzirirken yiyemiyosun ilk aylar
her şey gaz yapıyor diyorsun, hele gazlı bir bebekse seçenekler daralıyor.
o yüzden yiyelim doya doya bence
İnşallah sıkıntısız atlatırsın kasık ağrın mı var bnmde karnımda sertleşme var çok korkuyorm dktrm da takip et dörtten fazla olmasın dedi,oturup sırtını yaslayıp karnını kontrl et demşti.Ağrılar da olunca insan çok korkuyo ya
insallah gelir canim sen her yerde sutum var deyip nazar ettirme kendine milletin gozu kaliyor benim ole olmusdu7 kg 850 gr aldimhedefim 10 ile kapatmakti insaAllah bunu basarabilirimm ruyamda oglumu dogurmustum emzirmeye calisiyodum ama uyukluyodu sipa emmedi ya benim en buyuk korkum ya sutum olmazsa bebegimi emziremezsem ben annemi zorla 6 ay emmisim mama takviyesiyle, esim annesini sadece 40 gun emmis sonra hep mama yemis benim cocugumun boyle olmasini istemiyorum suan mesela gece uyurken 4 5 damla sut geliyo sabah uyaninca kurumus bi sekilde goruyorum simdiden geliyosa dogumdan sonrada sutum olur gelir degil mi tecrubeli annelerr
gecmis olsun canim ya neden atesin cikmis enfeksiyon muSelâm kızlar
Hastalığım ilerledi ateşim çıktı gece kan tahlili verdim hiç böyle olmamıştım ne beter bir salgınmış
Rapor aldım evde yatıyorum
canim oglumda 7 8 ay kanamali gecmisdi ama doktorum 7. Aydan sonra merak etme artik yasar kasma kendini demisti ama sadece son 1 ay temiz mi ne kalmisdim ben ama bunda hic kanama yasamadim şükür oglum daki kanamanin cogunun sebebi yokdu yada icerde kanama alani olusuyordu ve cocuga giderse riskler oluyordu o yuzden hep diken üştündeydimKızlar kanaması olan oldu mu hiç ?
Kızlar ben birazdan kendim için toplu alışveriş yapıcam anne için ihtiyaç listenizde neler vardı
iki adet pjama takımı alıyorum
emzirme Sütyeni 1 adet alıyorum
iç çamaşırı
Çorap
Gögüs kremi lansinoh
Gögüs pedi
Hasta kilodu
Terlik
Unuttuğum bişey var mı?
Ben persembe gidicem cok korkuuorum 4 haftadir gormuyorumm kizimi. En son 24+2 falandik 730 cikmisti o ara herkes 800-850 yazarken doktor normal demisti ama insan tombis olsun istyor
Kaşık ve bel ağrım var , hele sabahlarıİnşallah sıkıntısız atlatırsın kasık ağrın mı var bnmde karnımda sertleşme var çok korkuyorm dktrm da takip et dörtten fazla olmasın dedi,oturup sırtını yaslayıp karnını kontrl et demşti.
Hep kırmızı kanama mıydı peki ?insallah gelir canim sen her yerde sutum var deyip nazar ettirme kendine milletin gozu kaliyor benim ole olmusdu
gecmis olsun canim ya neden atesin cikmis enfeksiyon mu
canim oglumda 7 8 ay kanamali gecmisdi ama doktorum 7. Aydan sonra merak etme artik yasar kasma kendini demisti ama sadece son 1 ay temiz mi ne kalmisdim ben ama bunda hic kanama yasamadim şükür oglum daki kanamanin cogunun sebebi yokdu yada icerde kanama alani olusuyordu ve cocuga giderse riskler oluyordu o yuzden hep diken üştündeydim
Gecelik kızımdan kalma var diktirmiştim beyaz orkd evde var canım teşekkür ederimOrkid ekleyebılırsın birde eğer istersen gecelik ekleyebılırsın
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine wc disinda ayaga kalkmamaya calis yorma kendiniKanamam oldu geçen gece , hastanede yattım birgün ama sorun nerde bulunamadı,
Bol bol serum iğne ilaç magnezyum verildi , bebek içim ciğer geliştirici yapıldı , her an sezeruana girmeye hazırladılar , kanama kahveye dönünce çıktım hastaneden
Şuan bol bol kahve öeke geliyo , Dr temizleniyor o kanlar diyo ama etken doğum korkusu inanılmaz geriyor beni
Geçmiş olsun canımSelâm kızlar
Hastalığım ilerledi ateşim çıktı gece kan tahlili verdim hiç böyle olmamıştım ne beter bir salgınmış
Rapor aldım evde yatıyorum
Kimseye soylemiyorum sadece buraya fikir almak amacli yazdim icimde hep oyle bi korku var cunkuinsallah gelir canim sen her yerde sutum var deyip nazar ettirme kendine milletin gozu kaliyor benim ole olmusdu
gecmis olsun canim ya neden atesin cikmis enfeksiyon mu
canim oglumda 7 8 ay kanamali gecmisdi ama doktorum 7. Aydan sonra merak etme artik yasar kasma kendini demisti ama sadece son 1 ay temiz mi ne kalmisdim ben ama bunda hic kanama yasamadim şükür oglum daki kanamanin cogunun sebebi yokdu yada icerde kanama alani olusuyordu ve cocuga giderse riskler oluyordu o yuzden hep diken üştündeydim
evet cnm kirmiziydi sonra kahve oluodu sonra gene kirmiziya dönüşüyordu cok kotuydu oglumda hamilelik surecu.Hep kırmızı kanama mıydı peki ?
yoksa kahve miydi
Korma canim ya emer insallah bunu dogmadan bilemessin azimle emzircezKimseye soylemiyorum sadece buraya fikir almak amacli yazdim icimde hep oyle bi korku var cunku
Canım egzamalı ardıç katranı sabunu birebir geliyor sonra da sürekli nemlendirmek lazım
Teşekkür ederim, onları da deniyim kızlar.Canım geçmiş olsun,egzemaya kefirin iyi geldiğini duymuştum ama evde yapılanlardan tabi,aktardan alabilirsin.Kabızlığı da sürekli içildiğinde iyi geliyor.Ben hergün tüketiyorum o yüzden.Bana da doktor 38 de alırız dedi,hala çok eksiğim var :)
Ay doğurayım artık yaa :)Ayyy 5 hafta dedıgın su gibi geçer ya vakit yaklastıkca heyecanlanıyorum
Ciddi ciddi ilk sen dogurucan sanırım , gözün aydın önemli bişey cıkmamasına sevındım
Ek gidaya gecene kadar emsin yeter ki en az 6 ay annemin yasadiklarini yasamak istemiyorum benden cok cekmisevet cnm kirmiziydi sonra kahve oluodu sonra gene kirmiziya dönüşüyordu cok kotuydu oglumda hamilelik surecu.
Korma canim ya emer insallah bunu dogmadan bilemessin azimle emzircezoglum mesela beni cok ugrastirmamisdi ilk emdiginde ama sonra da tutmamak icin benle.mucadele veriodu tabi ben kazaniodum ilk ameliyat sonrasi ben 1 bucuk saatte gelmisim odaya ben gelene kadar yikmis ortaligi acliktan annemgil hurma yalatmislar koparacak sekilde sömürmüş sonra da zamanla emme olayini rayina oturtmustum 8 ay anca emdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?