2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben artık çok çok yorulmaya başladım ya derse gittim geldim perte çıktım siz de mi öylesiniz
Bende öyleyim kurumda görevimi başka bi arkadaşıma devretti son 2 Hafta sadece yardım edicem sabah 8 akşam 5 hiç birşey yapmasam bile akşama pilim bitiyor

magosit kullanıyorum bende canım.
günde bir kez içiyorum, geçen gün ilacın üstüne bi baktım günde 2 yazıyor. meğer yanlış içiyormuşum ama bana yetiyor herhalde kramp ağrı vs olmuyor. yine de doktoruma sorucam.
sen doktor ne kadar dediyse iç bir zararı yok.

çok sevindim canım bu gelişmeye
insan sinir oluyor yanlış değerlendirmeler yüzünden bu kadar stres yaşamaya ama sonu güzel oldu en azından. tehliken yokmuş çok şükür sevin bence sıkma canını. her zaman. ikinci bir doktorun yorumu gerekir bence. hele başka bir doktora gittiysen.

İyi akşamlar kızlar hepinize. hasta olanlara acil şifalar diliyorum

sertleşmelerden kastınız ne tam olarak bilmiyorum ama karnımızın bazen sert olması çok normal, ilk gebeliğimde çok olurdu taş gibi olurdu bebeğin pozisyonundan dolayı. tabii siz yine endişeleniyorsanız doktorunuza danışın.

sütüm gelir mi diye de şimdiden kafanıza takmayın sakın. ben doğurdum 3 gün sütüm gelmedi normal doğurmama rağmen. hani derler ya sezaryen olunca süt geç gelir vs bunların hepsi kişiden kişiye değişiyor bence.

çok moralim bozuldu tabii, taburcu olup eve geldim, 2 gün daha gelmedi ama moralimi bozmamaya karar verdim. önce sürekli emzirdim sonra kaşıkla mama verdim. emzirmekten vazgeçmedim hiç.

uyuyabildiğim kadar uyudum, moralimi yüksek tuttum, sıcak su banyosu yaptım ve bol su içtim. işte süt için gerekli olan şeyler sadece bunlar. başka hiç bir şey değil. sonra sütüm gelmeye başladı ve 18 ay emzirdim.

şimdiden korkuya kapılıp strese sokmayın yani kendinizi

Ben osteocare kullanıyodum bitti şimdi solgar kullanıyorum.
Magnezyum kalsiyum çinko karışımı.
Bu aylarda bebeğin kemikleri geliştiği için annede yoksunluk olabiliyor,besinlerden yeteri kadar alamazsanız işte siz kalsiyumsuz kalıyorsunuz ve kasılmalar,kramplar,diş dökülmeleri gibi durumlar oluyor.

Bugün ebebek mağazasına gittim bir saat dolandım kızlar ay ölüyorum belim kasıklarım nasıl ağrıyor

ama neredeyse eksikler bitti. sadece mustelanın setini alıcam onu da internetten alıcam.

bezi molfix aldım, inşallah memnun kalırız. bir paket aldım şimdilik.
paketi prima pure serisinden 10 lira daha ucuz ve 10 adet daha fazla. yani bayağı fark var. umarım sızdırmaz memnun kalırız, yoksa battık

selozy doğum tarihi belli olan ilk annemiz sensin sanırım, çok heyecanlı ya hayırlı olsun

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin

Allah saglikla sihhtle kullandigimizi gormeyi nasi etsin instatli agrilar annesi bunlar

Bende sezaryan oldum 1 saat sonra emzirmeye çalıştım hemen süt geldi çok şaşırmıştım. Bu konuya hiç odaklanmadım ve kendiliğinden geldi. Operasyon sabahı bolca serum aldım. Ama birgün öncesinde çok su içtim ertesi gün kabız olursun iç demişlerdi sonra aşure yedim bol bol içindeki malzemeler sütün gelmesinde ve sonraki gün tuvalete çıkmamda faydalı oldu. Kızımda da yaptıracağım aşureyi

Oyy rabbim korusun melegini saglikla gelsin ins zamanini beklesin

dualarım sizinle inşallah bir şey olmayacak inanıyorum biliyorum çok çok zor ama sende stres yapmamaya çalış, tüm kalbimle dua edeceğim

Canımm cok şaşırdım mesajını okuuyunca ya allahın izniyle durdururlar biraz daha içerde yaa Dualarım sizinle inşallah bekletebilirler içerde biraz daha büyüsün 2 kg olsun bari güzel haberlerle gel inşallah yaa

Allah yardımcın olsun canım Benin’i biraz daha durur inşallah

Rabbim yardımcın olsun canım dua edeceğim inşallah herşey iyi olur inşallah 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…