Ya tabi öyle canım kafadan çıkar en azından Bende bebişin eşyaları yıkadım ütüledim dolabına da yerleştirdim bir tek çanta lar kaldı bide benim gecelik filan yıkanacak bakalım onuda yaparız
Bende kaygılıyım meme reddi olayından, gerekirse diye emzirme danışmanlarını kaydediyorum şimdiden. Kasım anneleri grubunda paylaşılmıştı, facebookta emzirme akademisi diye bir grup var yararlı bilgiler paylaşılmış meme reddi ve üstesinden gelme yolları ile ilgili. Önceden bir bak istersen sende canım.
Kızlar bu doğum ağrısı bağırsak ağrısı gibi olmuyor değil mi? Hem karnım bozulmuş gibi ağrıyor, hem de sırtım belim ağrıyor ama o da kemik kas ağrısı gibi. Ama ara ara değil sürekli bir ağrı var dünden beri
Kızlar totomun üstünde oturamıyorum bir türlü sürekli bir yeri toplama silme gayreti kendime engel olamıyorum. Bacaklarım ağrıyor Allah’tan eşim cuma gitmeye karar verdi 5 bin adım atmışım yatana kadar 7 bin olur herhalde. Bu hamilelik acayip zor geçiyor oğlana kurban olayım diyorum sürekli
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana normalde suda eritme vermişti onları içemediğimden hap şeklinde olanından istedim magosit isminde 365 mg lık hap kullanıyorum. En son ki muayenemde günde 2 kere kullan demişti ama mg fazla gelirmi acaba? Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz kç mg lık
Benim gittiğim hastaneden bugün aradılar. Akhisar a gidiyordum. Hastane kapanmış. Randevum iptal edildi. Yarın kontrolüm vardı bir de çalışamaz raporu verecekti doktorum. O yüzden sordum. Artık başımın çaresine bakacağım.
Ne guzel mesleğin. Bu sıralar en ihtiyaç duyduğum meslek grubundaymışsın. Evde bir sürü serum var parasetamollar. Ama damar yolunu haliyle açamadığımızdan tanıdıklardan rica ediyoruz. Sagolsunlar geliyorlar. Ama eşim acı çektiğimi gördükçe bu damar yolunu açmayı öğreneceğim diyor kendi kendine..
40 hafta 3 gunluk du vee hic gelesi yokdu daha canim sezeryan olmaya karar verince o gun dogdu yoksa 42 bile bulurdu
katiliyorum sana canim bende oglumda emzirme doneminde herkesin lafina bakarak cok yedim aptal gibi 85 den 73 dusmudum sonra birde bakdm emzirirken 86 gordum kendime ohaa dedim okuz dedim kisaca hemen bi geri vites yaparak spor ve diyetle 21 kilo vermisdim 1 bucuk senede
Birde emzirme dönemınde alınan kilolar hamılelıktekı gibi kolay verılmıyor oyüzden riskli bir dönem
İlklerde tecrübesizliğimize denk geldide bu sefer akıllandık bence süt için bol su bol uyku gerisi hikaye
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana normalde suda eritme vermişti onları içemediğimden hap şeklinde olanından istedim magosit isminde 365 mg lık hap kullanıyorum. En son ki muayenemde günde 2 kere kullan demişti ama mg fazla gelirmi acaba? Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz kç mg lık
Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
Kizlar bugun kendi doktoruma gittim muayene için. Bebiş aşağıda falan degil dedi. Progesteronuda kesti. Yani boşuna ilac içmişim ve yatmışım. Hatta günlük yürüyüş yap ve işine devam et dedi. Acemi doktorlar yüzünden daha ne kadar üzüleceğiz acaba? 1 hafta bosuna stres yaptim ilac kullandım.
doğru siz deyzesiniz :63: Sen citirsin bebikom :KK68: tabiki göreceksin kız :emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200: İnşallah abla ama hiç umudum yok gerçekten :/
Benim gittiğim hastaneden bugün aradılar. Akhisar a gidiyordum. Hastane kapanmış. Randevum iptal edildi. Yarın kontrolüm vardı bir de çalışamaz raporu verecekti doktorum. O yüzden sordum. Artık başımın çaresine bakacağım.
Ne guzel mesleğin. Bu sıralar en ihtiyaç duyduğum meslek grubundaymışsın. Evde bir sürü serum var parasetamollar. Ama damar yolunu haliyle açamadığımızdan tanıdıklardan rica ediyoruz. Sagolsunlar geliyorlar. Ama eşim acı çektiğimi gördükçe bu damar yolunu açmayı öğreneceğim diyor kendi kendine..
Benimki bayadır sert Erzurum’daki doktorum nst ile sancı bakmıştı tokattaki rahat bir adam hamilesin ameliyatlısın dedi. Ama karaciğer safra ve böbreklere baktı bir sıkıntı görmedi. Ama karnım nasıl geriliyor bazen acıyor . Gerçekten çok zorlanıyorum
Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
Valla bacak ağrım falan yoktu bi gün miğdeden giren sancım oldu ya üşüttüm ya gaz sancım vardı bu arada magnezyum vermişti ama kullanmayım gerek yok diye düşünmüştüm o ağrıyı yaşayınca aklıma o geldi direk içtim hemen etki etti sonra tabi hastaneye de gittim içim rahat etsin diye günde 2. Kere de kullanabilirsin bebek için zararı yok hatta faydalıda olur dedi bana günde 1 kez yetiyo şuanlık kullanıyorum, YEKTA61
efermag vermiş bana az kaldı geçen gittiğimde yazdırdım nöbetci doktorda magnorm vermiş günde 2 kezdw içiliyo zararı yokmuş ama gittiğinde bi sor istersen doktoruna kullan belki ağrılarınada iyi gelir