BencedeBence kan hapı gibi folik asit gibi kesin kullanılan bir şey değil yoksa söylerdi doktorlarımız
Baş aşağı pozisyonda oğlum makattı ve çok sakindi ağrım sızım yoktu. Kızım Sürekli kasılıyor karnım sertleşiyor ağrım var.Oynamasiyla normal dogum iliskisi varmi cnm
Bende öyleyim kurumda görevimi başka bi arkadaşıma devretti son 2 Hafta sadece yardım edicem sabah 8 akşam 5 hiç birşey yapmasam bile akşama pilim bitiyorKızlar ben artık çok çok yorulmaya başladım ya derse gittim geldim perte çıktım siz de mi öylesiniz
magosit kullanıyorum bende canım.Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana normalde suda eritme vermişti onları içemediğimden hap şeklinde olanından istedim magosit isminde 365 mg lık hap kullanıyorum. En son ki muayenemde günde 2 kere kullan demişti ama mg fazla gelirmi acaba? Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz kç mg lık
çok sevindim canım bu gelişmeyeKizlar bugun kendi doktoruma gittim muayene için. Bebiş aşağıda falan degil dedi. Progesteronuda kesti. Yani boşuna ilac içmişim ve yatmışım. Hatta günlük yürüyüş yap ve işine devam et dedi. Acemi doktorlar yüzünden daha ne kadar üzüleceğiz acaba? 1 hafta bosuna stres yaptim ilac kullandım.
Kanla ilgili bi değer. Demir depolarının boş olduğu anlamına geliyor.Ferritin ne oluyor canım bebek için önemli birşey mi ? Vitamin içiyorum aslında ama o neden düştü ki
Bn hepimizin bebekleri daha saglikli olsun diye soyledimBencede
Bnde normal dogum cok istyrm ve kizim oynakta oyuzden mrk ettmBaş aşağı pozisyonda oğlum makattı ve çok sakindi ağrım sızım yoktu. Kızım Sürekli kasılıyor karnım sertleşiyor ağrım var.
Valla benim doktorum devamlı içilmesine gerek yok dedi internette bakmıştım ordada gebelikte rutin kullanılan birşey değildir ihtiyaç olursa kullanılır yazıyoduarada içeyim barii
[/QUOTE
Bn hic araştırmadim doğrusunu sen daha iyi bilirsin ozman
Allah saglikla sihhtle kullandigimizi gormeyi nasi etsin insBugün ebebek mağazasına gittim bir saat dolandım kızlar ay ölüyorum belim kasıklarım nasıl ağrıyor
ama neredeyse eksikler bitti. sadece mustelanın setini alıcam onu da internetten alıcam.
bezi molfix aldım, inşallah memnun kalırız. bir paket aldım şimdilik.
paketi prima pure serisinden 10 lira daha ucuz ve 10 adet daha fazla. yani bayağı fark var. umarım sızdırmaz memnun kalırız, yoksa battık
selozy doğum tarihi belli olan ilk annemiz sensin sanırım, çok heyecanlı ya hayırlı olsun
Bende sezaryan oldum 1 saat sonra emzirmeye çalıştım hemen süt geldi çok şaşırmıştım. Bu konuya hiç odaklanmadım ve kendiliğinden geldi. Operasyon sabahı bolca serum aldım. Ama birgün öncesinde çok su içtim ertesi gün kabız olursun iç demişlerdi sonra aşure yedim bol bol içindeki malzemeler sütün gelmesinde ve sonraki gün tuvalete çıkmamda faydalı oldu. Kızımda da yaptıracağım aşureyiİyi akşamlar kızlar hepinize. hasta olanlara acil şifalar diliyorum
sertleşmelerden kastınız ne tam olarak bilmiyorum ama karnımızın bazen sert olması çok normal, ilk gebeliğimde çok olurdu taş gibi olurdu bebeğin pozisyonundan dolayı. tabii siz yine endişeleniyorsanız doktorunuza danışın.
sütüm gelir mi diye de şimdiden kafanıza takmayın sakın. ben doğurdum 3 gün sütüm gelmedi normal doğurmama rağmen. hani derler ya sezaryen olunca süt geç gelir vs bunların hepsi kişiden kişiye değişiyor bence.
çok moralim bozuldu tabii, taburcu olup eve geldim, 2 gün daha gelmedi ama moralimi bozmamaya karar verdim. önce sürekli emzirdim sonra kaşıkla mama verdim. emzirmekten vazgeçmedim hiç.
uyuyabildiğim kadar uyudum, moralimi yüksek tuttum, sıcak su banyosu yaptım ve bol su içtim. işte süt için gerekli olan şeyler sadece bunlar. başka hiç bir şey değil. sonra sütüm gelmeye başladı ve 18 ay emzirdim.
şimdiden korkuya kapılıp strese sokmayın yani kendinizi
Oyy rabbim korusun melegini saglikla gelsin ins zamanini beklesinKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
dualarım sizinle inşallah bir şey olmayacak inanıyorumKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Canımm cok şaşırdım mesajını okuuyunca yaKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Allah yardımcın olsun canım Benin’i biraz daha durur inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
İnş. Gönlünce olur.Bnde normal dogum cok istyrm ve kizim oynakta oyuzden mrk ettm
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?