Bizim dolaplarimiz yeni geldigi icin kokusunun cikmasini bekliyorum bendeYa tabi öyle canım kafadan çıkar en azından Bende bebişin eşyaları yıkadım ütüledim dolabına da yerleştirdim bir tek çanta lar kaldı bide benim gecelik filan yıkanacak bakalım onuda yaparız
Tomris’in emzirme günlüğünden faydalanmıştım kızımdaBende kaygılıyım meme reddi olayından, gerekirse diye emzirme danışmanlarını kaydediyorum şimdiden. Kasım anneleri grubunda paylaşılmıştı, facebookta emzirme akademisi diye bir grup var yararlı bilgiler paylaşılmış meme reddi ve üstesinden gelme yolları ile ilgili. Önceden bir bak istersen sende canım.
Tomris’in emzirme günlüğünden faydalanmıştım kızımda
Hemşireyim canım evet kadın Doğumdan Alman lazım
40 hafta 3 gunluk du vee hic gelesi yokdu daha canimsezeryan olmaya karar verince o gun dogdu yoksa 42 bile bulurdu
katiliyorum sana canim bende oglumda emzirme doneminde herkesin lafina bakarak cok yedim aptal gibi 85 den 73 dusmudum sonra birde bakdm emzirirken 86 gordum kendime ohaa dedim okuz dedim kisacahemen bi geri vites yaparak spor ve diyetle 21 kilo vermisdim 1 bucuk senede
O koku çok zor çıkıyor ya hep kapaklar açık kaldı kaç kere sildim hatırlamıyorum azaldı en azından şuan kokmuyorBizim dolaplarimiz yeni geldigi icin kokusunun cikmasini bekliyorum bendekoku gidince direk yikayip kurutup utuleyip yerlestiricem
Ben Magnorm 365 mg kullanıyorum canımKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana normalde suda eritme vermişti onları içemediğimden hap şeklinde olanından istedim magosit isminde 365 mg lık hap kullanıyorum. En son ki muayenemde günde 2 kere kullan demişti ama mg fazla gelirmi acaba? Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz kç mg lık
Bende ondan kullanıyorum canım günde iki adet karnım sert deyince ikiye çıkardı. Kaçlık olduğunu bilmiyorum. Bağırsaklara da iyi olur kabız olmuyorum.Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana normalde suda eritme vermişti onları içemediğimden hap şeklinde olanından istedim magosit isminde 365 mg lık hap kullanıyorum. En son ki muayenemde günde 2 kere kullan demişti ama mg fazla gelirmi acaba? Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz kç mg lık
cnm Akhisarda hangi hastane -doktora gidiyorsun 6 yıl yaşadım orda menmet duman da olmustu 2.çocuğumBenim gittiğim hastaneden bugün aradılar. Akhisar a gidiyordum. Hastane kapanmış. Randevum iptal edildi.Yarın kontrolüm vardı bir de çalışamaz raporu verecekti doktorum. O yüzden sordum. Artık başımın çaresine bakacağım.
Ne guzel mesleğin. Bu sıralar en ihtiyaç duyduğum meslek grubundaymışsın. Evde bir sürü serum var parasetamollar. Ama damar yolunu haliyle açamadığımızdan tanıdıklardan rica ediyoruz. Sagolsunlar geliyorlar. Ama eşim acı çektiğimi gördükçe bu damar yolunu açmayı öğreneceğim diyor kendi kendine..
Benimki bayadır sert Erzurum’daki doktorum nst ile sancı bakmıştı tokattaki rahat bir adam hamilesin ameliyatlısın dedi. Ama karaciğer safra ve böbreklere baktı bir sıkıntı görmedi. Ama karnım nasıl geriliyor bazen acıyor . Gerçekten çok zorlanıyorumKızlar benimde karnım dünden beri semsert taş gibi. Hatta bugün hiç yumuşadı bile diyebilirim. Korkmalımıyım
Valla bacak ağrım falan yoktu bi gün miğdeden giren sancım oldu ya üşüttüm ya gaz sancım vardı bu arada magnezyum vermişti ama kullanmayım gerek yok diye düşünmüştüm o ağrıyı yaşayınca aklıma o geldi direk içtim hemen etki etti sonra tabi hastaneye de gittim içim rahat etsin diye günde 2. Kere de kullanabilirsin bebek için zararı yok hatta faydalıda olur dedi bana günde 1 kez yetiyo şuanlık kullanıyorum,Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?