İns hepmizin cnmİnş. Gönlünce olur.
Inan bugün tekrar hamile kalmisim gibi sevindim. Dogumdan sonra bebegimle eve donemeyecegim diye üzülüyordum. Cok şükür Allaha. Kesinlikle ikinci bi doktor yorumu çok önemli.çok sevindim canım bu gelişmeye ❤
insan sinir oluyor yanlış değerlendirmeler yüzünden bu kadar stres yaşamaya ama sonu güzel oldu en azından. tehliken yokmuş çok şükür sevin bence sıkma canını. her zaman. ikinci bir doktorun yorumu gerekir bence. hele başka bir doktora gittiysen.
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Allah yardımcınız olsun canım. İnş. Durdurabilirler. Ablam o durumlar için Rahime dikiş atılıyor demişti. Senin birden bire mi gelişti bu durum.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Inan bugün tekrar hamile kalmisim gibi sevindim. Dogumdan sonra bebegimle eve donemeyecegim diye üzülüyordum. Cok şükür Allaha. Kesinlikle ikinci bi doktor yorumu çok önemli.çok sevindim canım bu gelişmeye ❤
insan sinir oluyor yanlış değerlendirmeler yüzünden bu kadar stres yaşamaya ama sonu güzel oldu en azından. tehliken yokmuş çok şükür sevin bence sıkma canını. her zaman. ikinci bir doktorun yorumu gerekir bence. hele başka bir doktora gittiysen.
Dualarım seninle kardeşim Allah yardımcınız olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Allah yardımcın olsun canım kendini çok strese sokma hayırlı vakitte doğar inş.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Allah yardımcın canım dualarım seninle,Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Eveet çok heyecanlıBugün ebebek mağazasına gittim bir saat dolandım kızlar ay ölüyorum belim kasıklarım nasıl ağrıyor
ama neredeyse eksikler bitti. sadece mustelanın setini alıcam onu da internetten alıcam.
bezi molfix aldım, inşallah memnun kalırız. bir paket aldım şimdilik.
paketi prima pure serisinden 10 lira daha ucuz ve 10 adet daha fazla. yani bayağı fark var. umarım sızdırmaz memnun kalırız, yoksa battık
selozy doğum tarihi belli olan ilk annemiz sensin sanırım, çok heyecanlı ya hayırlı olsun
Bende annemin gelmesini bekliyorum benimde canim cok asure cekiyo 2 aydir cok severimmBende sezaryan oldum 1 saat sonra emzirmeye çalıştım hemen süt geldi çok şaşırmıştım. Bu konuya hiç odaklanmadım ve kendiliğinden geldi. Operasyon sabahı bolca serum aldım. Ama birgün öncesinde çok su içtim ertesi gün kabız olursun iç demişlerdi sonra aşure yedim bol bol içindeki malzemeler sütün gelmesinde ve sonraki gün tuvalete çıkmamda faydalı oldu. Kızımda da yaptıracağım aşureyi
Dualarımız seninle, korkma iyi düşün ki vücuduna daha fazla sancı çağırma. İlaçlarla bekletirler inşallah. Ciğer geliştiricinin ikinci dozunu da vursunlar korkulacak bişey kalmaz. 1.5 kilo bile olsa çok güçlü o sandığından çok :)Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Canimm sakin kalmaya calis insaAllah olumlu olur mudahalelerin biraz daha beklesin kuzucuk Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunuKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Ah gızlar ah. Bu kadar yapımı zorlu bişeyin adını keşke anmasaydınız. Size hep diyorum ki azıcık da lahana yedik brokoli yedik diyin diye. Hem tam mevsimi, ne güzel.Bende annemin gelmesini bekliyorum benimde canim cok asure cekiyo 2 aydir cok severimm
Rabbim yardimcin olsun canim insallah durdururlarda zamaninda gelir meleginKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Evdeydim ama yatabildim mi hayır
Hasta kızıma baktım çünkü annelik bunu gerektirir
Bana kabızlık için verdi rahatsız olursan iç dedi öyle yaptım hep.Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
Canım Allah yardımcın olsun. Dualarım seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Benim de sezeryanın ertesi günü geldi. Bol su içtim bir de komposto çok yemiştim iyi gelmişti bana.Bende sezaryan oldum 1 saat sonra emzirmeye çalıştım hemen süt geldi çok şaşırmıştım. Bu konuya hiç odaklanmadım ve kendiliğinden geldi. Operasyon sabahı bolca serum aldım. Ama birgün öncesinde çok su içtim ertesi gün kabız olursun iç demişlerdi sonra aşure yedim bol bol içindeki malzemeler sütün gelmesinde ve sonraki gün tuvalete çıkmamda faydalı oldu. Kızımda da yaptıracağım aşureyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?