Günde kaç kere kullanıyorsun cnm?Ben Magnorm 365 mg kullanıyorum canım
Cnm ben kasılmalar kramplar bel ve bacak ağrıları için kullanılıyor. Ama doktorum karnımın sertliği ve gerginliği içinde magnezyumu içiyormusun sordu günde 2 ye çıkar dedi.Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
Cnm magnezyum kullanıyormusun karın gerginlik ve sertliğinede iyi geliyormuşBenimki bayadır sert Erzurum’daki doktorum nst ile sancı bakmıştı tokattaki rahat bir adam hamilesin ameliyatlısın dedi. Ama karaciğer safra ve böbreklere baktı bir sıkıntı görmedi. Ama karnım nasıl geriliyor bazen acıyor . Gerçekten çok zorlanıyorum
Valla bacak ağrım falan yoktu bi gün miğdeden giren sancım oldu ya üşüttüm ya gaz sancım vardı bu arada magnezyum vermişti ama kullanmayım gerek yok diye düşünmüştüm o ağrıyı yaşayınca aklıma o geldi direk içtim hemen etki etti sonra tabi hastaneye de gittim içim rahat etsin diye günde 2. Kere de kullanabilirsin bebek için zararı yok hatta faydalıda olur dedi bana günde 1 kez yetiyo şuanlık kullanıyorum,
YEKTA61 efermag vermiş bana az kaldı geçen gittiğimde yazdırdım nöbetci doktorda magnorm vermiş günde 2 kezdw içiliyo zararı yokmuş ama gittiğinde bi sor istersen doktoruna kullan belki ağrılarınada iyi gelir
Benim de ilk zamanlar gelmişti de şimdilerde gelmesi beni inanılmaz gerdibenim 7. haftada bir kaç kere kan gelmişti
Evet etraftakiler için iyi oluyor eşim de hasta olunca hemen müdahale ediyorum ama bizim de kendimize faydamız olmuyor maalesef devlet e gidip alabilirsin raporunu ben de soma ya gidiyorum hastaneyeBenim gittiğim hastaneden bugün aradılar. Akhisar a gidiyordum. Hastane kapanmış. Randevum iptal edildi.Yarın kontrolüm vardı bir de çalışamaz raporu verecekti doktorum. O yüzden sordum. Artık başımın çaresine bakacağım.
Ne guzel mesleğin. Bu sıralar en ihtiyaç duyduğum meslek grubundaymışsın. Evde bir sürü serum var parasetamollar. Ama damar yolunu haliyle açamadığımızdan tanıdıklardan rica ediyoruz. Sagolsunlar geliyorlar. Ama eşim acı çektiğimi gördükçe bu damar yolunu açmayı öğreneceğim diyor kendi kendine..
Mehmet duman dan memnun kaldın mı canım ben ona gidiyorumcnm Akhisarda hangi hastane -doktora gidiyorsun 6 yıl yaşadım orda menmet duman da olmustu 2.çocuğum
Düzenli içmiyordum artık içerim kız karnımı sağlı sollu geriyor jimnastikçi olacak herhalde bizimkiGünde kaç kere kullanıyorsun cnm?
Cnm ben kasılmalar kramplar bel ve bacak ağrıları için kullanılıyor. Ama doktorum karnımın sertliği ve gerginliği içinde magnezyumu içiyormusun sordu günde 2 ye çıkar dedi.
Cnm magnezyum kullanıyormusun karın gerginlik ve sertliğinede iyi geliyormuş
İçeyim ozmn kutusunda günde 1 yazıyorda doktor 2 ye çıkar demişti ama hangi ilacı kullandığımı sormadığından bende emin olup kullanamadım
cnm Akhisarda hangi hastane -doktora gidiyorsun 6 yıl yaşadım orda menmet duman da olmustu 2.çocuğum
Mehmet duman dan memnun kaldın mı canım ben ona gidiyorum
Evet etraftakiler için iyi oluyor eşim de hasta olunca hemen müdahale ediyorum ama bizim de kendimize faydamız olmuyor maalesef devlet e gidip alabilirsin raporunu ben de soma ya gidiyorum hastaneye
Evet medigünde normalde bergamaya gelen bir doktora gidiyordum ama bunu herkes çok övdü deneyimli olmasından dolayı da ikidir buna gidiyorum memnunum şimdilik ayda bir çağırdı şimdiye kadar bir sıkıntı olduğunda ulaşıyorum hemen zaten her ay hemogram tokluk kan şekeri istiyor her gün hastanede diye biliyorumDoğuşa gidiyordum canım. Fatma hanımdı doktorum. Kendisinden çok memnundum.
