2020 Şubat Anneleri

KP Yaaa @selozycim çok heyecanlı değil mi çok az kalmış Rabbim yardım etsin hepimize sorunsuz atlatalım az zamanımız kaldı

Insallah olmasi gereken deger araligindadir kuzummm. Bende yarin gidicem sabah 9bucukta cok heyecanliyim. Saglikli gelsinn minnaklar. Bir de ben ilk hamile kaldigimda Allah affetsin suprizdi ve napcam simdi ben diye agladim hic hazir degildim kariyer planlarim vardi :) 2 sene sonra falan dusunuyordum. Esim cok sevinmisti. Icimde hic annelik duygusu yoktu. Benim 12 yasinda kiz kardesim var ben buyuttum sayilir hala daha benim kizim gibidir ablayim ben nasil anne olcam ya diyordum. Simdi cok alistimmm Allah veriyor duyguyu. Bana bile verdiyse :) ozluyorum kizimi. Dogsun onu yetistiriyim guzelce buyuteyim istiyorum

Arkadaşlar aranızda İK cı var mı,şirket benim yerime geçici bir personel alıyor,ama bazı şeyler hissediyorum gizli kapaklı sanki,sormak istediğim bazı şeyler var,yardımcı olabilecek biri aramızda vardır umarım.

Bende hamile kalmamdan itibaren 4 kilo aldım ama hala tombik gözüküyorum Keşke doğumdan sonra hamilelik öncesi kilolarımı verebilsem

Evet canım Balıkesir’i hissettik zaten 4.6 şiddetinde olmuş Rabbim yaşatmasın normalde çok korkardım panik olurdum ama dün yattım kalkamadımşükür şuan herşey yolunda canım indirect coombs testi yaptı sonuca göre iğne vurdurcaz haftaya tekrar çağırdı kontrole .ay sende ve diğer arkadaşlarda güzel haberler alsın inşallah zaman geçtikçe daha da bi heyecan sarıyor bu ay sonu da çantamı hazırlayayım diyorum erkenmi kiyoksa benmi aceleciyim

Kaç haftalık doğdu peki ?

30. Hafta biraz erken gibi istersen 2-3 hafta daha bekle şekerim

Ek gidaya gecene kadar emsin yeter ki en az 6 ay annemin yasadiklarini yasamak istemiyorum benden cok cekmis

Bende kaygılıyım meme reddi olayından, gerekirse diye emzirme danışmanlarını kaydediyorum şimdiden. Kasım anneleri grubunda paylaşılmıştı, facebookta emzirme akademisi diye bir grup var yararlı bilgiler paylaşılmış meme reddi ve üstesinden gelme yolları ile ilgili. Önceden bir bak istersen sende canım.

Tesekkur ederim canim

Aynen canım, bebekle birlikte neler yapabilirim, doğduktan sonra bir gözümde tartıp başlayacağım en uygun spora

Emzirme döneminde en güzeli tempolu yürüyüş ama emzirme bitince direk pilatese başlıcam
Yarım saat koltukta kestiriyim dedim, 50 defa zil çaldı 100 defada telefon çaldı galiba ,katil edicekler beni

Kaç haftalık doğdu peki ?
40 hafta 3 gunluk du vee hic gelesi yokdu daha canim sezeryan olmaya karar verince o gun dogdu yoksa 42 bile bulurdu
Valla democum iyi bildigim bişey varki sadece aç kalınarak kilo verilmiyormus , mutlaka spor yapılacak mutlaka , verirsin tabi niye vermeyesin
katiliyorum sana canim bende oglumda emzirme doneminde herkesin lafina bakarak cok yedim aptal gibi 85 den 73 dusmudum sonra birde bakdm emzirirken 86 gordum kendime ohaa dedim okuz dedim kisaca hemen bi geri vites yaparak spor ve diyetle 21 kilo vermisdim 1 bucuk senede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…