2020 Şubat Anneleri

Ben bu ay sonu hazırlayacağım nasipse
Senin normal canım bizden 2 hafta büyüksünüz ben bekleyebilirsem bekleyeyim daha zaten kendi kıyafetlerimi yıkayıp ütülücem koyarsam da kırışır Bebekle ilgili birşeyler hazırlayınca çok mutlu oluyor insan ondan sabırsızlanıyoruz ama miniğim annesi gibi sabırsız olmasın zamanında sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki

An canım 6 hafta var bizim Doğuma inşallah

Bence hazirlayabilirsin bi kosede hazir durmasi sorun teskil etmez en azindan kafan rahat olmus olur 7. Aydan sonra tetikte olmaliyiz bence ben yikadim kuruttum utuleyip cantaya yerlestirmesi kaldi sadece

benim kızım 2 aydansonra emmedi memeyi red etti, bende istikrarlı bi şekildesadece anne sütü alsın diye 6 ay sağarak verdim ek gıdaya geçene kadar çok zordu ama 9 aya kadar devam ettim sağmaya sonra bıraktım çok zor bir durum inş emer

Bence hazirlayabilirsin bi kosede hazir durmasi sorun teskil etmez en azindan kafan rahat olmus olur 7. Aydan sonra tetikte olmaliyiz bence ben yikadim kuruttum utuleyip cantaya yerlestirmesi kaldi sadece
Ya tabi öyle canım kafadan çıkar en azından Bende bebişin eşyaları yıkadım ütüledim dolabına da yerleştirdim bir tek çanta lar kaldı bide benim gecelik filan yıkanacak bakalım onuda yaparız

haziran 2016 doğumlu cnm

2.sınıf çetin ceviz güzel kitap o evde var velilere de mi var tam benlikmiş elimde bebek olmasa kesin girerdim
Ben en son müdür yardımcılığı sınavlarına hazırlandım. Uzun bi süre sınav göresim yok yıldım valla
Ya çok heyecanlı 5 hafta kalması
Selâm kızlar
Hastalığım ilerledi ateşim çıktı gece kan tahlili verdim hiç böyle olmamıştım ne beter bir salgınmış
Rapor aldım evde yatıyorum
Geçmiş olsun canım

34 de mi ayrılacaksın canım? bende 19 aralıkta çalışabilir raporunu alayım diyorum ama çok geç mi kalmış olurum ki? sat 4 mayıs seninle aynı heralde?
Benim sat 2 Mayıs canım aynen aynı sayılır ben bugün gittim doktora söyledim evet şimdi raporunu vericem dedi 36ua kadar uçak için veririm dedi de ben 34 de ayrılmak istiyorum iş bi zamandan sonra yoruyor sıkıyor uykum geliyor

o zaman bende pazartesi gideyim en iyisi :) riske atmayım. valla ben çalışabildiğim kadar çalışıcam 37 e kadar yolu var inşallah sıkıntı olmaz

o zaman bende pazartesi gideyim en iyisi :) riske atmayım. valla ben çalışabildiğim kadar çalışıcam 37 e kadar yolu var inşallah sıkıntı olmaz
İnşallah canım ben istesem de çalışamam Ankara ya gitmem lazım

İnşallah canım ben istesem de çalışamam Ankara ya gitmem lazım
Zorunluluk halleri başka tabi.. Banada sabahları kalkmak işkence gibi geliyor ama evde de vakit geçiremem heralde ya alışmışım dışarda olmaya, evde kızım olmasına rağmen bunalırım sanırım :)

İnsaAllah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…