2020 Şubat Anneleri

50 cm ideal canım ortalama 50 cm doğuyorlar zaten

Çok geçmiş olsun.Hayırlı haberler almanız dileğiyle dualarımız sizinle

Ah gızlar ah. Bu kadar yapımı zorlu bişeyin adını keşke anmasaydınız. Size hep diyorum ki azıcık da lahana yedik brokoli yedik diyin diye. Hem tam mevsimi, ne güzel.
Bu akşam brokoli yedim yarında lahana yicem gibi görünüyor sonra gazdan evdekilerle köşe kapmaca oynayacam

Yaa tabi sevimsiz bi sebze ya hemen gaz yapar, sanki öteki dediğinin içindeki nohutlar fasulyeler gaza çok iyi geliyo diimi
Hayir o da gaz yapiyo brokoliyi 20 yasina kadar agzima surmedim 20 den sonra salatasinin asigi oldum kisin aramiz iyidir kendisiyle gaz da yapsa yiyorum seviyorum

Suyun gelmediyse durdurma şansları var diye biliyorum, umarım minik içeride bir süre daha bekler.

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah biraz daha bekletebilirler dualarım seninle

citlembik23
Cnm Rabbim yardımcın olsun Şafi ismi hürmetine şifa versin. Bebebğin sağlıcakla zamanında dünyaya gelir inşaAllah. Endişelenip stress yapma canm tetiklemesin. Bende baya araştırdım erken doğum olayını çoğu atlatıyor bu dönemi. İğnelerde çok etkili oluyor küveZde fazla kalmasını engelliyor. Korkma Rabbim büyük. Eğer çekebilirsen El Mubdi ismini çekmeye çalış. Doğumla ilgili riskli durumlara iyi geliyormuş.

Son düzenleme:
Mehmet duman dan memnun kaldın mı canım ben ona gidiyorum
6 yil onceydi cnm normal dogumdu benim .Ben vok memnun kalmıştım. Çok kolay bir doğum olmuştu.Toplam 2 buçuk saatte doğum gerçekleşti.Esimin kuzeninin bebeği de Mehmet duman da olmuştu osezeryandi.O da memnun kalmisti

Cnm ben şimdi başka bir ildeyim .6 yıl önce Mehmet duman da doğum yapmıştım.Ben çok memnun kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…