2020 Şubat Anneleri

Ben Magnorm 365 mg kullanıyorum canım
Günde kaç kere kullanıyorsun cnm?
Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
Cnm ben kasılmalar kramplar bel ve bacak ağrıları için kullanılıyor. Ama doktorum karnımın sertliği ve gerginliği içinde magnezyumu içiyormusun sordu günde 2 ye çıkar dedi.
Cnm magnezyum kullanıyormusun karın gerginlik ve sertliğinede iyi geliyormuş

İçeyim ozmn kutusunda günde 1 yazıyorda doktor 2 ye çıkar demişti ama hangi ilacı kullandığımı sormadığından bende emin olup kullanamadım

Evet etraftakiler için iyi oluyor eşim de hasta olunca hemen müdahale ediyorum ama bizim de kendimize faydamız olmuyor maalesef devlet e gidip alabilirsin raporunu ben de soma ya gidiyorum hastaneye

Düzenli içmiyordum artık içerim kız karnımı sağlı sollu geriyor jimnastikçi olacak herhalde bizimki ilk çocuk bu kız olsaymış kesinlikle normal doğarmış oğlan totosunun üzerinde oturuyordu böyle kasılma acı hiç hatırlamıyorum.

cnm Akhisarda hangi hastane -doktora gidiyorsun 6 yıl yaşadım orda menmet duman da olmustu 2.çocuğum

Doğuşa gidiyordum canım. Fatma hanımdı doktorum. Kendisinden çok memnundum.

Mehmet duman dan memnun kaldın mı canım ben ona gidiyorum

Soma medigunde galiba o doktor. Ismini duydum çok iyiymiş diye. Sen memnun musun? Ne kadar aralıklarla çağırıyor bir de hangi günler çalışıyor ben haftanın belli günü hastanede diye duymuştum.

Evet etraftakiler için iyi oluyor eşim de hasta olunca hemen müdahale ediyorum ama bizim de kendimize faydamız olmuyor maalesef devlet e gidip alabilirsin raporunu ben de soma ya gidiyorum hastaneye

Haklısın canım. Kendine faydan olmuyordur. Gene de eşine çocuklarına faydalı olmak güzel.

Evet medigünde normalde bergamaya gelen bir doktora gidiyordum ama bunu herkes çok övdü deneyimli olmasından dolayı da ikidir buna gidiyorum memnunum şimdilik ayda bir çağırdı şimdiye kadar bir sıkıntı olduğunda ulaşıyorum hemen zaten her ay hemogram tokluk kan şekeri istiyor her gün hastanede diye biliyorum

oyleymis cnm cok gec anladim hamilelikde bile 86 gormeyen dogurunca gordum şok olmustum ya tartiya cikinca simdi cok dikkat etmeme ragmen 9 kilo aldm
Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
kramp icin verdi doktorum bana cnm ani bir gerilmede her an her yerime kramp giriyordu ve nasil duzelecegimi sasiriyordum esnemek bile iskence

Kızlar benimde karnım dünden beri semsert taş gibi. Hatta bugün hiç yumuşadı bile diyebilirim. Korkmalımıyım
Canım o kadar uzun süre sert olması normal mi bilmiyorum istersen doktoruna bir danış yada acile filan git baktır

Bir kere suda eritiyorum canım öğlen tok karna

Oynamasiyla normal dogum iliskisi varmi cnm

Cnm bnmde kasilmalarim yok ama bebegin kemik gelişimi icinde icmek gerekiyomus hatta dr bna 2kez ic dexi ama bn genelde 1iciyorum

Cnm bnmde kasilmalarim yok ama bebegin kemik gelişimi icinde icmek gerekiyomus hatta dr bna 2kez ic dexi ama bn genelde 1iciyorum
Valla benim doktorum devamlı içilmesine gerek yok dedi internette bakmıştım ordada gebelikte rutin kullanılan birşey değildir ihtiyaç olursa kullanılır yazıyodu arada içeyim barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…