Soma medigunde galiba o doktor. Ismini duydum çok iyiymiş diye. Sen memnun musun? Ne kadar aralıklarla çağırıyor bir de hangi günler çalışıyor ben haftanın belli günü hastanede diye duymuştum.
oyleymis cnm cok gec anladim hamilelikde bile 86 gormeyen dogurunca gordum şok olmustum ya tartiya cikinca simdi cok dikkat etmeme ragmen 9 kilo aldmBirde emzirme dönemınde alınan kilolar hamılelıktekı gibi kolay verılmıyor oyüzden riskli bir dönem
İlklerde tecrübesizliğimize denk geldide bu sefer akıllandık bencesüt için bol su bol uyku gerisi hikaye
kramp icin verdi doktorum bana cnm ani bir gerilmede her an her yerime kramp giriyordu ve nasil duzelecegimi sasiriyordum esnemek bile iskenceKizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
Ferritinin çok düşük. D vitaminin de düşük.Kızlar kan sonuçlarım çıktı anlayanlar bi el atsa
Canım o kadar uzun süre sert olması normal mi bilmiyorum istersen doktoruna bir danış yada acile filan git baktırKızlar benimde karnım dünden beri semsert taş gibi. Hatta bugün hiç yumuşadı bile diyebilirim. Korkmalımıyım
Ferritin ne oluyor canım bebek için önemli birşey mi ? Vitamin içiyorum aslında ama o neden düştü kiFerritinin çok düşük. D vitaminin de düşük.
Açlık kan şekerin de düşük ama olabilir o kadar.
Bir kere suda eritiyorum canım öğlen tok karnaGünde kaç kere kullanıyorsun cnm?
Cnm ben kasılmalar kramplar bel ve bacak ağrıları için kullanılıyor. Ama doktorum karnımın sertliği ve gerginliği içinde magnezyumu içiyormusun sordu günde 2 ye çıkar dedi.
Cnm magnezyum kullanıyormusun karın gerginlik ve sertliğinede iyi geliyormuş
İçeyim ozmn kutusunda günde 1 yazıyorda doktor 2 ye çıkar demişti ama hangi ilacı kullandığımı sormadığından bende emin olup kullanamadım
Oynamasiyla normal dogum iliskisi varmi cnmDüzenli içmiyordum artık içerim kız karnımı sağlı sollu geriyor jimnastikçi olacak herhalde bizimkiilk çocuk bu kız olsaymış kesinlikle normal doğarmış oğlan totosunun üzerinde oturuyordu böyle kasılma acı hiç hatırlamıyorum.
Cnm bnmde kasilmalarim yok ama bebegin kemik gelişimi icinde icmek gerekiyomus hatta dr bna 2kez ic dexi ama bn genelde 1iciyorumKızlar magnezyum konuşmuşsunuz ben hiç içmiyorum yaa çünkü çok şükür kasılma veya kabızlık yaşamıyorum
Doktorumda kendini yordugun günler iç demişti kramplar için falan ama bi keremi ne içtim sadece
Arada içsem iyi olcak aslında
Valla benim doktorum devamlı içilmesine gerek yok dedi internette bakmıştım ordada gebelikte rutin kullanılan birşey değildir ihtiyaç olursa kullanılır yazıyoduCnm bnmde kasilmalarim yok ama bebegin kemik gelişimi icinde icmek gerekiyomus hatta dr bna 2kez ic dexi ama bn genelde 1iciyorum
Doktorum bana hiç demedi bile şuan öğrendimValla benim doktorum devamlı içilmesine gerek yok dedi internette bakmıştım ordada gebelikte rutin kullanılan birşey değildir ihtiyaç olursa kullanılır yazıyoduarada içeyim barii
Bence kan hapı gibi folik asit gibi kesin kullanılan bir şey değil yoksa söylerdi doktorlarımızDoktorum bana hiç demedi bile şuan öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?