- Emoji Skoru
- 32.162
- Puanlar
- 548
Ben bu ay sonu hazırlayacağım nasipseAy sonuna doğru dedim canım gerçi 30 u geçmiş olucaz ama sanırım tez canlıyım ya herşeyim hali hazırda dursun istiyorumama bekleyeyim
ayy seni yerimm yaa içim kaynadı resmen :)Evet öyle ama o süt kokulu kadife yanaklar ömre bedel balayı da neymiş
Senin normal canım bizden 2 hafta büyüksünüzBen bu ay sonu hazırlayacağım nasipse
An canım 6 hafta var bizim Doğuma inşallahSenin normal canım bizden 2 hafta büyüksünüzben bekleyebilirsem bekleyeyim daha zaten kendi kıyafetlerimi yıkayıp ütülücem koyarsam da kırışır Bebekle ilgili birşeyler hazırlayınca çok mutlu oluyor insan ondan sabırsızlanıyoruz ama miniğim annesi gibi sabırsız olmasın zamanında sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki
Bence hazirlayabilirsin bi kosede hazir durmasi sorun teskil etmez en azindan kafan rahat olmus olur 7. Aydan sonra tetikte olmaliyiz bence ben yikadim kuruttum utuleyip cantaya yerlestirmesi kaldi sadeceSenin normal canım bizden 2 hafta büyüksünüzben bekleyebilirsem bekleyeyim daha zaten kendi kıyafetlerimi yıkayıp ütülücem koyarsam da kırışır Bebekle ilgili birşeyler hazırlayınca çok mutlu oluyor insan ondan sabırsızlanıyoruz ama miniğim annesi gibi sabırsız olmasın zamanında sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki
7 kg 850 gr aldimhedefim 10 ile kapatmakti insaAllah bunu basarabilirimm ruyamda oglumu dogurmustum emzirmeye calisiyodum ama uyukluyodu sipa emmedi ya benim en buyuk korkum ya sutum olmazsa bebegimi emziremezsem ben annemi zorla 6 ay emmisim mama takviyesiyle, esim annesini sadece 40 gun emmis sonra hep mama yemis benim cocugumun boyle olmasini istemiyorum suan mesela gece uyurken 4 5 damla sut geliyo sabah uyaninca kurumus bi sekilde goruyorum simdiden geliyosa dogumdan sonrada sutum olur gelir degil mi tecrubeli annelerr
Ya tabi öyle canım kafadan çıkar en azından Bende bebişin eşyaları yıkadım ütüledim dolabına da yerleştirdim bir tek çanta lar kaldı bide benim gecelik filan yıkanacak bakalım onuda yaparızBence hazirlayabilirsin bi kosede hazir durmasi sorun teskil etmez en azindan kafan rahat olmus olur 7. Aydan sonra tetikte olmaliyiz bence ben yikadim kuruttum utuleyip cantaya yerlestirmesi kaldi sadece
Ocak 2017 dogumlu mu kızın?
Kestir canim kestir, hiccc de inanma oyle hurafelere. Dinimizde oyle seyler yok. Gece tırnak da kesilir sakiz da cignenir.
Yer gok dua, sen duani yap melegin saglikla gelsin insallah.
Tahmini d.t. den 7 gun once alacak o halde,
39+0 mi oluyor?
Evet yaaaa bizim grup oy çokluğu ile Erdem demis.
Ah canim öyle degerli bilgiler paylastin kiiiii.
Ama tabiii benim icin cok gec oldu bu bilgileri öğrenmek
Ben hep 2.saati baz aldim,
1.saat yuksek cikiyordu sonradan birakmistim olcmeyi 2.saate baktim hep dr da 140 alti bebek etkilenmez deyince
Demek ki 1.saat gebeler, 2.saat seker hastalari faha onemliymis vah vah bana. Allah tan bebek etkilenmemis suana kadar. Biraz daha ac gezineyim ben o halde tekrardan.
Ben en son müdür yardımcılığı sınavlarına hazırlandım. Uzun bi süre sınav göresim yok yıldım valla2.sınıf çetin ceviz güzel kitap o evde varvelilere de mi var tam benlikmiş elimde bebek olmasa kesin girerdim
Ya çok heyecanlı 5 hafta kalmasıDün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hiçbi sorun yok, gövdemdeki şeyler egzamaymış. İlk defa bu kadar geniş bi alanda çıktı. Sanırım cildim çok gerildi ve savunmasız kaldı. Sadece elimdeyken iyyidi de tüm gövdeme argan yağı da süremem,kilosu kaç lira haberi yok herhalde, naparsan yap dedim bıraktım
Bu kadar kaşınmakla kesin çatır çatır çatlıcam.
Neyse ciğerimde filan bişey yokmuş yani.
Daha öncesinde bi sorun olmazsa inşallah 17 Ocak'ta sezaryen olacak. En fazla 5 haftam var, gidiyim de biraz alışveriş yapiyim:)
Geçmiş olsun canımSelâm kızlar
Hastalığım ilerledi ateşim çıktı gece kan tahlili verdim hiç böyle olmamıştım ne beter bir salgınmış
Rapor aldım evde yatıyorum
Ben de Cuma çalışamaz alıcam sanki çok çalışıyorum da
Hemşireyim canım evet kadın Doğumdan Alman lazımSen ne iş yapıyorsun canım?
Bu arada kızlar çalışamaz raporunu illa kadın doğum mu vermeli?
34 de mi ayrılacaksın canım? bende 19 aralıkta çalışabilir raporunu alayım diyorum ama çok geç mi kalmış olurum ki? sat 4 mayıs seninle aynı heralde?Kızlar bende aldım çalışabilir raporumu☺☺uçak raporunu da 34 haftada alıcam
Benim sat 2 Mayıs canım aynen aynı sayılır34 de mi ayrılacaksın canım? bende 19 aralıkta çalışabilir raporunu alayım diyorum ama çok geç mi kalmış olurum ki? sat 4 mayıs seninle aynı heralde?
Sanki 19 Aralık geç olur34 de mi ayrılacaksın canım? bende 19 aralıkta çalışabilir raporunu alayım diyorum ama çok geç mi kalmış olurum ki? sat 4 mayıs seninle aynı heralde?
o zaman bende pazartesi gideyim en iyisi :) riske atmayım. valla ben çalışabildiğim kadar çalışıcam 37 e kadar yolu var inşallah sıkıntı olmazBenim sat 2 Mayıs canım aynen aynı sayılırben bugün gittim doktora söyledim evet şimdi raporunu vericem dedi 36ua kadar uçak için veririm dedi de ben 34 de ayrılmak istiyorum iş bi zamandan sonra yoruyor sıkıyor uykum geliyor
İnşallah canımo zaman bende pazartesi gideyim en iyisi :) riske atmayım. valla ben çalışabildiğim kadar çalışıcam 37 e kadar yolu var inşallah sıkıntı olmaz
Zorunluluk halleri başka tabi.. Banada sabahları kalkmak işkence gibi geliyor ama evde de vakit geçiremem heralde ya alışmışım dışarda olmaya, evde kızım olmasına rağmen bunalırım sanırım :)İnşallah canımben istesem de çalışamam Ankara ya gitmem lazım
İnsaAllah yaabenim kızım 2 aydansonra emmedi memeyi red etti, bende istikrarlı bi şekildesadece anne sütü alsın diye 6 ay sağarak verdim ek gıdaya geçene kadar çok zordu ama 9 aya kadar devam ettim sağmaya sonra bıraktım çok zor bir durum inş emer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?